Dnevni horoskop za 22.07.2016.

0

Ovan

OvanPartner se ponaša kao da ga nešto muči, ali to nije u stanju izreći. Pokušajte da ga nagovorite da razgovarate, saznajte o čemu je riječ. U novim vezama moguć je obećavajući početak i potom zastoj koji vas ne bi trebao obeshrabriti. Naglasak je na kućnim zbivanjima. Okrenite se preuređenju, razmještaju, popravkama – bićete vrlo vješti i domišljati.

 

Bik

BikNećete moći izbjeći poslovni stres. Nisu isključena ni neugodna iznenađenja, poput otkazivanja dogovorene saradnje ili odgode realizacije novih poslova. Nemojte se žaliti na sudbinu ili tražiti krivca već prionite poslu. Mogli biste neopreznom izjavom uvrijediti partnera ili izgovoriti stvari preko kojih neće moći preći.

 

Blizanci

BlizanciPoslovne akcije odvijaju se otežano, ali danas bi se neke situacije ipak mogle pokrenuti s mrtve tačke. Ako vaš posao ima veze s inostranstvom ili često putujete, izvjesne su dobre vijesti. Samce očekuje novo poznanstvo putem rođaka, oglasa, interneta ili korak prema naprijed s osobom s kojom imaju nedorečen odnos.

 

Rak

RakPoslovi koji vam se sada nude mogli bi vam pomoći da steknete finansijsku sigurnost. Moguća je novčana podrška porodice, partnera ili zaključivanje unosnog posla. Uprkos prerekama odlično komunicirate i vješto se izražavate. Podsvijest će vam biti jaka, a snovi naglašeni.

 

Lav

LavBrzo ćete se umarati pa dan nije pogodan za veće napore. Može doći do svađe i težih riječi. Ukoliko partner prolazi kroz krizno razdoblje, pružite mu podršku. Izvucite pouke iz svog sadašnjeg ponašanja, ne okrećite leđa problemima. Budite oprezni s dokumentima, umjereni u izjavama, nemojte kasniti i zaboravljati stvari.

 

Djevica

DjevicaMogli biste biti izloženi neprijateljstvu ljudi na radnom mjestu. Nećete htjeti igrati po njihovim pravilima. Ne preduzimajte ništa dok vam intuicija i logika nisu u potpunom skladu. Obavite zdravstvene preglede koje odgađate, odaberite novi kozmetički proizvod, promijenite frizuru i priuštite sebi novi modni detalj.

 

Vaga

VagaAko imate simpatiju i nekog ko vam se sviđa, spretno ćete dati do znanja da niste hladni i čekati da druga strana napravi prvi korak. Ukoliko se bavite poslom koji vam omogućava samostalnost, očekuju vas izvrsni rezultati. Imaćete pune ruke posla, ali i dovoljno motivacije i želje da sve obavite uspješno i na vrijeme.

 

Škorpija

ŠkorpijaSlaba koncentracija i rastresenost biće glavni krivci vaše nedjelotvornosti. Dan nije dobar za akciju i upuštanje u nove projekte. Odgodite važne poslove te dio obaveza prebacite na ljude od povjerenja, jer ćete se sami teško nositi sa zahtjevnijim zadacima. Partner će teško podnositi vaše promjene raspoloženja.

 

Strijelac

StrijelacIzvjestan je porast radnih zaduženja. Uživaćete povjerenje šefova i simpatije kolega. Mogli biste slučajno doći u posjed povjerljivih informacija, ali ne otkrivajte ono što znate. Ljubav i strast će se ispreplitati. Osjećanja će vam biti intenzivnija pa je dan kao stvoren za zagrljaje, romantične izlaske i ljubavne izjave.

 

Jarac

JaracRiješite poslovne zaostatke, ne odgađajte ih za poslije. Planete će vas podstaknuti na intelektualan i psihički napor pa ćete u datim okolnostima učiniti više nego što drugi od vas očekuju. Ukoliko proradi prkos u vama, možete daleko stići. Nemojte se zatvarati u četiri zida, naročito ako ste nezadovoljni postojećim odnosom.

 

Vodolija

VodolijaPrilike u ljubavi se poboljšavaju, ali nemojte odvajati noge od tla nego birajte i odlučujte i razumom, a ne samo srcem. S partnerom komunicirajte strpljivo, a ako je potrebno, odgodite objašnjenja za mirnija vremena. Bilo bi dobro da osvijestite svoje vrijednosti, jer ulazite u razdoblje koje vam otvara mnoga vrata. Budite ambiciozniji!

 

Ribe

RibeMeđuljudski kontakti vas iscrpljuju i negativno utiču na vašu psihofizičku stabilnost. Smanjite kriterije, budite zadovoljni i s manjim pa ćete više dobiti. Shvatićete da vam ljutnja i trenuci povlačenja u sebe više štete nego koriste. Partner neće mariti za vaše ponašanje. Očekivaće iskren i fer odnos i staviti vas pred gotov čin.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info