Dnevni horoskop za 04.05.2016.

0

Ovan

OvanBićete učinkoviti u svemu čega se danas prihvatite. Uspješno ćete prijećivati greške i propuste u radnoj sredini pa će se kolege oslanjati na vas. Nećete odoljeti izazovima sniženja i rasprodaja pa biste mogli dodatno opteretiti kućni budžet. Ukoliko vaše dijete pokazuje neki talent, podstaknite ga da ga razvije.

 

Bik

BikPredugo ste živjeli i ponašali se u neskladu s vlastitim željama pa vam je teško uvidjeti šta je za vas pozitivno. Rasplet događaja iz prošlosti sagledaćete u sasvim drugačijem svjetlu. Vjere u sebe vam ne nedostaje, jedino vam je povjerenje u druge poljuljano. Prijatelj će vam dati koristan savjet.

 

Blizanci

BlizanciOdnos sa simpatijom ulazi u novu fazu. Pred vama je odluka da li krenuti novim putem ili odustati od nekih koraka. Razum vjerovatno nećete slušati pa biste prijateljstvo mogli pretvoriti u strastvenu vezu.

 

Rak

RakAko treba da riješite neki problem, pouzdajte se isključivo u svoje iskustvo, znanje i stvarne mogućnosti. Prihvatite tuđu pomoć samo ako je nužna; glavni dio posla ipak obavite sami! Klonite se ljudi koji vas nerviraju, jer bi netrpeljivost koja vlada između vas mogla kulminirati ozbiljnom svađom.

 

Lav

LavPoslove ćete obavljati brzo i učinkovito. Poseban uspjeh vam predstoji u komunikaciji. Duhovitost, šarm i lakoća u ostvarivanju poznanstava osiguraće vam nove ljubavne prilike. Poglede drugih privlačićete stilom i izražavanjem.

 

Djevica

DjevicaPred vama je dan ispunjen brojnim obavezama i zadacima. Neki će ostati na poslu i nakon radnog vremena. Vaši najjači aduti biće šarm i druželjubivost. Iako će neki smatrati da vam okolnosti idu naruku, iza primljenih komplimenata krije se mnogo vašega truda.

 

Vaga

VagaGreške svedite na minimum. Zbog poslovnih ambicija zanemarićete partnera i prijatelje pa se nemojte čuditi ako vam prigovore. Ukoliko ne uložite dodatni napor, udaljićete se od dragih ljudi. Ne zaboravite dragoj osobi čestitati rođendan ili značajan datum.

 

Škorpija

ŠkorpijaUsvojite naviku organizacije, planiranja radnog dana i zapisivanja obaveza. Oživite svoje dugoročne ambicije. Uz malo truda napravićete iskorak prema kvalitetnijem profesionalnom i materijalnom statusu. Uživaćete u kupovini, razgledavanju izloga ili posjeti salonu ljepote. Mnogo pažnje posvetićete svom izgledu i nastupu.

 

Strijelac

StrijelacOstavljaćete odličan utisak na okolinu, a samouvjereni nastup osigurava vam uspjeh i u poslu i u ljubavi. Obasipaće vas komplimentima i pozivima za večernji izlazak. Telefonski razgovor otkloniće ljubavne nesporazume i razriješiti nagrižene odnose.

 

Jarac

JaracOčekuje vas promjena dnevnih aktivnosti ili neočekivana pometnja u svakodnevnici. Možda ćete napustiti posao prije završetka radnog vremena, ostavljajući poslove nedovršenima. Adaptacija stambenog prostora predstavlja sve češću temu za razgovor u vašem domu, ali se s ukućanima ne možete dogovoriti oko troškova.

 

Vodolija

VodolijaIzražena kreativnost, neobične ideje i originalnost donijeće vam povoljne poslovne uslove. Popodne posvetite rješavanju praktičnih stvari poput plaćanja računa ili čišćenju podruma, ladica i ormara. Ako ste vični ručnim radovima ili zanatima, prionite na posao.

 

Ribe

RibeMoraćete platiti neke usluge i izdvojiti određeni novčani iznos za knjige ili obrazovanje. Pravi je trenutak da nešto započnete, dovršite ili ostvarite, bez obzira na to da li su u pitanju ljubav, posao ili zdravlje. Odvojite posao od ljubavnog života, posebno tokom večeri – partneru treba više nježnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info