Dnevni horoskop za 11.05.2016.

0

Ovan

OvanIzbjegavajte verbalne sukobe i zaobiđete rizike. Ako mislite da vam je povrijeđeno neko pravo, borite se za njega redovnim putem. Biće vam lakše uspostavljati kontakte s važnim ljudima, ali se pripremite na zastoje. Srećom, ništa bitno neće se zakomplikovati. Na mnoge ispravne odluke navodiće vas vaša odlična intuicija.

 

Bik

BikKontakti s rodbinom i prijateljima ispuniće vam dan pa neće ostati vremena za obavljanje planiranih poslova. Usmjerite energiju na ono što vam je najbitnije. Dobijaćete komplimente od drugih ljudi, ali i pohvale od šefova zbog vješto odrađenog zadatka. Partner će pokazati više inicijative, što će vas ugodno iznenaditi.

 

Blizanci

BlizanciPrije nego posegnete za novčanikom, razmislite treba li vam ono što kupujete. Bolje je odustati nego poslije žaliti zbog nepovratnih troškova. Oslobodite se viška energije, jer ćete u protivnom postati nervozni. Izbjegavajte nagle reakcije i pokrete. Pomozite prijatelju ako zatraži vaš savjet, jer računa na vašu podršku.

 

Rak

RakUm vam je izoštren, a koncentracija odlična. Zadovoljavajte svoje lične potrebe i okrenite se vlastitim ciljevima. Veći dio vremena provodićete u društvu te učestvovati u grupnim izlascima, vježbanju ili učenju. Sve naznake nesigurnosti ili tjeskobe od drugih ljudi će nestati pa ćete se zbližavati s drugima lakše nego inače.

 

Lav

LavBićete nervozni i nezadovoljni. Iako će neraspoloženje biti prolazno, ako ne pripazite, mogli biste povrijediti one koje najviše volite. Partnera ćete kritikovati i brzo gubiti strpljenje. Zbog pomanjkanja samokontrole mogli biste srljati u površne veze i steći naklonost dosadne osobe koje se nećete moći lako riješiti.

 

Djevica

DjevicaZanimaće vas moderna tehnologija, ali i širenje znanja. Planete će podstaknuti interes prema učenju, kupovini knjiga, računara ili mobilnog telefona. Poslovna komunikacija biće od velike važnosti. Nemojte prećutati važne podatke i činjenice. Pravi je trenutak da se riješite viška kilograma ili masnih naslaga. Godiće vam masaža i sauna.

 

Vaga

VagaNemojte donositi prenagljene odluke koje će biti rezultat vaše nepopustljivosti. Inatom ćete najviše naštetiti sami sebi. Pogoršaćete odnose s bližnjima. Činiće vam se da vas niko ne razumije, a pri tome nećete biti svjesni svoje tvrdoglavosti. Priberite se i izbjegavajte svađe i nadmudrivanja s osobama koje volite.

 

Škorpija

ŠkorpijaPlanete povećavaju potrebu za druženjem i raznovrsnijim načinom života. Istaknuti su kontakti s prijateljima i rođacima, kao i ambiciozni ljubavni planovi. Bližnji će vam se obraćati za pomoć, znajući da ste uvijek raspoloženi saslušati ih. Nećete skrivati svoj interes prema duhovnoj nadogradnji, alternativnoj medicini i zdravoj ishrani.

 

Strijelac

StrijelacNemir će vas tjerati na neumjerenu aktivnost pa pazite da se ozbiljno ne iscrpite. Mogli biste nešto nepromišljeno reći pred nadređenima pa nakon toga požaliti. Brzo se izvinite kako se nesporazumi ne bi produbili. Ako ne znate kako utrošiti slobodno vrijeme, bavite se čitanjem, izlascima i neobaveznim druženjima.

 

Jarac

JaracEmotivna zbivanja biće prevrtljive naravi. Mogli biste pogrešno procjenjivati i biti nagli. Dobro razmislite o nekim svojim potezima, ali i o partnerovim postupcima. Iako će vas nervirati sitnice i njegovi istupi, opstanak vaše veze neće doći u pitanje.

 

Vodolija

VodolijaPosla ćete imati preko glave pa ćete umor teško izbjeći. Nemojte zapostavljati razbibrigu i odmaranje, čak ako zbog toga budete morali otkazati neke obaveze. Neko će vas zamoliti da mu pomognete u fizičkom poslu, ali nemojte pretjerivati ako imate tegoba s kičmom ili niste u najboljoj kondiciji.

 

Ribe

RibeVaša energija je usmjerena na rutinske poslove, ali ipak ćete nalaziti vremena i volje za stvaralaštvo i rekreaciju, ali i ljubav. Bićete veoma živahni i pokretljivi pa ćete rado odlaziti na rekreaciju ili salone ljepote. Odnos s partnerom biće bolji nego ikad. Savršeno ćete se nadopunjavati i razumjeti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info