Dnevni horoskop za 10.05.2016.

0

Ovan

OvanPazite se nepromišljenih akcija, svađa zbog novca i dugova. Ne trošite olako energiju, trebaće vam za važnije stvari. Precijenićete vlastite sposobnosti i preuzeti previše obaveza kojima se nećete imati kad posvetiti. Nemojte izvlačiti prerane zaključke o promašenosti svoje veze i partnerovim nedostacima.

 

Bik

BikIzbjegnite spletke i podmetanja. Nemojte biti ni na čijoj strani, budite svoji. Prijatelji će biti podrška u vašim nastojanjima, a zajednički razgovor omogućiće vam da shvatite da niti jedna situacija nije bezizlazna. Nećete ostavljati previše dobar utisak na okolinu, što će vam znatno umanjiti prilike kod suprotnog pola.

 

Blizanci

BlizanciNe zanemarujte porodične i kućne obaveze, jer će se samo gomilati. Pronađite vremena za ukućane i zajedničkim snagama prionite poslovima. Pri tome odvojite malo vremena za sebe i svoje hobije. Ako i dalje potrebe drugih budete stavljali na prvo mjesto, negativna energija i frustracije samo će se gomilati i navesti vas na izazivanje svađa.

 

Rak

RakPoći će vam za rukom da se fokusirate na bitne zadatke. Zato pokušajte nadoknaditi ono što ste zbog rastresenosti propustili prošlih dana. Mnogo vremena odvajaćete za druženje s prijateljima. Samci će zračiti privlačnošću zbog koje će im suprotni pol prilaziti češće nego inače.

 

Lav

LavNedostajaće vam motivacije. Priželjkivaćete promjenu, ali malo toga ćete preduzeti. Izbjegavajte timski rad koliko god možete i nastojte što više vremena provesti obavljajući svoje obaveze daleko od drugih. Moguća su veća ulaganja u kuću, selidba ili pravljenje planova za proširenje i preuređenje stambenog prostora.

 

Djevica

DjevicaBudite oprezni u rukovanju novcem i dokumentima. Poslušajte savjete, radije strpljenje uložite u dugoročne planove. Nekima je moguće uspješno rješenje nezaposlenosti. Slobodni će mnogo izlaziti i upoznavati nove ljude, a odnos koji započne kao prijateljstvo brzo bi mogao prerasti u nešto ozbiljnije.

 

Vaga

VagaPoslovi vam donose prihod i moguće su nove prilike za brzu zaradu, povoljnu kupovinu i slično. Osjećate se sigurno, u uzletu, ali pokažite više opreza i praktičnosti. Nemojte se dovesti u situaciju da izgubite živce pred saradnicima ili poslodavcima. Obratite pažnju na kvalitet namirnica koje konzumirate, posebno ako već imate probavnih tegoba.

 

Škorpija

ŠkorpijaPopraviće vam se raspoloženje, a samim tim porasti i želja za sportskim aktivnostima. Sati će vam prolaziti u pokretu, a predveče nećete vjerovati kako je vrijeme brzo prošlo. Isticaćete se inteligentnim zapažanjima. U jednoj situaciji oči okoline biće uprte u vas – mogli biste održati neku vrstu govora koji će biti propraćen gromoglasnim pljeskom.

 

Strijelac

StrijelacBićete sjetni i okrenuti u prošlost. Prisjećaćete se događaja koji su na vama ostavili dublji trag. Ako budete neraspoloženi, nećete se previše taktično ophoditi prema onima koji se znađu u vašoj blizini. Okružite se dragim ljudima koji vam neće zamjeriti pokoju neprimjerenu izjavu ili suviše iskreno izražavanje mišljenja.

 

Jarac

JaracOdnosi u braku ili porodici sve su bolji pa pazite da ne unesete nemir zbog svoje sumnjičavosti. Slobodni će otežano prepoznavati ljubav i imati dilemu oko toga da li je prijateljstvo koje im se događa početak ljubavi. Uskoro ćete doznati, ali dopustite da druga strana napravi prvi korak u vašem međusobnom zbližavanju.

 

Vodolija

VodolijaŠefovi će mnogo očekivati od vas pa je izvjestan porast obaveza i odgovornosti. Nemojte se buniti, jer je to prilika da pokažete šta možete. Kontrolišite želju za provokacijama ili kritikama prema nekome kome nije do toga. Nemojte svoje nezadovoljstvo iskaljivati na drugima. Izbjegavajte pikantnu hranu i uzimajte više voća i povrća.

 

Ribe

RibeNećete se moći potužiti na dosadu; mnoštvo kontakata s prijateljima učiniće vam dan zanimljivim. Mogući su susreti sa strancima ili daljom rodbinom. Mnogo novca ćete trošiti na kozmetiku i odjeću. Dobar i njegovan izgled biće vam veoma bitan te će pridonijeti boljem raspoloženju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info