Dnevni horoskop za 25.09.2016.

0

Ovan

OvanOsjetićete navalu energije, ali nećete znati kako i kamo je usmjeriti. Budite što aktivniji – šetnjom ili rolanjem izbacite višak energije. Pomaci u emotivnom životu donose slobodnima prilike koje obećavaju više nego što se sada čini. Ako ste se posvađali sa simpatijom, dan je dobar za pokušaj pomirenja.

 

Bik

BikPlanetarni uticaji ponudiće vam priliku za zabavu. Imaćete više vremena za izlaske, druženje s prijateljima i razne aktivnosti. Bićete smireni, a zadovoljstvo pronalaziti u malim stvarima. Veseliće vas viđanje s prijateljima ili posjeta rodbini. I na ljubavnom planu vas očekuju jako lijepa zbivanja.

 

Blizanci

BlizanciOkolnosti vas pozivaju na preispitivanje i promjenu vaših tvrdo ukorijenjenih stavova. Shvatićete da treba da se oslanjate na sebe, ali ćete pronaći i način brzog prilagođavanja novim okolnostima. Svađa s bračnim partnerom nastaće zbog različitog pristupa u odgajanju djece. Moraćete se usuglasiti i ne svađati se pred njima.

 

Rak

RakPodsjetite se na svoje hobije, nađite vremena za bavljenje stvarima koje volite i šire vam horizonte. Učinite svoj život uzbudljivijim, otputujte negdje. Mogli biste kontaktirati s rođacima ili će vam oni doći u posjetu. Šarm i lakoća u ostvarivanju novih poznanstava osiguraće samcima nove ljubavne prilike.

 

Lav

LavViše ćete uživati u životu udvoje. Neke prepreke nestaće kao da gotovo nisu ni postojale. S partnerom ćete razgovarati o svakodnevnim izazovima, odlaziti zajedno u kupovinu ili planirati zajednička ulaganja. Posjedovaćete hrabrost i kreativnu energiju koja će omogućiti da se razvijete, ne držeći se više tuđih stavova nego svojih.

 

Djevica

DjevicaViše vremena provodićete s ukućanima, najmlađima ili posjećivati rodbinu. Vodićete brigu o drugima. Pomagaćete starijima ili komšijama u kućnim radovima, a roditelji će više vremena provoditi u igri s najmlađima. Odazvaćete se pozivu na ručak ili ćete sami nekog ugostiti.

 

Vaga

VagaOsjećaj iscrpljenosti nećete odagnati dugim jutarnjim spavanjem. Mogli biste se osjećati još i lošije pa je bolje dan provesti u aktivnom odmoru. Pri tome izbjegavajte ljude koji vas i inače nerviraju. Bračni sklad narušiće verbalna nadmudrivanja. Ne izvlačite na površinu situacije koje su nebitne i koje su dio partnerove prošlosti.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdagnaćete iz svojih misli sve probleme i otvoriti se prema životnim radostima. Pokazaćete interes za sve novo i neistraženo. Do izražaja će doći veća naklonost prema ljudima. Rado ćete sklapati poznanstva i otvoreno govoriti o sebi. Moguć je izlazak u društvu zanimljivih ljudi, koji se može pretvoriti u nezaboravnu zabavu.

 

Strijelac

StrijelacPoštujte vlastiti duh slobode i nezavisnosti. U protivnom će vaše nezadovoljstvo jačati, a put do cilja biti pun prepreka. I u poslu i u ljubavi dopustite drugima da budu ono što jesu. Prepustite im neke odluke u korist obostranog zadovoljstva. Manji kvar na automobilu može vas spriječiti da negdje otputujete u planirano vrijeme.

 

Jarac

JaracDan protiče u znaku provoda i druženja s prijateljima. Ako ste negdje na putovanju, kući ćete se vratiti puni utisaka. Na pomolu su iznenađenja koja će ljubavni život usmjeriti u novom, priželjkivanom smjeru. Simpatija će vam staviti do znanja koliko joj značite ili vam predložiti nešto što će iziskivati spremnost na promjene.

 

Vodolija

VodolijaPreosjetljivost će ometati vaše planove, a neplanirane okolnosti podsticati na preispitivanje dosadašnjih poteza. Istaknuta je vaša intuitivnost koja će vas bolje služiti nego oslanjanje na razum. Izbjegavajte svađe s rodbinom ili komšijama. Ako ste negdje na proputovanju, upustićete se u kupovinu i previše potrošiti.

 

Ribe

RibeIako će vas svaka sitnica izbacivati iz takta, ne gubite živce, jer je neraspoloženje privremeno i neće ostaviti dubljeg traga. Izdvojite malo vremena samo za sebe, otputujte izvan grada, promijenite okolinu i bavite se onime što vas opušta. Trebaće vam više odmora, jer ste u razdoblju promjena koje vas jako iscrpljuju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info