Dnevni horoskop za 09.09.2016.

0

Ovan

OvanKolege i nadređeni pohvaliće vaše ideje, a radni dio dan proteći će u ugodnom raspoloženju. Popodne budite što aktivniji. Obavite što više toga, kako biste veče mogli provesti u miru. Dogovorite susret s prijateljima ili predložite partneru izlazak.

 

Bik

BikPlanete vas čine osjetljivima i promjenljivog raspoloženja. Nečije riječi ćete shvatiti previše lično. Manje ćete biti raspoloženi za izlaske, a i biraćete s kim se družite. Samcima bi neko uskoro mogao zauzeti bitno mjesto u njihovom srcu, iako će početak veze biti nepredvidiv i nejasan.

 

Blizanci

BlizanciPridavaćete prevelik značaj sitnim manama i nedostacima u poslu i u privatnom životu. Vaš dom biće poprište razgovora i posjeta pa vam neće ostati mnogo vremena za odmor. Odlažite stvari na sigurno mjesto, a naročito pripazite na lične dokumente. Može se dogoditi da ih ne možete pronaći onda kad vam trebaju.

 

Rak

RakTelefonski razgovori, izlasci i druženja danas će biti jače zastupljeni nego prošlih dana. Mnogi će vas se sjetiti pa nije isključeno da vas nazove neko na koga ste već i zaboravili. Energično ćete prionuti na poslove i projekte. Bićete puni ideja. Budete li i dovoljno uporni ni uspjeh neće izostati.

 

Lav

LavBićete otvoreni za nova iskustva i spremni na promjene. Poslovi će biti u porastu, vaš rad izložen oku javnosti, a većina zbivanja mogla bi se ispreplitati i s privatnim životom. Izvjesnu korist donose vam stranci ili poslovi povezani s inostranstvom.

 

Djevica

DjevicaPazite što kome govorite – drugi će pogrešno tumačiti smisao vaših izjava. Mogući su nesporazumi vezani za novac. Postavite se odlučno, ali mirno. Iako je jedna osoba zainteresovana za vas, pogrešnim pristupom mogli biste upropastiti dobre izglede. Budite iskreniji, čak i ako vam pravila igre nalažu drugačije.

 

Vaga

VagaUkoliko ne želite da vas iskorištavaju, morate pokazati više odlučnosti. Posvetite se partneru, djeci, ali i fizičkoj aktivnosti. Osjećaćete se bolje nakon što se dobro izmorite, ali ako niste u dobroj kondiciji, izbjegnite prezahtjevno vježbanje. Partner će vas zbunjivati promjenama raspoloženja – upozorite ga na takvo ponašanje.

 

Škorpija

ŠkorpijaPorast znatiželje podstaknuće vas da se okušate u poslovima koje dosad niste radili. Bićete puni ideja i inspiracije pa će biti potrebno samo malo truda da biste ostvarili planove. Večeras ne propustite priliku za druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Priuštite sebi izlazak u bioskop ili pozorište.

 

Strijelac

StrijelacVaša rječitost i smisao za šalu ostaviće snažan utisak na sagovornike, a posebno na osobe suprotnog pola. Imaćete uspjeha i pri sklapanju poznanstava pa se slobodnima smiješi uzbudljivi flert. Ne ustručavajte se razgovarati s roditeljima o svojim planovima i ambicijama koje kanite uskoro ostvariti.

 

Jarac

JaracIsticaćete se i preuzimati vodeću ulogu u kreiranju privatnih i poslovnih obaveza. Na trenutke ćete biti razdražljivi pa biste mogli iritirati bliske ljude. Ljubavni problemi mogu se pojaviti zbog vašeg ponosa. Nemojte raditi protiv svojih osjećanja i protiv sebe. Vašu nezainteresiranost za zbivanja partner će pogrešno protumačiti.

 

Vodolija

VodolijaUgodni trenuci vas očekuju tokom večernjih sati, a mlađima predstoji susret sa simpatijom. Malo toga će vam moći promaknuti kod partnera. Biće dovoljan i jedan pogled ili riječ da shvatite kako se osjeća. Ako imate za obaviti neke poslove po gradu, počnite danas, jer neće biti zastoja ni problema.

 

Ribe

RibePosao vas neće umarati pa ćete višak energije usmjeriti na društvene aktivnosti. Ljubavno strpljenje vam se isplaćuje. Možda ćete morati učiniti prvi korak, ali druga strana će učiniti sve ostalo. Neko će vam vratiti novčani dug.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info