Dnevni horoskop za 03.06.2016.

0

Ovan

OvanDanas za vas počinje dinamičnije razdoblje u društvenom životu. Osjećaćete se ugodno okruženi prijateljima i dragim osobama te ćete preuzeti inicijativu u organizaciji zabavnih događanja. Ako ste bez partnera, velika je mogućnost da ćete upoznati osobu koja će vam donijeti novu energiju u život.

 

Bik

BikDobićete zanimljive novosti iz pouzdanih izvora koje će vam pomoći u rješavanju dnevnih poslova. Danas je odličan dan za izlazak s osobom o kojoj ste dugo razmišljali. Prije toga moraćete raščistiti stvari koje više ne funkcionišu. Stari repovi koji se vuku nisu idealna slika koju želite pokazati na prvom sastanku. Ako ste u stabilnoj vezi, raščistite zajednički ormare i odbacite nepotrebnu odjeću i obuću.

 

Blizanci

BlizanciAko ste sami i tražite nekoga s kim biste provodili vrijeme, danas je odličan dan za neočekivane susrete. Moglo bi vam se dogoditi da tu osobu sretnete u liftu ili prodavnici pa sve do situacije da se, bukvalno, zabijete u nju! Očekujte neočekivano i nemojte se dati zbuniti i prepasti. Jednostavan i iskren pristup omogućiće vam nezaboravno iskustvo.

 

Rak

RakVeza u kojoj se trenutno nalazite na laganoj je vagi te su moguće prepirke oko prevlasti između partnera. Nemojte kompromitovati sebe kako biste udovoljili partneru. Usamljeni rakovi mogu preuzeti inicijativu i prvi prići osobi do koje im je stalo. Iako će vaš pristup biti poprilično oštar, osobi kojoj prilazite takav bi se upravo mogao i sviđati. Vaše komunikacijske sposobnosti potpomognute su zvijezdama pa će vam teško ko moći reći “Ne”.

 

Lav

LavMogli biste se jako uzbuditi oko jedne od svojih ideja te pokušavati natjerati i druge da vam se pridruže u ostvarivanju iste. Nemojte pretjerivati, jer iako se vama čini da je vaš pristup jedini mogući, drugi ljudi ne moraju razmišljati isto kao i vi. Umjesto da potrošite cijeli dan boreći se protiv drugih mišljenja, prepustite se zajedničkoj energiji i stvorićete još bolji zajednički plan.

 

Djevica

DjevicaMjesec u vašoj kući intime produbljuje vaša osjećanja i vodi vas na novu teritoriju. Nemojte se bojati vlastite nesigurnosti kao jednog dijela svojih emocija koje ćete istražiti, jer je i to dio vas. Suočite se sa svojim strahom i razgovarajte o njemu. To će vam produbiti vezu s partnerom i učvrstiti vaše trenutne pozicije u vezi. Priuštite sebi zajednički izlazak u nepoznato, kao pomijeranje od svakodnevne rutine.

 

Vaga

VagaMjesec koji ulazi u vašu kuću partnerstva oslikava vašu trenutnu želju da budete sami. U zadnje vrijeme ste toliko dali partneru i pokušavali mu se prilagoditi na sve načine da ste zaboravili na sebe i svoje potrebe. Vrijeme je da se malo posvetite sebi. To ne znači da ste sebični pa se nemojte osjećati krivima ako partneru ovaj vikend otkažete zajedničke aktivnosti. Radite prvenstveno ono što vas usrećuje i napunite svoje baterije.

 

Škorpija

ŠkorpijaTeško vam je promijeniti jednom uspostavljenu rutinu pa čak i za odmor i zabavu. Potrebna vam je promjena na tom polju, jer vas rituna kao takva više umara nego odmara. Čini vam se da vas prošlost proganja i kvari vaše planove za budućnost. Posvetite se društvenom životu kako biste stvorili veze koje vam mogu pomoći ako problem postane pretežak za vas.

 

Strijelac

StrijelacDanašnji dan bi vam mogao biti vrlo uzbudljiv i zanimljiv. Nemojte se zatvoriti u sobu razmišljajući o životu nego izađite van i živite svoj život. Budite otvoreni prema promjenama koje želite i one će doći. Ako imate onu posebnu osobu, vrijeme je da joj otvorite svoje srce i kažete šta želite i osjećate. Naići ćete na razumijevanje i pozitivan odgovor.

 

Jarac

JaracDanas bi vas mogla mučiti dilema da li poslušati intuiciju koja vas vuče na razuzdanost ili razum koji vam govori da ostanete mirni i proračunati. Ovo vam je i dan u kojem bi vas mogle zbuniti neočekivane situacije pa ipak zadržite malo zdravog razuma. Izađite van s društvom na neko novo mjesto i to će vam već dati svježe energije za kojom žudite.

 

Vodolija

VodolijaDanas su vam zvijezde posebno naklonjene u pogledu svježih ideja i pozitivnih emocija. Iz vas pršti energija poput vatrometa i čini vam se kao da vam je danas sve moguće i lako. Iskoristite ovaj trenutak i poletite što više možete. U ljubavi ćete naći podršku u svemu što radite, a ako ste raspoloženi za organizovanje zabave znajte da će biti vrlo uspješna, kao i sve čega se danas prihvatite.

 

Ribe

RibeUmjesto izležavanja ispred televizora i izbjegavanja obaveza, zvijezde vam govore da je danas dan za završavanje započetih poslova. Raspored planeta donosi laganu nestabilnost, ali ako na to obratite pažnju, stvar će se odmah riješiti. Upamtite da ne morate izmišljati toplu vodu kako biste napredovali. Isprobani recepti sasvim su dovoljni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info