Dnevni horoskop za 07.09.2016.

0

Ovan

OvanZbog neispavanosti već od jutra ćete osjećati umor. Osjećate li se tužno ili usamljeno, nazovite osobu za koju ste sigurni da će vas oraspoložiti. Zajednički izlazak ili barem razgovor, pomoći će vam da preusmjerite misli na veselije teme. Odgovaraće vam mirniji ritam, društvo partnera i djece te ispijanje kafe s prijateljima.

 

Bik

BikNe prisiljavajte se na druženje s prijateljima ili nepoznatim ljudima ako biste najradije bili sami. Trenuci mira i opuštanja korisniji su nego druženje s nekim ko vas iscrpljuje. Smetaće vam neodgovorno ponašanje nekog od ukućana pa ćete povesti ozbiljan razgovor, kritikujući drugu stranu da je vrlo površna.

 

Blizanci

BlizanciIz privatnog života crpićete pozitivnu energiju. Bićete zadovoljni sobom, što će se odraziti na vaš odnos s partnerom. Uzajamne potrebe i interesi će se podudarati pa ćete bez mnogo riječi ostvariti sklad. Imaćete dinamičan odnos sa svima s kojima danas dođete u kontakt.

 

Rak

RakNajdraže trenutke provodićete kod kuće. Mogli biste s članovima porodice ili s prijateljima proslaviti nečiji rođendan ili unutar četiri zida ugovoriti ljubavni susret koji ćete skrivati od tuđih pogleda. Uspostavićete skladne odnose s rođacima. Dočekivaćete goste, voditi duge telefonske razgovore ili na nekoliko dana promijeniti mjesto boravka.

 

Lav

LavPred vama su krupne promjene i odluke koje mogu biti vezane za roditeljsku ulogu, brigu za starije ili preseljenje. Činiće vam se da je sve stalo i da nemate uticaja na zbivanja, ali više ste pod uticajem neraspoloženja nego objektivnim stanjem stvari. Pokušajte se opustiti i ne razmišljati o problemima pa će se situacije početi spontano razvijati.

 

Djevica

DjevicaSamopouzdanje će vam biti istaknuto, što bi trebali iskoristiti oni koji žele zavesti simpatiju. Pravi je trenutak da ojačate svoju ili partnerovu ljubav. Malo romantike i nježnih riječi osvježiće vas odnos. Nekima je na pomolu novo prijateljstvo, najvjerovatnije u večernjim satima. Nije isključeno da se dogode i obostrane simpatije.

 

Vaga

VagaDanas se trik krije u održavanju ravnoteže između osjećaja dužnosti i emocija. Nemojte dozvoliti da poslovni stres utiče na stanje vašeg duha. Problem bi mogao biti u tome što će vam danas emocije biti brže od razuma. Malo usporite pa će vam biti lakše nositi se sa svime što ste sami sebi natovarili na leđa.

 

Škorpija

ŠkorpijaMjesec u znaku istaknuće vaše verbalne vještine i intelektualne kapacitete. Koncentracija će vam biti odlična pa ćete se s lakoćom fokusirati na obaveze. Simpatije drugih osvajaćete oštroumnim zapažanjima pa nije isključeno da zapnete za oko osobi suprotnog pola. Na zdravlje pripazite, premalo se odmarate!

 

Strijelac

StrijelacKontrolišite porive koji vas podstiču na nepromišljene postupke. Osoba koja vam se sviđa primjećuje da ste nesigurni. Opustite se, ne shvatajte sve toliko ozbiljno. Ono što vas čini nesigurnima, okrenite na šalu. Dan je stvoren da ga provedete u većem društvu, jer osim što ćete se zabaviti, zaboravićete i na brige.

 

Jarac

JaracDobro ćete se osjećati, biti zadovoljni svojim izgledom i komplimentima kojima će vas okolina obasipati. Dan ćete provesti u brojnom društvu, nastojeći u isto vrijeme biti na nekoliko mjesta. Povedite više računa o partnerovim potrebama i željama koje će biti drugačije od vaših. Neka to ne bude razlog za svađu.

 

Vodolija

VodolijaMogući su nesporazumi s ukućanima. Njihovo nerazumijevanje vaših potreba pogađaće vas više nego što ćete pokazati. Ipak, ime neće biti ugrožen obostrani osjećaj privrženosti. Nije baš najpovoljnije vrijeme za putovanje, ali ako baš morate negdje otići, naoružajte se strpljenjem i ne pretičite druge, brže vozače.

 

Ribe

RibeStalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju pa kategorično insistirate na svojim namjerama. Na sreću, djelujete veoma ubjedljivo na okolinu, tako da njihove reakcije potvrđuju vaša očekivanja. Partner djeluje sumnjičavo, razmislite dobro da li ste mu nekim reakcijama dali povoda.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info