Dnevni horoskop za 13.09.2016.

0

Ovan

OvanUživaćete u upoznavanju novih ljudi i stalno tragati za zabavom. Svojom pozitivnom energijom privući ćete prijatelje pa nije isključeno da se u večernjim satima svi zajedno provedete u ugodnim razgovorima. Ako vas osoba koju doživljavate dragom, ali ne i dobrim poznanikom, zamoli za uslugu, razmislite prije nego odgovorite.

 

Bik

BikOčekuju vas neugodnosti na radnom mjestu. Moguća je rasprava sa strankom ili će šef kritikovati vaš rad. Kontrolišite potrebu da kažete sve što mislite. Ne upuštajte se u rasprave, jer je kriza prolazna. Ukoliko morate donijeti ljubavnu odluku, spriječite da vam strast pomuti razum i objektivnu procjenu.

 

Blizanci

BlizanciCijeli dan ćete biti aktivni i energični. Ukoliko zaključite da nemate vremena za sve, fokusirajte se na ono najnužnije. Samci, privući će vas osoba koju ćete upoznati u poslovnom okruženju, školi ili na fakultetu pa nije isključeno da brzo dogovorite izlazak na kafu. Neki među vama mogli bi otputovati na nekoliko dana.

 

Rak

RakPoslovi će vas udaljiti od romantičnih ljubavnih priča, ali planete otvaraju put ka intimnoj sreći. Nesporazum će kumovati zahlađenju u vezi, ali i brzom pomirenju. Neke će snaći nove poslovne dužnosti ili ćete mijenjati kolegu koji je na bolovanju. Ako planirate putovanje, na vrijeme se spakujte kako ne biste kasnili na odredište.

 

Lav

LavPrijete vam nerviranje i svađe pa budite oprezni i pazite šta govorite. Posebno će vam biti napeti odnosi s pretpostavljenima, zbog čega ćete biti nervozniji. Partnera ćete nepotrebno nervirati kritikama i izreći sve što vam kod njega smeta. Druga strana će vam zamjeriti na netolerantnosti i nepopustljivosti.

 

Djevica

DjevicaPoslovni razgovori koje budete obavili imaće izrazito važan uticaj na vašu karijeru pa im pristupite krajnje ozbiljno. Vodite računa o svom vanjskom izgledu i utisku kojeg ostavljate na druge. Ako obavljate poslove vezane za banku ili sud, moguće su neplanirane, ali rješive, teškoće pa nema mjesta za brigu.

 

Vaga

VagaPrenatrpan dnevni raspored ostaviće vam dovoljno vremena koje ćete posvetiti ličnim zanimacijama. Nećete propustiti bitan kulturni i društveni događaj ili se razonoditi omiljenom fizičkom aktivnošću. Bićete izrazito kreativni i znatiželjni. Zanimaće vas ulaganje u sebe, usavršavanje stranih jezika, izučavanje računarskih programa i slično.

 

Škorpija

ŠkorpijaMnoge planete su na vašoj strani, čime je put do uspjeha olakšan. Ne posustajte pred ciljem, posebno ako je riječ o kupoprodaji nekretnina ili rješavanju stambenog pitanja. Ako živite sa starijim ukućanima, generacijsko nerazumijevanje može biti uzrok svađa i nesporazuma. U nečemu ćete morati popustiti.

 

Strijelac

StrijelacIntuitivno i nepogrešivo ćete osjećati potrebe i želje drugih, što će posebno razveseliti vašeg partnera s kojim ćete se razumjeti bez mnogo riječi. Ako vam se pruži prilika za putovanje, nemojte je propustiti – provešćete se odlično. Veče provedite u društvu prijatelja, posebno ako ste ih neko vrijeme zanemarivali.

 

Jarac

JaracSmirenošću i stabilnošću privući ćete osobu koja je u potrazi za sigurnošću. Druga strana bi se mogla brzo zaljubiti u vas, a ni vama neće trebati mnogo vremena da osjetite isto. U slobodno vrijeme bićete potrošački raspoloženi, obilaziti rasprodaje, više kupovati i prilično novca potrošiti. Ne bi štetilo da više štedite.

 

Vodolija

VodolijaUspostavićete bolju komunikaciju s partnerom i pridobiti njegovo povjerenje. Oboje ćete osjećati bliskost i dobro se slagati. Problemi će vas dodatno zbližiti, a bićete i usuglašeni u odgoju djece. Pomozite prijateljima koji su neraspoloženi – pokušajte ih nasmijati, ali ne potcjenjujte njihove probleme.

 

Ribe

RibePokazivaćete netrpeljivost prema okolini, povlačiti se u sebe i tražiti neki miran kutak prepuštajući se maštanjima. Neka vas ne obeshrabri neočekivani zastoj u pregovorima ili poslu, jer se već sutra situacije okreću u vašu korist. Voljena osoba izjasniće se glede jednog problema. Pružite joj još jednu priliku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info