Dnevni horoskop za 08.09.2016.

0

Ovan

OvanNećete uspjeti završiti sve poslove na vrijeme pa bez ustručavanja zatražite pomoć kolega. Ako radite sa strankama, pazite kako im se obraćate – vaš savjet izrečen u najboljoj namjeri mogao bi biti pogrešno shvaćen. Dan je pogodan za promjene u izgledu i načinu odijevanja, a posebno za promjenu dosadašnjeg načina ishrane.

 

Bik

BikMnogo toga radićete na svoj način i pri tome ignorisati mišljenje drugih. Drugima ćete previše prigovarati pa se nemojte čuditi ako kod kolega pokrenete lavinu negodovanja. Partner će vam zamjeriti zbog nepopustljivih stavova i uzalud će se truditi da vam objasni u čemu griješite. Čak i ako znate da je u pravu, tjeraćete inat.

 

Blizanci

BlizanciNemojte se previše oslanjati na partnerovu pomoć. Većina obaveza će biti na vama pa ćete se osjećati iscrpljeno. Radićete mnogo i na poslu, ali nemojte očajavati ako rezultati nisu odmah vidljivi. Oni koji su iznad vas dobro vide vaš trud i zalaganje. Ljubavni život bio bi bolji kada biste manje prigovarali partneru.

 

Rak

RakPovoljan Mjesečev uticaj pokrenuće bujicu kreativne energije pa biste se mogli početi baviti sportom ili umjetnošću. Bićete borbeni i odlučni da promijenite sve ono što vam stoji na putu prema poslovnom uspjehu i emotivnom zadovoljstvu. Naiđete li na prepreke ni to vas neće moći pokolebati.

 

Lav

LavMaštaćete o osobi koja vam se sviđa. Ako ste razradili plan kako joj prići i osvojiti je, nemojte to učiniti danas, jer je uspjeh neizvjestan. Mogli biste nešto nespretno reći ili se prikazati onakvima kakvi uopšte niste. Moguće su sitne poslovne nezgode, kašnjenje na sastanak ili razmirica s kolegom.

 

Djevica

DjevicaRadićete punom parom i biti oslonac poslovnom, ali i ljubavnom partneru. U radnoj sredini ćete upoznavati nove ljude i doći do korisnih informacija. Slobodno vrijeme ispunićete brojnim sadržajima. Godiće vam aktivan odmor i rekreativni sadržaji kojima ujedno možete poboljšati fizičku formu. U saobraćaju se čuvajte prekršaja.

 

Vaga

VagaDan je pogodan za obnavljanje starih veza i odnosa te uspostavu skladnijih međuljudskih odnosa. Ako ste tek ušli u ljubavnu vezu, osjetićete strast i ispunjenje. Razmjenjivaćete značajne poglede s partnerom, koji će govoriti više od riječi. Možete očekivati finansijsku pomoć porodice te uspješno rješavanje pitanja nasljedstva.

 

Škorpija

ŠkorpijaSve će odvijati brže i lakše, bez mnogo odugovlačenja. Namjeravate li nešto preduzeti, ne gubite vrijeme na razmišljanje nego odmah krenite u akciju. Mnogo ćete naučiti iz nečijeg iskustva i osjećaćete da napredujete. Veče biste mogli provesti u društvu osobe koja će se truditi da privuče vašu pažnju.

 

Strijelac

StrijelacOsjećaj umora i nezadovoljstva pratiće vas dobar dio dana. Razmislite o nedavnim propustima i razlozima koji su vas doveli u ovakvo stanje. Malo više odlučnosti i odvažnosti pomogli bi da shvatite šta treba da uradite ili preduzmete. Ne uspijete li potisnuti negativne misli, pomoći će ako dopustite prijateljima da vas oraspolože.

 

Jarac

JaracPovećana je mogućnost za dobru zabavu, ugodno putovanje i sklapanje zanimljivih poznanstava. Bićete šarmantni i ostavljati dobar utisak na druge. Mlađi koji su željni izlazaka i poznanstava neće ostati uskraćeni uzbuđenja. Slučajan susret mogao bi dobiti srećnu završnicu, a koliko daleko ćete ići zavisi od vas.

 

Vodolija

VodolijaIzbjegavajte veće aktivnosti, a donošenje odluka radije ostavite za neki drugi dan. Oslabljena koncentracija i nervoza ometaće vas u komunikaciji. Mnogi će vam ići na živce, a posebno isprazni razgovori. Moguća su odricanja na putu do uspjeha, ali nemojte odustati, jer se već naziru budući uspjesi.

 

Ribe

RibeNova poznanstva ispuniće vas veseljem. Opuštaćete svoje moždane vijuge, uživati u laganim razgovorima i manje se zamarati obavezama. Mnogo vremena posvećivaćete hobijima. Ako volite računare ili strane jezike, mogli biste upisati kurs i tako svoje znanje obogatiti novim iskustvom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info