Dnevni horoskop za 19.07.2016.

0

Ovan

OvanNemojte neodgovornošću izigrati povjerenje nadređenih. Brojni razgovori i kolege koji će navraćati na vaše radno mjesto odvući će vas od posla pa bi vas šef mogao kritikovati. Partner će pokazati koliko mu je stalo do vas. Odlučite li se na romantični izlazak udvoje, uspjećete zaboraviti probleme koji vas opterećuju.

 

Bik

BikBićete direktni pa će okolini biti vrlo jasno šta želite reći ili postići. Bićete preduzetniji i uspješno ćete rješavati zaostale poslove. Neki među vama danas će negdje otputovati, za šta ste izabrali savršen dan, jer ćete na odredište stići bez zastoja. Ipak, kako ste u zdravstveno osjetljivom razdoblju, ne pretjerujte s napornim obavezama.

 

Blizanci

BlizanciZbog rastresenosti mogli biste zaboraviti nešto što možda vama nije bitno, ali nekome vama bliskom jeste. Nemojte sebi zbog malog propusta ili pasivnosti pokvariti dan. Ako se nađete u društvu novih ljudi, ne upadajte im u riječ i ne ističite sebe i svoje uspjehe, jer će o vama steći pogrešnu sliku, što će im dati povoda za ogovaranje.

 

Rak

RakObim poslova će se naglo povećati, ali način provođenja ideja u djela biće otežan. Nailazićete na ograničenja koja ćete moći prevladati jedino uvjerljivošću i dosljednošću. Ljubavna situacija postaje sve zamršenija. Partner će se opirati razgovoru, dok ćete vi insistirati baš na tome, ali vjerovatno bez uspjeha.

 

Lav

LavBudite aktivni od ranog jutra. Povedite malo više računa o svom izgledu, posebno ako imate sastanak i trebate ostaviti dobar utisak. Ukoliko uspijete da zadržite mir i samokontrolu u napetoj poslovnoj situaciji, spriječićete da se oštrice nečije ljutnje usmjere prema vama. Ako ste šef, možda ćete biti ljuti zbog neodgovornog ponašanja podređenih.

 

Djevica

DjevicaPoslovni sastanak rezultovaće ručkom ili večerom. Shvatićete da ste u društvu zanimljivih ljudi i da imate o čemu razgovarati s njima. Dan je osim za poslovna zbivanja, odličan i za ljubavna. Zaljubljeni će se prepustiti osjećanjima, a i one koji su u dugoj vezi partnerove riječi će uvjeriti u snagu njegovih osjećanja.

 

Vaga

VagaVaši ljubavni kriteriji biće strogi, a očekivanja velika. Ne žurite s ljubavnim počecima, naročito ako upoznate nekoga ko je nedavno prekinuo dugogodišnju vezu. Prijateljska podrška je ono što drugoj strani najviše treba. Posvetite se sebi, makar to značilo i odgoditi neke obaveze. Godiće vam masaža ili kozmetički tretman.

 

Škorpija

ŠkorpijaNaići ćete na ljude koje niste dugo vidjeli i uz čavrljanje na kafici obnoviti odnose. Biće vam zanimljivo slušati kakve su se promjene dogodile u njihovim životima. Ako vas s voljenom osobom dijele kilometri, pred vama je duga telefonska komunikacija.

 

Strijelac

StrijelacNametnuli ste i sebi i drugima visoke kriterije i nepotrebno se preopteretili brojnim obavezama. U poslovnom smislu trebali biste zapeti, jer ćete u protivnom propustiti dobru priliku. Intenzivnije ćete se pozabaviti finansijskom problematikom i dogovoriti s ukućanima nov način štednje i potrošnje.

 

Jarac

JaracDan je povoljan za razgovore o ljubavi, braku, djeci. Zato ne pričajte o poslovnim problemima, nego se pozabavite porodičnim pitanjima. Mlađe će mučiti ljubavna dilema. Shvatićete da su emocije koje imate prema poznaniku dublje nego što ste bili spremni povjerovati. Iskoristite povoljne planetarne uticaje za zbližavanje.

 

Vodolija

VodolijaOdgovaraće vam mir i tišina pa ćete odlaziti na mjesta gdje nema mnogo ljudi. Vaša druželjubivost biće umanjena, što neće promaći bližnjima. Ljubavni partner zapitaće se šta se s vama događa, jer nije navikao gledati vas u vašem filmu. Neće vam biti do razgovora, odgovaraće vam da vas svi puste na miru.

 

Ribe

RibePrijatelji na uticajnim položajima i simpatije moćnih uveliko će vam koristiti. Šarmom ćete sticati tuđe simpatije i zabaviti se u društvu koje će biti po vašem ukusu. Bićete zadovoljni razvojem poslovne situacije, a naročito spremnošću nadređenih da vam izađu ususret. Veče posvetite zabavi, društvu i plesu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info