Dnevni horoskop za 18.07.2016.

0

Ovan

OvanOd jutra će vam se činiti da ništa ne ide kako treba. Nećete moći naći bitan dokument ili ćete se s partnerom sporazumijevati kao dva stranca. Skrivaćete svoje pravo raspoloženje i pretvarati se da ste opušteni. Ipak, onima koji vas dobro poznaju neće promaknuti promjena na vama. Opustiće vas razgovor s prijateljem.

 

Bik

BikOsjećaj dužnosti i obaveze podsticaće vas na djelovanje. Vaše odluke i planovi ostvarivaće se na zamišljeni način. Mogli biste duže ostati na poslu, jer će neki rokovi biti pomjereni. Neki će obaviti razgovor s bivšom simpatijom i shvatiti da još uvijek ima emocija s obje strane, a time i nade za nov početak.

 

Blizanci

BlizanciSlučajni susreti i svakodnevni razgovori rezultovaće korisnim informacijama i savjetima. Spretno ćete ploviti vodama bankarstva, ulaganja i štednje. Kod kuće će vas nervirati bučni ukućani. Nigdje nećete naći svoj mir, a upravo toga ste željni. Što se budete manje nervirali, ljubavni život će vam donijeti više zadovoljstva.

 

Rak

RakSumnjičavi ste prema partneru. Čak i ako za to imate opravdane razloge, ne svađajte se dok ne budete sigurni da raspolažete dokazima. Potrudite se više oko poslova koje trenutno obavljate, jer će vam rezultati donijeti višestruku korist. Prepreke vašim poslovnim planovima mogli bi stvarati pojedinci koji ne dijele vaše mišljenje.

 

Lav

LavPoslove ćete ispunjavati preko volje. Čuvajte se viška obaveza, kašnjenja i zaboravljanja. Nemojte stalno misliti o poslu. Zanemarite li značaj slobodnog vremena, umor i iscrpljenost biće posljedica toga. Dan je povoljan svima koji trebaju obaviti tretman uljepšavanja.

 

Djevica

DjevicaIako će vam više odgovarati odmor i dobar san od društvenih okupljanja, toga danas neće biti. Telefon će vam često zvoniti, a prijatelji će vas zvati na druženje. Razmislite o svojim ljubavnim potrebama, ali i o ponašanju prema partneru. U razdoblju ste kad možete znatno poboljšati ljubavni život pa se više potrudite.

 

Vaga

VagaUmor i iscrpljenost zahtijevaju više odmora. Opustite se uz dobru muziku ili razgovor s nekim ko vas uvijek dobro savjetuje. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih pojedinaca i onih koji samo pričaju o svojim problemima. Ako imate djecu, teško ćete izlaziti na kraj s njihovim pubertetskim hirovima.

 

Škorpija

ŠkorpijaPregovori i ugovaranje novih poslova teći će po planu – krenite i s ambicioznijim poduhvatima! Slobodne očekuje udvaranje osobe koja ih neće zainteresovati na prvi pogled, ali će s vremenom uočavati njene skrivene, ali posebne osobine. Veče ćete provesti u većem društvu, a neki će se spremati na more.

 

Strijelac

StrijelacOdlično ćete se snalaziti u komunikaciji i radu s ljudima. Puni ste ideja i radne motivacije. Međutim, budite svjesni da neke planove nećete moći ostvariti bez podrške uticajnih ljudi. Obavite potrebne telefonske razgovore, naročito s onima s kojima se niste dugo čuli.

 

Jarac

JaracLijepo ćete se slagati s partnerom, jer ćete se oboje poklopiti u dobrom raspoloženju. Bićete veoma komunikativni pa ćete veče provesti u društvu koje ćete zabavljati anegdotama, ali i dubokoumnim razgovorima. Sve što danas želite postići, ići će vam s lakoćom. Ljude ćete osvajati šarmom.

 

Vodolija

VodolijaZaželjećete se mira. Ništa bitno nećete propustiti ako odbijete nečiji poziv za izlazak. Priuštite sebi privatnost, sredite svoje misli i odmorite. Nemojte dopustiti da vas neko gnjavi. Ako veče dočekate umorni, priuštite sebi opuštajuću kupku. Neko od ukućana pokušaće do vas doprijeti ugodnim razgovorom i u tome će uspjeti.

 

Ribe

RibeTvrdoglavim insistiranjem i nepopustljivošću unijećete nemir u ljubavnu vezu. Priznajte partneru svoje greške, jer je to jedini način da pročistite i razjasnite odnos. Poziv prijatelja na večernji provod prihvatićete s veseljem. Posvetićete posebnu pažnju izgledu pa nećete proći bez komplimenta od suprotnog pola.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info