Dnevni horoskop za 21.05.2016.

0

Ovan

OvanImaćete dobre namjere, ali neki će misliti da im se miješate u život. Pripazite kome dajete savjete – shvatićete koliko pojedinci mogu biti nezahvalni. Provedite dan na otvorenom, jer ćete se nakon izlaska iz doma i zatvorenih prostora osjećati bolje. Roditelji među vama moraće pokazati više razumijevanja za probleme djece.

 

Bik

BikPsihofizička kondicija neće vam biti na visini pa će vam se kućni poslovi činiti teškima. Ako poželite da se popodne malo odmorite, neko ili nešto će vas u tome ometati. Možda komšija baš počinje nadogradnju svoje kuće pa će vas nervirati buka majstora. Međutim, ako ste veče odlučili provesti vani, nećete požaliti. Odlično ćete se zabaviti.

 

Blizanci

BlizanciAko ste naumili posjetiti frizera ili kozmetički salon, ne dopustite da u tome budete spriječeni. Treba vam neka promjena, možda nova boja kose, parfem ili odjevna stvar – svaka sitnica će vas radovati. Ako vam se simpatija ne odaziva, nemojte insistirati na zvanju. Zainteresujte je svojim povlačenjem.

 

Rak

RakPriuštite sebi izlazak ili kafu s prijateljima. U društvu veselih ljudi i problemi će izgledati manji. Ljubavni život biće bogatiji za novo poznanstvo, ali trebaćete uložiti mnogo napora da se odnos iskristalizuje. Možda je druga strana nedavno imala ljubavni prekid pa je vrlo oprezna prema novim partnerima u životu. Budite strpljivi.

 

Lav

LavDogađaju vam se životne promjene u kojima se ne snalazite najbolje. Najviše energije crpe vam porodični odnosi i sve što je vezano za dom, roditelje ili preseljenje. Neke situacije moraćete rješavati s više strpljivosti, a baš je sad nemate dovoljno. Neko koga susrećete na poslu sve više vam se sviđa, ali bojite se da napravite prvi korak.

 

Djevica

DjevicaZaboravićete na brige. Društveni život i slobodne aktivnosti omogućiće da se opustite i dobro zabavite. Na putovanju vas očekuju novi susreti koji se mogu pretvoriti u prijateljstvo ili ljubavnu vezu. Odnos s bratom ili sestrom biće napet, ali danas je idealna prilika da tome stanete na kraj.

 

Vaga

VagaViše ćete se kretati, baviti aktivnostima na otvorenom i uživati u vožnji biciklom. Stariji će biti zaokupljeni svojom finansijskom situacijom te će više štediti. Mlađi bi veče mogli završiti kod prijatelja na zabavi i dobro se provesti. Ipak, nemojte pretjerivati s alkoholnim pićima.

 

Škorpija

ŠkorpijaDo sada vam je bilo lako pronaći istinu između redaka. Od danas vaše analitičke sposobnosti neće biti toliko pouzdane. Usponi i padovi vaše veze velika su vam zagonetka, a rješenje ne vidite. Manjak povjerenja od strane dragih osoba uzrokovaće određene sumnje, ali ne brinite se, to je samo vaša (pre)bujna mašta.

 

Strijelac

StrijelacPovećane su šanse da upoznate nekog zanimljivog, posebno ako se i sami malo potrudite. Ipak, pazite da se ne upustite u vezu s nekim o kome gotovo ništa ne znate. Mogli biste doznati da druga strana još nije prekinula ljubavne spone sa svojim partnerom. Osjećaj dosade i bezvoljnosti najbrže ćete eliminisati pomoću lagane šetnje.

 

Jarac

JaracPred vama je ugodan dan. Ono što će vas najviše oraspoložiti je činjenica da vam sve čega se prihvatite lako polazi za rukom. Bićete inicijator porodičnog okupljanja, izleta ili putovanja. Ni prijatelji vas neće zaboraviti pa možete očekivati njihov poziv na ručak ili roštilj.

 

Vodolija

VodolijaRješavajte porodične probleme. Okupite ukućane oko stola i zajednički razriješite ono što je odavno trebalo, samo pazite da ne dođe do burne rasprave. Mlađe će nervirati uporni pokušaji roditelja da im zadiru u privatni život. Nemojte prekopavati po njihovim stvarima ili provjeravati pristigle poruke na telefonu.

 

Ribe

RibeVrijeme će vam brzo proletiti, jer vas očekuje mnogo uzbuđenja. Bićete puni planova. Dan je idealan za putovanja, nova poznanstva i avanture. Moći ćete se pohvaliti dobrim izgledom i boljim odnosom sa suprotnim polom. Ako imate rodbine ili prijatelje u inostranstvu, nije isključeno da vam najave svoj skori dolazak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info