Dnevni horoskop za 05.10.2016.

0

Ovan

OvanNišta vam neće biti teško uraditi, a odlično ćete se snalaziti i u problematičnim situacijama. Imaćete razloga za zadovoljstvo, naročito u ljubavi. Neke stvari će se pomjeriti s mrtve tačke pa ćete shvatiti da ništa nije izgubljeno. Ako se viđate s prijateljima, iznenadićete ih svojom upućenošću u društvena zbivanja.

 

Bik

BikBićete dosjetljivi i bistri, ali i naporni zbog prigovaranja i kritikovanja. Dan je odličan za finansijska poslovanja – obratite se bankama ili drugim finansijskim institucijama, jer će vam izaći ususret. Napetost i nervozu pokušajte eliminisati izbjegavanjem svih situacija za koje predosjećate da će završiti svađom.

 

Blizanci

BlizanciKomunikacija s ukućanima oduzimaće vam energiju, jer se nikako oko nečega nećete moći dogovoriti. Izbjegavaćete konkretne odgovore i neke odluke prepuštati drugima. Ne izlijećite se s obećanjima za koja znate da ih nećete stići ispuniti. Suzdržite se od potrebe za dokazivanjem pred šefovima.

 

Rak

RakŠto se više budete kretati, više ćete susretati ljude s kojima vas nešto povezuje. Teme za razgovor biće neiscrpne, a vi znatiželjni i otvoreni za nova iskustva. Poslovne zavrzlame neće umanjiti vaše dobro raspoloženje nego vas motivisati da iskažete potencijale.

 

Lav

LavPlanetarni uticaji poboljšaće kontakte sa suprotnim polom. Večernji izlazak, od kojeg nećete previše očekivati, mogao bi se pretvoriti u pravu ljubavnu avanturu. U ophođenju s ljudima bićete samouvjereni, ali i brzopleti. Višak energije najbolje ćete potrošiti baveći se nekim sportom. Prednost dajte aktivnostima na svježem vazduhu.

 

Djevica

DjevicaDa biste se u ljubavi osjećali sigurno, moraćete se zaštiti od vlastitog nezadovoljstva i nervoze. Ljutiće vas partnerova tvrdoglavost i neodlučnost, ali i osjećaj da vi morate umjesto njega donositi odluke. Porodična događanja biće zahtjevnija, tražiti veću posvećenost te brigu o starijima ili djeci.

 

Vaga

VagaU prvoj polovini dana bićete aktivni, dok ćete večernje sate radije provesti u dokolici nego u bavljenju sportom ili intenzivnom druženju. Samci će šarmom privlačiti pažnju suprotnog pola, što će im omogućiti sklapanje novih kontakata. Uživaćete u razgovorima sa simpatijom i razmjeni nježnosti putem poruka.

 

Škorpija

ŠkorpijaMogli biste započeti više poslova odjednom i naći će u gužvi. Od vašeg truda i zalaganja zavisi hoćete li ih sve privesti kraju. Pazite šta obećavate drugima, jer bi to moglo biti iznad vaših mogućnosti. Nekima je na pomolu rješenje finansijske situacije. Međutim, ako idete u kupovinu, mogli biste potrošiti previše novca.

 

Strijelac

StrijelacIzvrsno ćete se prilagođivati novim okolnostima. Golema energija tjeraće vas na vrijedan rad i zalaganje. Oni čije radno mjesto dopušta originalna rješenja, iskazaće se inovativnošću. Ako ste na početku ljubavne veze, vaš izabranik će pokazati lice koje vam se neće svidjeti, ali nemojte zanemariti i njegove dobre strane.

 

Jarac

JaracNe dozvolite da emotivni nemir utiče na vaše poslovne odluke. Osigurajte sebi trenutke samoće i u miru o svemu razmislite. Ako ste izašli iz problematične ljubavne veze, nemojte biti nepovjerljivi prema novoj simpatiji. Ako niste spremni ući u novu vezu, pokušajte odnos zadržati prijateljskim sve dok ne budete sigurni u svoja osjećanja.

 

Vodolija

VodolijaIako ćete nastojati sve poslove sami obaviti, uvjerićete se da će vam uz pomoć kolega sve ići brže. Više od posla zaokupiće vas porodična problematika i ljubavna pitanja. Bićete zaljubljivi i romantični, a pri donošenju odluka oslanjaćete se na intuiciju, koja će vas, barem što se današnjeg dana tiče, besprijekorno voditi.

 

Ribe

RibeOpterećuju vas brojne odgovornosti pa teško podnosite svakodnevne obaveze. Nemojte sve preuzimati na sebe, prepustite i drugima neke zadatke, naročito ukućanima. Veze opterećene ljubomorom i nepovjerenjem naći će se na prekretnici. Ne brzajte s odlukom o prekidu veze, posebno ako niste načisto šta osjećate prema partneru.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info