Dnevni horoskop za 26.04.2016.

0

Ovan

OvanNeće vam biti lako da podnosite zahtjevna zbivanja. Međutim, kada treba preuzeti ljubavne ili poslovne odgovornosti, pokazaćete da ste dorasli svakoj situaciji. Izvjesno je da ćete se u nečemu naći na novom početku ili biti iskusniji zbog novih spoznaja. Pred nekima su zanimljivi kontakti s inostranstvom i putovanja.

 

Bik

BikS povećanim poslovnim obavezama spretno ćete izlaziti na kraj. Bićete uspješni u komunikaciji s ljudima, uslužnim djelatnostima i kreativnim poslovima. Mogli biste prikupiti potrebne dokumente za podizanje stambenog kredita. Ljubavna zbivanja kreću u željenom pravcu pa ne oklijevajte da postupite onako kako osjećate da bi trebalo.

 

Blizanci

BlizanciHtjeli biste mnogo toga uraditi, ali kočiće vas ljudi od kojih zavise vaši projekti i ideje. Pametno i ciljano savladavajte prepreke. Današnji zastoji samo će vam otkriti nečije pravo lice pa ćete znati ko su vam pravi prijatelji ili kolege. Imajte razumijevanja prema onima koji imaju mnogo posla, a možda i veće probleme od vaših.

 

Rak

RakPorodični život moraćete uskladiti s porastom broja poslovnih obaveza. Usklađivanje na obje strane moglo bi vas iscrpiti. U poslovnoj komunikaciji nailazićete na teškoće, a pogodiće vas i izostanak podrške bliskih kolega. Ne obazirite se nego se oslonite isključivo na sebe. Manje zdravstvene tegobe uzrokovaće loša probava.

 

Lav

LavKvalitetnije ćete poslovati, a i finansijska situacija se popravlja. Odlično će vas služiti vaše mentalne sposobnosti; lukavošću i dosjetljivošću izbjeći ćete sve zamke. Razgovor ljubavne prirode nagovještava očekivanu prekretnicu u odnosu. Razgovori o budućnosti doticaće se tema braka i potomstva.

 

Djevica

DjevicaUkoliko rješavate stambene probleme, gradite ili ulažete u nekretnine, budite oprezni – potražite pomoć stručnih osoba. Budite pouzdani i odgovorni u poslu, jer će nadređeni, a moguće i neki od kolega, budno pratiti vaš rad. Ljubavni problem koji vas muči radije ćete povjeriti nekome koga slabo poznajte, ali pazite da vam se to ne obije o glavu.

 

Vaga

VagaSvojom mirnoćom duha uspješno ćete prevladati neugodne situacije, a pridonijećete i smirenju poslovne rasprave. Dobre prilike vam idu ususret, zato upregnite svoje znanje i talente i usmjerite ih na prave stvari. Psihofizička energija vam je u porastu pa ćete biti optimističniji i opuštenije prilaziti problematičnim situacijama.

 

Škorpija

ŠkorpijaŽelja za unošenjem promjena u životnu okolinu podstaknuće vas da se prihvatite uređenja svoje kuće. Mogli biste ukućane zaposliti da farbaju zidove ili ćete novim komadom namještaja unijeti željenu promjenu. Ako odlučite da u društvu obilazite prodavnice, vrijeme ćete provesti veoma ugodno, ali ćete potrošiti i mnogo novca.

 

Strijelac

StrijelacAko ste zbog poslovnih obaveza zanemarili porodicu, pokušajte im to nadoknaditi. Iznenadite ukućane već sad planovima za godišnje odmore i ljetovanja. Mogli biste uspješno privesti kraju sudski spor, dobiti novi posao ili pridobiti partnera za poslovnu saradnju. Bićete uvjerljivi i puni samopouzdanja.

 

Jarac

JaracNeki će se dogovori ili planovi izjaloviti. Možda ćete odgoditi putovanje zbog nečijeg slabog zdravlja ili će finansijski problemi biti uzrok lošeg raspoloženja. Prgavim ponašanjem nepotrebno ćete naljutiti partnera koji će vam prigovoriti da ste neozbiljni. Nećete biti raspoloženi za razgovor, iako će partner na tome insistirati.

 

Vodolija

VodolijaDan će obilježiti mnogo razgovora, ali i ugodnih promjena. Bićete na pragu rješenja problema koji se činio nerješiv ili ćete doći do korisnih informacija. Shvatićete da prema simpatiji gajite snažne emocije. Bićete zbunjeni vlastitim osjećanjima, ali i spoznajom da se odnos odvija prebrzo za vaš ukus.

 

Ribe

RibeImaćete pune ruke posla, a poslovni zastoji pomoći će da bolje upoznate ljude s kojima sarađujete. Neugodno će vas iznenaditi činjenica da vam okreću leđa onda kad vama treba pomoć. Kritike ćete dobro podnositi, ali ako vam ih uputi neko koga inače ne podnosite, oštro ćete uzvratiti pa nije isključena svađa.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info