Dnevni horoskop za 05.08.2016.

0

Ovan

OvanAko osjećate psihički umor, možda nešto morate mijenjati u načinu života. Previše radite ili je sva briga oko kuće i domaćinstva pala na vaša leđa. Prisjetite se starog društva i izlazaka. Pozovite ih na večeru ili društvene igre. Mlađem članu porodice potrebna je vaša pomoć – vaš savjet će biti dragocjen.

 

Bik

BikOdlično ćete se osjećati, a dobro raspoloženje prenosićete na okolinu. Ma koliko bili zaljubljeni i podložni strastima, nećete gubiti zdrav razum. Da biste se osjećali zaljubljenima, moraćete se osjećati i sigurnima. Zbog toga će vam kvalitetan razgovor s partnerom biti čak važniji od fizičke privlačnosti.

 

Blizanci

BlizanciNeće vam poći za rukom da osigurate dan odmora. Primaćete goste ili ćete ukućanima pokušati objasniti da trebaju sniziti ton dok razgovaraju. Tvrdoglavost i ljubomora predstavljaće smetnju emotivnom skladu. Bićete nestrpljivi pa će ljubavne iskre dovoditi do rasprava. Večernji sati donose više mira.

 

Rak

RakPovećano samopouzdanje navešće vas na odvažne i razumne poteze. Druženje i kontakti s drugim ljudima zadovoljiće vaše intelektualne zahtjeve, a prilično veliko zanimanje pokazaćete prema osobi koja privlači pažnju britkim umom i znanjem. Nije isključeno da nakon razgovora razmijenite telefonske brojeve ili dogovorite susret na kafi.

 

Lav

LavNametnućete se svojom ličnošću, načinom razmišljanja i smislom za humor. Ne oklijevajte napraviti prvi korak prema simpatiji, jer će vam se inicijativa isplatiti. Ako ste negdje na proputovanju, trošićete mnogo novca na suvenire i razne druge stvari, a veče ćete se provesti u druženju sa porodicom ili prijateljima.

 

Djevica

DjevicaPorodična atmosfera uglavnom će biti ispunjena pozitivnom energijom, a bračne spone postaće čvršće. S veseljem ćete se prihvatiti uređenja životnog prostora, naročito novog, kao i popravki i radova koje možete obaviti sami.

 

Vaga

VagaPreosjetljivi ste pa izbjegavajte svađe i ne zamarajte se sitnicama. I u ljubavi ćete teže kontrolisati osjećanja, posebno ako ste zaljubljeni u zauzetu osobu. Srce će vam nalagati da zaboravite na oprez i prepustite se strasti, dok će vas razum upozoravati da je možda bolje povući se na vrijeme.

 

Škorpija

ŠkorpijaZaboravite na obaveze i prepustite se ljubavi – veoma dobro ćete se slagati s partnerom. Mijenjaćete se kao osoba i sazrijevati. Mlađi će biti odgovorniji, a stariji će preispitivati svoje stavove, navike i način života. Prijatelj ili simpatija shvatiće da se mogu osloniti na vas i da nećete ignorisati dato obećanje.

 

Strijelac

StrijelacTeško ćete podnijeti kritike na svoj račun. Lako će vas biti navući u raspravu i nećete popuštati dok vaša riječ ne bude posljednja. Opušteniji način života bi vam pomogao. Obnovite poznanstva, susretnite se s nekim koga dugo niste vidjeli. Poslušajte partnera ako vam se na nešto žali. Pružite mu moralnu podršku koju očekuje od vas.

 

Jarac

JaracObaveze ćete obavljati s lakoćom, a probleme rješavati mudro. U kakvoj god se situaciji zatekli, vodiće vas vaša odlična intuicija. Duhovitošću ćete stvoriti veselu atmosferu. Potrebe djece biće velike, ali vama ništa neće biti teško. S mnogo ljubavi ispunjavaćete njihove želje. Neki među vama danas će otputovati na more.

 

Vodolija

VodolijaZbog Mjesečevog uticaja mogli biste patiti od nesanice ili biti napeti. Nećete se moći smiriti na jednom mjestu, a pomisao na neku akciju biće vam mrska. Čitanje knjige i slušanje muzike biće najbolji lijek u ovakvim situacijama, ali i partnerovi zagrljaji i poljupci. Samci, očekuje vas odlična zabava u društvu!

 

Ribe

RibeAko osjećate umor, nemojte pretjerivati s kućnim poslovima ili dopustiti da bližnji uživaju dok vi radite. Ako vas prati osjećaj unutrašnje praznine, razmislite o upražnjavanju određene duhovne tehnike koja bi vas iznutra ispunila. Ne odgađajte privatni razgovor s partnerom. Kucnuo je trenutak za istinu, naročito ako su vaša osjećanja “oslabila”.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info