Dnevni horoskop za 19.05.2016.

0

Ovan

OvanVaša očekivanja biće velika, ali moraćete biti spremni na odricanja i promjenu planova. Imaćete višak energije i željećete da napravite određene promjene, ali moraćete se suzdržavati i sve odgađati. Najviše će vas nervirati čekanje i komuniciranje s ljudima s kojima nemate teme za razgovor. Izbjegavajte hladne napitke – moguća je grlobolja.

 

Bik

BikIntenzivno ćete se družiti i izlaziti s prijateljima pa pokušajte i svog ljubavnog partnera uključiti u svoj društveni život. Nemojte dopustiti da se osjeća isključeno, jer i drugoj strani treba promjene i izlazaka. Odlično je vrijeme za dijetu, posebno ako ste tokom proteklih mjeseci dobili koji kilogram više.

 

Blizanci

BlizanciBriljiraćete elokvencijom i šarmom. Imaćete neupitnu pomoć partnera. Zatreba li vam finansijska pomoć ili dobar savjet, moći ćete se osloniti na njega. Uspješno ćete se nositi s poslovnim obavezama. Kreativan pristup i elan pomažu vam ostvariti veoma dobre rezultate.

 

Rak

RakViše opreza savjetuje vam se u poslovima koji obuhvataju komunikacije ili pri potpisivanju ugovora i raznih dokumenata. Ako ste u dugoj vezi, ne gubite iz vida važnost trenutaka koje ćete provesti u iskrenoj i intimnoj komunikaciji. Ako želite da produbite odnos, češće priuštite sebi opuštene trenutke provedene udvoje.

 

Lav

LavBićete svjesni svojih kvaliteta, a nećete gubiti iz vida ni činjenicu da je prvi utisak izuzetno bitan. Ukoliko šefovima izložite svoje ideje, vrlo je vjerovatno da ćete ih oduševiti. Komunikacija s partnerom će ojačati – bićete spremni na razgovor u svakom trenutku. Ako renovirate stan, vodite računa o tome da troškovi ne ugroze kućni budžet.

 

Djevica

DjevicaImaćete mnogo posla. Kolega bi mogao otići na bolovanje pa ćete ga morati mijenjati i preuzeti njegove poslove. Budite oprezni kada je u pitanju novac. Ne kasnite s plaćanjem računa ili podmirivanjem duga. U ljubavi je vrijeme za promjene. Ne pokušavajte izbjeći odgovornost i pokažite partneru da može na vas računati.

 

Vaga

VagaSvojom zrelošću i spremnošću za promjene, lakše ćete donijeti bitne poslovne ili privatne odluke. Napredovaćete i u društvenom životu. Vaša duhovitost i komunikativnost ključni su za ljubavni uspjeh. Razumjećete partnerove motive, čak i ako vas je nečim uvrijedio. Bićete spremni popustiti, ali i praštati.

 

Škorpija

ŠkorpijaOd jutra biste mogli biti loše raspoloženi. Iako će vas iritirati tuđi savjeti i primjedbe, sputajte poriv za verbalnim nadmudrivanjem. Neke ćete poslove zbog povećanog pritiska jednostavno otkazati. Hobiji će djelovati podsticajno na vaše neraspoloženje, ali nekima će više pomoći kupovina ili druženje sa prijateljima.

 

Strijelac

StrijelacBićete puni pozitivne energije. Motivirani ste za poslovni proboj, ali i za osvajanje osobe koju priželjkujete. Usmjerite li snage u tim pravcima, uspjeh vas neće zaobići. Neka prijateljstva ćete raskinuti, jer nećete podnositi dvolično ponašanje. Tokom večeri partner će vas nečim ugodno iznenaditi.

 

Jarac

JaracImaćete zavidne intelektualne sposobnosti, ali nepovoljne okolnosti sputavaće vas da ih iskoristite do kraja. Većina komplikacija će biti povezana s poslovnim partnerima ili nadređenima. Rok za završetak nekog posla bliži se brže nego što vama odgovara. Ipak, nemojte paničariti, sve ćete obaviti na vrijeme.

 

Vodolija

VodolijaOdlično ćete se snaći na poslovnim sastancima, pregovorima, putovanjima i javnim nastupima. Godiće vam nečije pohvale i komplimenti. Na pomolu je rješavanje složene ljubavne situacije. Druga strana će biti inicijator tih pozitivnih promjena pa nemojte okolišati ako vas pozove na razgovor u četiri oka.

 

Ribe

RibeNeke situacije će se početi rješavati u vašu korist. Uživaćete podršku nadređenih, a kolege će vas cijeniti zbog marljivosti. Nemojte dopustiti da neko iz porodice ugrozi vaše ljubavne izglede. Shvatićete da ste sami kovač svoje sreće i s tim ciljem preduzeti potrebne korake. Ukućanima se vaš nastup neće svidjeti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info