Dnevni horoskop za 15.05.2016.

0

Ovan

OvanOkolnosti će vam ići naruku u postizanju bliskosti s ljudima koji vam mnogo znače. Ako vas očekuje mnogo kućnog posla, budite aktivni od ranog jutra i ne gubite vrijeme na ono što nije bitno. Neke među vama najbolje će opustiti kućne aktivnosti i preuređenje doma, u čemu ćete iskazati svoj kreativni duh.

 

Bik

BikOdnosi u koje ste mnogo ulagali, ispunjavaće vas zadovoljstvom. Ukoliko želite da osvojite osobu koja vam se sviđa, hrabro je pozovite na kafu – svidjeće joj se vaša inicijativa. Posvetićete se bračnom životu u većoj mjeri. Bićete veoma bliski s partnerom i ugađaćete jedno drugom u velikoj mjeri.

 

Blizanci

BlizanciOtežano ćete pronalaziti zajednički jezik s ukućanima. Budite umjereni u davanju savjeta i iskazivanju nezadovoljstva, jer ćete u protivnom djelovati iritantno. Ako vas prijatelj zamoli za uslugu, nemojte ga odbiti samo zato što niste raspoloženi. Moglo bi se dogoditi da ćete ubrzo i vi njega trebati zbog nečega.

 

Rak

RakDan je dobar za ljubavna osvajanja. Drugoj strani će se svidjeti vaš smisao za humor pa pustite mašti na volju i prepustite se igri zavođenja. Druženje s nećacima, djecom vaših prijatelja ili rodbinom ispunjavaće vam dan. Bićete pričljivi i simpatični čak i pojedincima koji vas inače ne doživljavaju takvima.

 

Lav

LavS novcem ćete biti racionalniji. Počećete marljivije štediti i praviti listu troškova. Ne odbijajte poziv u društvo ili na neku proslavu; planetarni aspekti obećavaju dobar provod! U ljubavi očekujete ugodna iznenađenja. Neko će vam prići, objelodaniti svoja osjećanja ili vam pokloniti nešto lijepo.

 

Djevica

DjevicaUkoliko treba da nešto raspravite s partnerom, vodite računa o tome da se niko ne miješa u vaš život. Sve što treba da riješite s njim, neka bude u četiri oka. Mjesec u znaku podstaknuće vas na burne reakcije pa ćete u nekim situacijama reagovati suprotno svojoj odmjerenoj prirodi. Pokušajte se više kontrolisati.

 

Vaga

VagaOdlučivaćete se na akciju tek nakon što odvažete šta vam je činiti – bićete ekstremno oprezni i nepovjerljivi. Čuvajte svoju privatnost od drugih ljudi. Odgovaraće vam osjećaj nesputanosti i slobode, a maštaćete i o tome da negdje otputujete. Mlađi pripadnici znaka će se naći u vrtlogu zanimljivih ljubavnih zbivanja.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan je pogodan za druženje i zabavu. Zanimljiva prigoda učiniće vas glavnim zabavljačem u društvu. Privlačiće vas duhoviti i pričljivi ljudi, neopterećeni svakodnevnim problemima. Mogli biste osjetiti i zavidne poglede na sebi, ali nemojte dopustiti da vam to pokvari doživljaj.

 

Strijelac

StrijelacAko vam porodični problemi pokvare raspoloženje, ne dopustite da vas to prati tokom cijelog dana. Budite ležerniji, posebno prilikom upoznavanja i u situacijama druženja. Pomanjkanje zanimanja za partnera moglo bi narušiti emocionalnu bliskost. Zapitaćete se da li vaša veza ima budućnost.

 

Jarac

JaracOsjetićete emotivno ispunjenje, zato što se vaš ljubavni odnos poboljšava kroz kvalitetniju komunikaciju. Zračićete posebnom privlačnošću pa će malo ko biti ravnodušan prema vama. Veče će vam proteći u dobroj zabavi s društvom i u opuštenom ugođaju uz smijeh i šalu. Izgledi da upoznate nekoga zanimljivog biće naglašeni.

 

Vodolija

VodolijaOtežano ćete komunicirati s bližnjima pa se nikako nećete moći dogovoriti oko najbanalnijih stvari. Ako razmišljate o ulaganju u dom ili renoviranju, prvo napravite plan troškova – brzopletosti nema mjesta! Upoznaćete privlačnu osobu preko prijatelja, a kako će se dalje razvijati taj odnos, zavisiće od vaših postupaka.

 

Ribe

RibeIako ćete biti komunikativni, odgovaraće vam mirno okruženje i prisustvo ljudi koji vas ne iscrpljuju. U ljubavnim vezama predstoji vam dan nemira i napetosti. Subjektivno mišljenje moglo bi vas privremeno udaljiti od intimnog mira. Dopustite partneru da izrazi svoje misli i osjećanja na pravi način.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info