Dnevni horoskop za 28.07.2016.

0

Ovan

OvanRazmišljaćete o preuređenju stana. Odnose u porodici poremetiće rasprava, ali će pridonijeti raščišćavanju nesporazuma. Vaše dileme u vezi osobe koja vam se sviđa biće otklonjene. Shvatićete da ne trebate preispitivati osjećanja. Biće dovoljno da se, jednostavno, opustite i prepustite zaljubljenosti.

 

Bik

BikVrijeme će biti na vašoj strani. Bilo da su u pitanju ljubav ili posao, ne trebate žuriti s odlukom. Dan je pogodan za prikupljanje teže dostupnih informacija. Bićete samouvjereni i odlučni u namjeri da dobijete ono što želite. Neće vam predstavljati problem da osvojite osobu suprotnog pola ili okupite društvo i organizujete zabavu.

 

Blizanci

BlizanciAko vas nešto zabrinjava ili ste neraspoloženi, potražite savjet dobrog prijatelja koji će vam objektivno približiti situaciju u kojoj se nalazite. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme, mogući su nesanica i glavobolja. Razgovarajte o svemu s partnerom, ne ostavljajte ništa nedorečeno, jer ćete kasnije teže objasniti svoje namjere.

 

Rak

RakPrilagođavanje će biti ključ uspjeha bilo da je riječ o poslu, ljubavi ili prijateljskim odnosima. Mogli biste se naći u društvu ljudi s kojima ne dijelite iste životne stavove. Nemojte se dovesti u situaciju da neko pogrešno shvati vaše riječi. Bez obzira s čim ćete se suočiti tokom dana, odisaćete optimizmom i zadovoljstvom.

 

Lav

LavNešto će vam smetati kod partnera ili ćete biti meta njegovih prigovora. Mogli biste se sporječkati i pomiriti tek tokom večeri. Moglo bi vam se dogoditi da zavidni pojedinci pokušaju omalovažiti vaš rad i znanje i usporiti vaš napredak. Budete li nepopustljivi, na vidjelo će izaći vaše prave vrijednosti.

 

Djevica

DjevicaPokažite inicijativu u međuljudskim odnosima, pristupajte ljudima, tražite brojeve telefona, upućujte pozive. Nemojte za svaku odluku tražiti tuđe mišljenje. Pružiće vam se prilika da znanje stečeno školovanjem napokon primijenite u praksi. Poradite na mirnoći duha savladavanjem tehnika meditacije, joge i drugih duhovnih disciplina.

 

Vaga

VagaKupovaćete sitnice koje vam ne trebaju, ali takvi će se troškovi osjetiti na vašem kućnom budžetu. Budite oprezni u komunikaciji, jer bi vaša brzopletost mogla narušiti porodični sklad. Nećete voditi računa o tome šta govorite, biraćete pogrešne riječi, a povišen ton vašeg glasa ljutiće bližnje.

 

Škorpija

ŠkorpijaZa sve što želite postići moraćete uložiti mnogo napora, a neke stresne situacije mogu vas pogoditi više nego inače. Bilo bi mudro da vrata svoje intime ne otvarate svakome i pripazite na neke izjave ili obećanja. Ako vas muči neki veći problem, do rješenja ćete prije doći svojim intuitivnim uvidom nego da savjete tražite od drugih.

 

Strijelac

StrijelacPozitivan odnos prema životu pomoći će vam da na probleme gledate optimističnije. Ako niste sredili privatni život, pravo je vrijeme da ga dovedete u red. Ukoliko vam karijera i novac više nisu na prvom mjestu, na pravom ste putu da uplovite u srećnu vezu. Slobodnima bi se mogla pojaviti prilika za flert s osobom koju viđaju na poslu.

 

Jarac

JaracPlanete vam donose bujicu ljubavnih osjećanja, ali biće i onih koji se neće najbolje slagati s partnerom i razilaziti se oko zajedničkih pitanja. Sklopićete poznanstva koja će vam omogućiti pozitivan zaokret u karijeri, iako ćete na samu realizaciju morati još malo pričekati. Zdravstveno ćete se osjećati odlično!

 

Vodolija

VodolijaNapetost ili slaba koncentracija ometaće vas u obavljanju obaveza. Snaći će vas neodgodivi poslovi pa ćete ih obavljati pod popriličnim stresom. Bićete traženi na sve strane, a mira nećete imati ni kod kuće. Ukućani će se u svemu oslanjati na vas pa ćete u večernjim satima poželjeti malo mira za sebe.

 

Ribe

RibePlanete podržavaju zbližavanje s partnerom pa provedite više vremena uz njega. Nemojte toliko robovati poslu, jer nastavite li takvim tempom, brzo ćete osjetiti umor i zasićenost. Dan je dobar za obavljanje poslova po gradu, bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili poštu, odnosno pisanje i slanje molbi te sređivanje dokumenata.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info