Večeras: Pun Mjesec u znaku Jarca (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Ranije ovog mjeseca, imali smo mladi Mjesec u emocionalnom, vodenom znaku Raka. Taj mladi Mjesec bio je prvi dašak svježeg vazduha nakon ciklusa izvlačenja iz prošlosti i raščišćavanja s njom.

Sada, kada je ciklus čišćenja završen, svemir nas navodi da obratimo pažnju na prihvatanje onoga što jesmo i da, jednostavno, počnemo da volimo sebe. Ukoliko ste sami sebi stajali na žulj, ukoliko ste ignorisali znake upozorenja koje vam je svemir slao, ako ste krčili put ispred sebe ne uzimajući u obzir svoja istinska osjećanja, ovaj pun Mjesec blago će vas podsjetiti na važnost balansiranja energije.

Pun Mjesec u Jarcu veoma nježno će pružiti svoju ruku ka vama kako bi vas podsjetio da usporite i da malo više razmislite, metodički i praktično, prije nego krenete naprijed. Tokom ovog perioda, vaše podsvjesne misli i osjećanja takođe će biti rasvijetljeni.

Ovaj puni Mjesec osvijetliće vas iznutra kako biste počeli da poštujete svoje emocije, ali će ostaviti i dovoljno prostora za donošenje praktičnih odluka koje se zasnivaju na logici i istini.

Balansiranje ovih aspekata i stvaranje dovoljno prostora za njih u vašem životu pomoći će vam da krenete naprijed, ka ostvarivanju viših ciljeva.

Večeras_Pun Mjesec u znaku Jarca (i kako da to najbolje iskoristite)

Bez obzira na sve ono što osjećate, zapamtite da se ovaj pun Mjesec odnosi na donošenje praktičnih odluka koje vam mogu pomoći da shvatite kako želite da vaš život zaista izgleda. Riječ je o trezvenom razmišljanju s ciljem postizanja najboljeg načina koji se odnosi na napredak, na svim poljima. Sada je vrijeme i da razmislite kakve to plodove treba da uberete u mjesecima koji su pred vama.

Pun Mjesec u Jarcu savršeno je vrijeme da sjednete i dobro razmislite o tome kakve emocije želite da vas vode u životu. Radost, sreća, smijeh, avantura – štogod da je u pitanju – zapišite ih i počnite da oblikujete svoj život na osnovu toga.

Ukoliko niste zadovoljni svojim životom i pravcem u kojem je on krenuo, pun Mjesec u Jarcu pomoći će vam da razvijete samopouzdanje i uvjerenje kako je potrebno da napravite određene promjene. On vam može skrenuti pažnju i na stvari koje imate u životu, a koje vam više ničemu ne služe ili na samo-ograničavajuće misli i obrasce ponašanja koji vas sprečavaju da živite život kakav želite.

Ukoliko nemate nekih većih životnih problema, pun Mjesec u Jarcu mogao bi vam donijeti još neke, nove, divne prilike, a posebno kada je riječ o karijeri ili obrazovanju. Takođe, pod uticajem neponovljive energije ovog punog Mjeseca, podsjetićete se kako je najvažnija stvar koju možete uraditi za sebe jeste da se, zapravo, volite i prihvatite sebe onakvima kakvi ste, sa svim manama i vrlinama.

Takođe, konačno ćete shvatiti da, kada se istinski volite i vjerujete u sebe, ne postoji ništa što ne biste mogli postići ili ostvariti.

Ako imate dilema oko toga kuda i čemu da se okrenete ovog punog Mjeseca: okrenite se sebi i svojim emocijama – mjestu u kojem se nalaze svi odgovori koji, poput skrivenih dragulja, jedva čekaju da budu pronađeni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info