5 frizura koje su tako savršene za proljeće

0

Zaista je pravo vrijeme za novu frizuru, zar ne? Sljedećih pet savršene su za proljeće.

“Mala beretka”

Ovaj stil neodoljivo podsjeća na slatku francusku beretku, a veoma je moderan i šik. Vaša kratka frizura vinuće se u nove visine pomoću dubokog razdjeljka sa strane iz kojeg je kosa nježno prebačena na suprotnu stranu.

 

Šiške + punđa

Želite pomalo neobičnu frizuru koja će svima privući pažnju? Uradite to pomoću ovog jednostavnog, ali veoma privlačnog stila koji je kombinacija visoko podignute, labavo vezane punđe i šiški koje sežu preko obrva.

 

Novi lob

Stepenasto ošišani pramenovi kose koji nježno padaju na ramena stvaraju stil koji izgleda kao da ste upravo ustali iz kreveta, ali sa savršenim loknama.

 

Unikatna elegancija

Podignuta kosa koja odiše teksturom trenutno je veliki trend. “Neuredni” i pomalo neposlušni pramenovi kose mali su nedostaci koji su prihvaćeni kao poželjni elementi prijatni oku. Upravo ova elegantna frizura primjer je tog koncepta.

 

Dražesni uvojci

Kosa blago uvijena od sredine ka dole odličan je način da od jednostavnog stila napravite glamurozan i veoma privlačan. Dramatične šiške sa strane nježno uokviruju lice dodatno ističući njegove karakteristike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info