Dnevni horoskop za 01.08.2016.

0

Ovan

OvanPlanovi bi se mogli odvijati drugačije nego što ste to zamislili. Vodite više računa o bližnjima, a posebno o starijim članovima porodice. Budite oprezni u saobraćaju, a u komuniciranju s drugima nastojte zadržati prijateljski nastup, čak i ako vas neka osoba iritira. Ne dajte se isprovocirati!

 

Bik

BikUčvrstićete i unaprijediti poslovni položaj. Čak i ako radite manje odgovorne poslove, vaš će doprinos nadmašiti opis radnog mjesta. Razveseliće vas poziv iz inostranstva, a ugodne novosti smiješe vam se i na ljubavnom planu. S finansijama budite oprezniji – teško se oporavljate od nedavnih troškova.

 

Blizanci

BlizanciMogli biste učestvovati u rješavanju bitnih pitanja vezanih za finansije, nekretnine i novac koji je u posjedu drugih. Kupoprodaja i poslovi s osiguravajućim kućama mogu vam donijeti dobit. Planetarni uticaji stvoriće nekoliko prilika da promijenite ono što vam smeta u ljubavnom odnosu. Moći ćete se upustiti u flert i odrediti do koje ćete se mjere zbližiti.

 

Rak

RakMogli biste istovremeno raditi više poslova, komunicirati s više ljudi i biti spretni tamo gdje drugi zataje. Rezultati će vas ispuniti zadovoljstvom, a mnogi će sami sebe zasluženo nagraditi izlaskom ili kupovinom. Ako se uspijete rasteretiti razmišljanja o tome šta vam donosi sutra, uživaćete u ljubavnom odnosu, čak iako je on neizvjestan.

 

Lav

LavNedostajaće vam motivacije. Vaše misli biće svuda osim na radnom mjestu. Čini se da vam ni ljubavne prilike neće ići na ruku. Partner će biti nedostupan ili na putovanju baš u trenutku kada će vam trebati njegova blizina ili savjet. Čuvajte se previše hladnih napitaka; osjetljivi su vam sinusi i grlo.

 

Djevica

DjevicaEnergično ćete prionuti na poslove i projekte. Bićete puni ideja, a budete li dovoljno uporni, uspjeh vam je zajamčen. Privući će vas osoba koja je posve različita od vašeg ideala, ali imaće šarm kojim će uspjeti zadržati vašu pažnju. Uprkos svađama i napetim situacijama, zauzeti će uspješno pronalaziti rješenja za probleme.

 

Vaga

VagaIsticaćete se u radnoj sredini, iznositi mišljenja ili kritikovati rad kolega pa biste zbog toga mogli nekome “stati na žulj”. Direktnim i netaktičnim nastupom, bez obzira na to koliko ste u pravu, samo ćete navući nevolje na vrat. Dobra komunikacija pomoći će vam u sređivanju nesporazuma s partnerom.

 

Škorpija

ŠkorpijaPažnja vam je usmjerena na putovanja, pravne poslove, obrazovanje i ljubav. Ophođenje s udaljenim pojedincima i institucijama odvija se povoljno. Ako vam se pruži prilika da putujete, edukujete se, učite jezike i slično – prihvatite! U stečenom poznanstvu napravićete još jedan korak prema intimnosti.

 

Strijelac

StrijelacBudite oprezni pri svim novčanim ulaganjima, bilo poslovnim ili privatnim. Nemojte biti neoprezni i brzopleti – tražite potvrde, račune, provjerite ugovor koji namjeravate potpisati. Poslovna putovanja biće spojena s ličnim u zadovoljstvo – neko će vam se uvući u misli i uzburkati ih. Zdravlje vam je osjetljivo – treba vam odmora!

 

Jarac

JaracSvakodnevne aktivnosti crpiće vašu energiju. Moraćete se prilagoditi okolnostima ili ljudima koje, po vašem mišljenju, to ne zavređuju. Poslovne odnose odijelite od privatnih, jer bi i najbezazlenije ispreplitanje moglo izazvati neugodnosti. Odluke nadređenih ne doživljavajte lično, štedite energiju i pričekajte da se utisci smire.

 

Vodolija

VodolijaPravi je trenutak za uvođenje zdravih te odbacivanje loših navika. Spoznaja o tome da činite nešto za svoje zdravlje, ojačaće vam samodisciplinu. Dan je povoljan za posjetu stomatologu, frizeru ili za kupovinu odjeće. Bićete u svemu promišljeni i pokazati svoju mudrost. Nađete li se u neugodnoj situaciji, znaćete kako postupiti.

 

Ribe

RibeOduševićete sagovornike mudrim savjetom. Visok stepen razumijevanja omogućiće vam lako donošenje odluka. Iskoristite pozitivan naboj i napravite reda u životnim područjima gdje vlada napetost. Ako ste zaljubljeni, prepustite se zanosu i uživajte u trenutku – zaboravite barem malo na predvidljivost, rutinu i sigurnost.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info