Dnevni horoskop za 08.08.2016.

0

Ovan

OvanNemojte ulaziti u svađe i izbjegavajte donošenje važnih odluka. Bićete nervozni i rastreseni, osjećaćete manjak energije pa se nećete moći posvetiti poslu i obavezama. Odnosi s ukućanima biće napeti, osjećaćete da traže previše od vas ili će vam jednostavno svi ići na živce. Razgovore i važne poslove radije odgodite za sutra.

 

Bik

BikAko ste u potrazi za poslom, javljajte se na oglase i samoinicijativno se obraćajte potencijalnim poslodavcima. Ostavićete izvrstan utisak na intervjuima. U ljubavi ćete doći u iskušenje da uradite nešto što ne biste smjeli. Često ćete se nadmetati s partnerom. Budite popustljivi pa i onda kad mislite da bi vam to moglo naštetiti.

 

Blizanci

BlizanciPozitivne promjene na privatnom planu posebno će zahvatiti pitanja djece, roditeljstva i ljubavi. Jedni će se zaljubiti, drugi iznenada započeti burnu vezu, a treći odlučiti na veliki korak u zajedničkom životu. Šta god bilo, nemojte se kolebati! Kontaktiraćete s velikim brojem ljudi, putovati, posjetiti neku vrstu proslave ili svečane večere.

 

Rak

RakPozabavićete se uređenjem vlastitog doma i prihvatiti se velikog spremanja. Ne gnjavite ukućane pretjeranim zahtjevima. Posvetite više vremena članovima uže porodice – pažnja koju im pružate izgladiće razmirice. Bićete rastreseni i nestrpljivo čekati kraj radnog vremena. Ako imate slobodno popodne, provedite ga u odmaranju.

 

Lav

LavOstvarićete planove i okrenuti okolnosti u svoju korist. Bićete srećne ruke u novčanim ulaganjima i poslovnim poduhvatima. Odredićete nove životne prioritete. Nadogradite svoje znanje kroz kurs ili neki drugi vid učenja, jer će vam to pomoći u vašem daljem radu. Ako danas putujete na more, budite oprezni za volanom.

 

Djevica

DjevicaBićete motivisani da pokrećete stvari, da se dokazujete i pokazujete, dijelite savjete i družite se. Vaš živahan duh privlačiće udvarače i otvarati nove kombinacije, a planete vas čine zaljubljivima i lakim plijenom za romantiku. Neki od vas će na kratko putovanje ili ih čeka susret s rođakom, sestrom ili bratom.

 

Vaga

VagaNeočekivana zbivanja i susreti sa zanimljivim ljudima unijeće osvježenje u vašu svakodnevnicu. Mogli biste se u nekoga jako zaljubiti. Neki će razmišljati o staroj ljubavi i poželjeti obnoviti odnos. Preplavljeni lijepim uspomenama bićete spremni na opraštanje. Oni koji su nedavno prekinuli vezu, danas bi je mogli obnoviti.

 

Škorpija

ŠkorpijaTuđi problemi, zbivanja na poslu, prohtjevi bližnjih, rastezaće vas istovremeno na nekoliko strana. Odredite šta vam je u određenom trenutku važnije i ponašajte se u skladu s tim. Teško ćete shvatiti šta želite i očekujete od partnera. Preispitivaćete osjećanja te pridavati preveliku važnost i najbezazlenijoj partnerovoj kritici ili propustu.

 

Strijelac

StrijelacPuni entuzijazma i samopouzdanja, bićete željni akcije i društvenih zbivanja. Budete li pažljivo saslušali šta ljudi oko vas govore, moći ćete prikupiti obilje zanimljivih podataka koji bi vam mogli zatrebati u bližoj budućnosti. Dobro raspoloženje povoljno će uticati na vaše zdravlje, a višak energije podstaknuti na bavljenje sportom.

 

Jarac

JaracBriga za posao i zarađivanje biće vaša glavna preokupacija. Organizujte se i ne ostavljate poslove za neke bolje dane, jer će vam rokovi biti pretijesni. Pripazite na odnose s ljudima. Nemojte na brzinu rješavati ljubavnu situaciju, jer ćete se još više zapetljati. Osjetljivi ste pa nećete razumjeti šta vam partner pokušava reći.

 

Vodolija

VodolijaVaše ambicije preći će granice, predrasude i nametnute okvire. Otvoriće vam se mogućnost za edukativno ili poslovno putovanje ili poznanstvo s osobama koje često putuju. Dobro ćete se razumjeti sa suprotnim polom, pomalo flertovati, sjesti na kafu s poznatima i uživati u opuštajućim razgovorima.

 

Ribe

RibeProjekti se ostvaruju, posao se širi ili postaje lakši. Međutim, najviše problema vas očekuje u međuljudskim odnosima, manjku porodične podrške i eventualnim finansijskim gubicima. Slobodni bi mogli naletiti na staru ljubav i shvatiti kako je u svemu još mnogo toga ostalo nedorečeno. Moguće je pomirenje i nov početak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info