Dnevni horoskop za 03.08.2016.

0

Ovan

OvanPreviše se oslanjate na nekoga ko ne može da vas prati, kada je posao u pitanju. Loše ste procijenili kolegu i to vas može skupo koštati. Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se približi kada je ljubav u pitanju. Otvoreno pokažite svoja osjećanja i nećete pogriješiti. Izaberite neki vid rekreacije koji ćete češće upražnjavati.

 

Bik

BikNećete biti raspoloženi za druženje i razgovore. Ukućani će vam to zamjeriti ni ne pokušavajući dokučiti razloge vašeg neraspoloženja. Slobodno vrijeme posvetite vlastitim interesima, jer ćete tako pronaći potreban mir. Nečija iznenadna posjeta može vas razveseliti, ali vam teme za razgovor neće biti zanimljive.

 

Blizanci

BlizanciPrivlačićete šarmom pa ćete izvlačiti najbolje iz svake situacije. Spontano ćete se zbližiti s osobom do koje vam je stalo i povući pravi potez. Mogli biste se dogovoriti za susret na kafi i tako pokrenuti pozitivna romantičnih zbivanja. Osjetite li da se stvara napeta atmosfera, pokušajte je ublažiti duhovitošću.

 

Rak

RakPokažite se na djelu i motivišite druge u željenom pravcu. Budite svjesni snage koja vas pokreće i kojom možete riješiti većinu problema. Usmjerite energiju na poslovna i egzistencijalna pitanja i vjerujte u dobar ishod razgovora i rasprava. Nova poznanstva moguća su preko saradnika i ljudi s kojima finansijski sarađujete.

 

Lav

LavOdnosi s partnerom biće otvoreniji pa ćete riješiti prijašnje nejasnoće. Neki će u društvu upoznati osobu koja će načinom razmišljanja biti bliska njihovom. Iz tog poznanstva mogla bi se izroditi korisna saradnja ili ljubavna veza. U poslu vam kreće nabolje, a neki uticajni pojedinci spremni su vas podržati u ostvarenju ambicija.

 

Djevica

DjevicaBudite oprezni sa svima onima od kojih zavisite – lako možete pogriješiti ili nešto pogrešno reći. Uprkos vašoj nesigurnosti i zatvaranju u sebe, partner će dokučiti šta vas muči i podići vam raspoloženje svojim šarmom i zabavljačkim duhom. Mogli biste se brinuti za nekog, možda bolesnog člana rodbine ili kućnog ljubimca.

 

Vaga

VagaMoguće je sklapanje povoljnih poslova koji će vam ojačati položaj. Slobodni će sve više vremena provoditi s prijateljima, a posredstvom njih mogli biste upoznati privlačnu osobu. Prijateljski odnosi biće dvostruko naglašeni; s jednima ćete se veoma dobro slagati, ali biće i onih koji će vas razočarati.

 

Škorpija

ŠkorpijaPredstoji vam dan većih poslovnih obaveza i zaduženja. Nekog ćete mijenjati i odraditi njegov posao. Bićete odlučni u namjeri da ukućane zamolite za pomoć u kućanskim poslovima. Shvatićete da ste opterećeni i da je previše toga na vama. Veče je pogodno za povjerljive razgovore udvoje. Iznesite partneru svoje želje.

 

Strijelac

StrijelacImaćete mnogo energije pa će vam trebati manje vremena za obavljanje rutinskih poslova. Planove vezane za putovanja ili poslovanje s inostranstvom ostvarivaćete lakše nego prije. Steći ćete zanimljiva poznanstva na mjestima na kojima to niste očekivali. Lako ćete uspostaviti kontakt, nepogrešivo osjećajući što od koga možete očekivati.

 

Jarac

JaracPrihvatite partnerovu kritiku bez ljutnje. Otvoreno će vam reći u čemu griješite pa njegove riječi shvatite ozbiljno. Moraćete više sarađivati s drugima, a nećete podnositi bilo čije savjete ili uplitanje u svoj posao. Prema večernjim satima neraspoloženje će vas popuštati, a tome će pridonijeti i određene, dobre, finansijske vijesti.

 

Vodolija

VodolijaZbog svoje preosjetljivosti, mislićete da su svi protiv vas i da vas niko ne razumije. Međutim, to je samo neraspoloženje koje je prolazno. U komunikaciji ćete ići u krajnosti, od šutljivosti do pretjerane pričljivosti pa ćete partneru biti neshvatljivi. Mogli biste se posvađati zbog različitih stavova oko vaspitanja djece.

 

Ribe

RibeVaše radno mjesto mogla bi zahvatiti reorganizacija. Što budete spremniji brže prihvatiti nove poslovne okolnosti, teret početne nelagode i neizvjesnosti postaće lakši. Razgovor s partnerom oslobodiće vas nekih sumnji, jer ćete objektivnije sagledati situacije koje vas muče. Manje zdravstvene tegobe mučiće hronične bolesnike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info