Dnevni horoskop za 18.05.2016.

0

Ovan

OvanMnogi će pogrešno tumačiti vaše izjave. Nemojte preduzimati nikakve veće ljubavne ili poslovne akcije, jer će se njihov razvoj otegnuti ili zakomplikovati. Vaš rad će podsticati zanimanje šireg kruga ljudi, a možda i medija. Prijateljski susret s bivšim partnerom mogao bi ozbiljno naljutiti vašeg partnera.

 

Bik

BikBudete li morali privremeno preuzeti poslove nadređenih, dokazaćete da se na vas može računati. Dođe li do razgovora o promjeni posla ili plate, otvoreno pokažite šta očekujete, a šta nećete prihvatiti. Mogli biste se zaljubiti u osobu koja će biti više zaokupljena poslom nego vama. Shvatićete da ne zavređuje vaše povjerenje.

 

Blizanci

BlizanciDinamično razdoblje na poslovnom planu izmjenjivaće se s događajima i obratima u privatnom životu. Na dosadu se nećete moći požaliti, a najbolje rezultate ostvarivaćete u timskom radu. Pričljivost i zavodljivost biće vaši najjači aduti. Na vama će se zadržavati pogledi drugih, a i vi biste se mogli u nekog zagledati.

 

Rak

RakNe trošite vrijeme i energiju na aktivnosti koje ne zadovoljavaju vaše potrebe i želje. Spriječite one koji vas pokušavaju iskoristiti za svoje ciljeve. Ako usporite ritam, moći ćete bolje procijeniti šta možete očekivati od pojedinaca. Promijenićete mišljenje o nekim ljudima i to u negativnom smislu.

 

Lav

LavImate jaku potrebu da budete sa svojim partnerom. Potrebni su vam pažnja i izljevi emocija. Ako niste u vezi, budite hrabri i učinite prvi korak prema nekome ko vam se sviđa. Na poslovnom planu izbjegavajte ishitrene odluke. Dobro razmislite sve opcije koje vam se nude prije nego se obavežete na bilo šta, ma koliko vam se prilika činila dobrom. Ponuda možda i nije tako dobra već samo lijepo upakovana.

 

Djevica

DjevicaIako ćete sarađivati s ljudima čija vas preosjetljivost može iritirati, prilagodite se pa većih problema neće biti. Ako idete u kupovinu namještaja ili tehničkih stvari, pazite gdje kupujete. Neka vam ne bude teško da se raspitate o cijenama i na drugim mjestima. U ljubavi zaštitite svoje interese, ali ne dopustite da se partner osjeća zakinuto.

 

Vaga

VagaU odličnom ste poslovnom razdoblju pa su i problemi lakše rješivi. Planete vas štite i podržavaju svaki vaš iskorak prema naprijed. Osjećaćete se voljeno i poželjno. Neko će vam izaći u susret i učiniti uslugu. Popodne provedite u ugodnom društvu, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za aktivnosti koje iziskuju mir i samoću.

 

Škorpija

ŠkorpijaViše ćete se posvetiti poslovima, a manje intimi. Pazite da zbog toga ne dođe do udaljavanja i sve rjeđih intimnosti. Slobodni će se igrom slučaja naći u društvu osobe o kojoj maštaju. Imaćete priliku više se zbližiti ili biti u položaju da od vas zavise buduća zbivanja. Nervoza zbog skorog ispita ili roka otežava vam koncentraciju.

 

Strijelac

StrijelacAko u bračnom odnosu postoji kriza, nastojaćete je riješiti. Uviđaćete kako vam se ljubavni kriteriji mijenjaju i da više ne trpite nešto što vam je ranije bilo podnošljivo. Nemojte se truditi po svaku cijenu ostaviti utisak na nekoga. Povucite se i glumite nezainteresovanost kako biste podstaknuli zanimanje druge strane.

 

Jarac

JaracProblemi u komunikaciji, nemogućnost koncentracije i umor ometaće vas u svakodnevnim poslovima i obavezama. Ne potcjenjujte važnost prvog utiska; nastojte izgledati i ponašati se u skladu sa situacijom, a u odnosu sa saradnicima biti taktični i diskretni. Pripazite na disajne organe.

 

Vodolija

VodolijaVaša odgovornost i kreativna energija polučiće odlične poslovne rezultate. Pružiće vam se prilika da poboljšate svoj ugled. S partnerom ćete otkriti zajedničke interese i romantiku, iako nisu isključene ljubomorne scene. Uživaćete u partnerovoj pažnji i buđenju osjećanja za koja ste mislili da su nestala.

 

Ribe

RibePružiće vam se prilika da drugima dokažete svoje sposobnosti i talente. Osjetićete da vas okolina više poštuje i da se vaše mišljenje više cijeni. Finansijski problemi natjeraće vas da počnete razmišljati o podizanju kredita, ali ne upuštajte se u takve poduhvate, osim ako baš nikako ne možete pronaći neko drugo rješenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info