Dnevni horoskop za 03.09.2016.

0

Ovan

OvanNećete podnositi predvidiv način života pa ćete se boraveći u kući osjećati sputano i nemirno. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme, mogući su nesanica, glavobolje ili nezadovoljstvo. Posvetite se aktivnostima koje vas vesele, počnite se baviti hobijima.

 

Bik

BikKućne zabave i proslave biće mjesta na kojima ćete privlačiti poglede i ostvariti nova poznanstva. Neka od njih biće vam korisna ili poučna, ali neka će biti i emotivne prirode. Mogli biste steći nečije simpatije, iako nužno ne i obostrane. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom.

 

Blizanci

BlizanciDnevni raspored neće se odvijati prema planu. Bićete neorganizovani i hvataćete se u koštac s više obaveza odjednom. Usporite, jer ako budete žurili, pravićete više grešaka. Slobodno vrijeme provedite u šetnji i u partnerovom društvu – treba vam što više opuštanja. Pređite preko mrzovoljnog ponašanja starijeg ukućana.

 

Rak

RakNeka imovinska pitanja mogu se dodatno zakomplikovati, posebno ako u vezi istih ne postignete saglasnost sa svim ukućanima. Odnos s partnerom biće ispunjen nježnošću i prijateljstvom. O većini pitanja imaćete slično mišljenje, što će posebno doći do izražaja ako se nađete zajedno u nekom većem društvu.

 

Lav

LavOdlično ćete se osjećati, a dobro raspoloženje prenositi i na okolinu. Ma koliko bili zaljubljeni i podložni strastima, nećete gubiti zdrav razum. Od partnera ćete očekivati povjerenje i srodnost životnih ciljeva, a tek potom fizičku privlačnost. Pripazite koliko novca trošite, doći ćete u iskušenje da kupite nešto što vam nije nužno.

 

Djevica

DjevicaZauzetima predstoji dan emocionalnog sklada – intuitivno ćete se razumjeti s partnerom. Biće dovoljan pogled ili osmijeh pa da znate šta partner osjeća ili treba. Mogli biste slaviti nečiji rođendan ili biti na zabavi i odlično se provesti.

 

Vaga

VagaUživaćete u samoći, naročito ako je iza vas naporna radna sedmica. Posvetite se hobijima i omiljenim aktivnostima. Brinuće vas odnos s partnerom koji se udaljio od vas i povukao u sebe. Međutim, možda ste mu svojim ponašanjem dali povoda. Dan je povoljan za otkrivanje tajni, iskrene razgovore i veću intimnost udvoje.

 

Škorpija

ŠkorpijaPosvetite se društvenom životu. Vaša senzibilnost i šarm osvajaće sve, a posebno one koje tek upoznate. Mnogi će vam biti zahvalni na upućenoj brizi i nesebičnosti, a vi ćete se osjećati ispunjeno. Mogla bi se ispuniti jedna vaša davna želja, a srećne ruke biće i oni koji priželjkuju ljubavni početak sa simpatijom.

 

Strijelac

StrijelacImaćete energije, ali ne i dovoljno upornosti za obavljanje poslova. Planiraćete mnogo toga, ali kad to bude trebalo ostvariti, neće vam biti do toga. Kod kuće nećete imati željenog mira. Mogli bi vam na vrata pokucati nenajavljeni gosti ili ćete se naći u društvu čije vam okruženje neće odgovarati, kao ni teme za razgovor.

 

Jarac

JaracDruženja, putovanja i posjete rodbine obilježiće dan pa vas očekuje mnogo zabave i ugodne komunikacije. Nekima je na vidiku razvoj veze na daljinu ili burna romansa s osobom koja osvaja rječitošću. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju i biti itekako zadovoljni postignutim.

 

Vodolija

VodolijaNajugodniji trenuci vas očekuju tokom večernjih sati. Mlađima predstoji susret sa simpatijom. Odnos s partnerom biće skladan i to najviše zahvaljujući vama. Sputaćete taštinu i preći preko njegovih riječi, kao da ih niste ni čuli. Rješavaćete finansijska pitanja, razmišljati o prodaji nekretnine ili nekome posuditi novac.

 

Ribe

RibeOdnosi s drugima biće zbrkani i naporni. Ipak, uspjećete iz svađa i povišenih tonova izvući i neka pozitivna iskustva, ali vas čeka mnogo nerviranja i nesigurnosti u vlastita osjećanja. Reći ćete ono što mislite, vodeći računa o tome da se niko ne uvrijedi. Probavne tegobe moguće su zbog pojačane nervoze.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info