Dnevni horoskop za 07.08.2016.

0

Ovan

OvanOdnosi s bližnjima biće pod uticajem vaših promjena raspoloženja. Bićete tvrdoglavi i zahtjevni, što vam neće biti od velike pomoći prilikom emotivnih kontakata. Ne obazirite se na bezazlena ogovaranja koja će dominirati vašim komšilukom. Neki sa zavišću promatraju vaše životne uspjehe.

 

Bik

BikVodite više računa o zdravlju. Ako nemate dovoljno energije za kućne obaveze, odustanite od njih – možete ih obaviti i sutra. Posvetite se nečemu što vas opušta, možda čitanju ili razgovoru s najboljim prijateljem. Požali li vam se partner da ima poslovnih problema, poslušajte ga. Oraspoložiće ga činjenica da ga najbolje razumijete.

 

Blizanci

BlizanciU stanju ste okrenuti situacije u svoju korist, ali čuvajte se pretjerivanja. Potrebni su vam i trenuci odmora. Ukoliko osjećate simptome zaljubljenosti, ne oklijevajte učiniti ono što želite ili smatrate ispravnim. Entuzijazam vam pomaže pokrenuti zbivanja u željenom smjeru. Neko bi vam mogao vratiti novčani dug ili učiniti uslugu.

 

Rak

RakNe zatvarajte oči pred ljubavnim problemima. Razgovarajte s partnerom o onome što vas muči – vidjećete da će brzo doći do poboljšanja. Nemojte stalno rješavati tuđe probleme – vrijeme je da se više pozabavite svojim brigama. Bićete osjetljiviji i izbjegavati netaktične pojedince ili one koji vode isprazne razgovore.

 

Lav

LavPred vama je dan ispunjen mnogobrojnim obavezama. Neko će tražiti nekakvu uslugu, a zauzvrat ćete biti pozvani na kafu pa će se ugodan razgovor prilično odužiti. Uspješno ćete izaći na kraj sa svim izazovima. Samce će razveseliti nečija SMS poruka i uliti nadu u nešto više.

 

Djevica

DjevicaUnutrašnja snaga i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate. Bez teškoća uspijevaćete u onome što ste naumili. Osjećaj ljubavne tjeskobe polako vas napušta, a vi vodite računa o tome da svojim ponašanjem ne sprečavate promjene. Imaćete dovoljno slobodnog vremena pa ga iskoristite za nježnosti s partnerom.

 

Vaga

VagaMjesec u znaku čini vas šarmantnima i ljubaznima pa ćete se požrtvovano predati potrebama najbližih. Porodični život i događanja u domu zasjeniće ostala područja. Partnera ćete obasipati posebnom pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na probleme.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko želite da vas ukućani ozbiljno shvate, ne pretjerujte u izljevima emocija, posebno ako pokušavate nešto raščistiti. Mogli biste sresti osobu iz prošlosti ili će jedna situacija probuditi stara sjećanja. Oni koji kreću na put, trebali bi pažljivo voziti i ne dopustiti da ih iko ometa. Tokom večeri prilično će vam pasti koncentracija.

 

Strijelac

StrijelacNova ljubavna priča mogla bi se izroditi iz prijateljstva. Možda će simpatija iza sebe imati burnu prošlost, što će neko jedva dočekati da vam spočita. Nemojte dopustiti da vas to obeshrabri ili da negativno utiče na vaš emotivni zanos. Nove poslovne okolnosti otkriće vaše skrivene talente.

 

Jarac

JaracBićete odgovorni i brižni prema okolini. Moraćete voditi računa o više poslova, stvari ili ljudi. Možda će partner biti zauzet pa ćete se prihvatiti svakodnevnih kućanskih poslova. Roditelji ili djeca zahtijevaće povećanu pažnju i brigu, a prijatelji se oslanjati na vašu pomoć pa ćete veče dočekati prilično umorni.

 

Vodolija

VodolijaAko krećete na putovanje, ono će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Moguć je ugodan susret s osobom koju dugo niste vidjeli, a nekada ste bili jako bliski. Zbog onih koje volite, zanemarivaćete sebe i svoje potrebe, ali vam neće biti ništa teško uraditi za njih. Radovaće vas osjećaj da ste korisni i da se drugi zbog vas osjećaju jako dobro.

 

Ribe

RibeBićete u centru pažnje bliskih ljudi. Znaćete kako ih podstaknuti da učine nešto dobro za sebe, ali i za vas. Težićete ispunjenju kroz prijatelje, ljubav i večernje izlaske. Međutim, duboko u sebi bićete svjesni da najviše uživate kad ste sami i kada se u svom domu možete nesmetano opuštati s knjigom u ruci ili ispred televizijskog ekrana.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info