Dnevni horoskop za 21.04.2016.

0

Ovan

OvanNećete se previše odmarati i prepuštati ljenčarenju. Dan će biti dinamičan i ispunjen brojnim obavezama. Tek manjim dijelom moći ćete računati na pomoć drugih, ali većinu stvari obavljaćete sami. Nedostajaće vam razumijevanja ili takta za potrebe drugih pa se s nekim prijateljima ili poznanicima možete posvađati.

 

Bik

BikNeki među vama rješavaće imovinske probleme ili one s nekretninama i nasljedstvom. Ako imate planove, sada se stvaraju uslovi da ih sprovedete u djelo. Granice između porodičnog i profesionalnog života biće tanke. Moguće je višednevno izbivanje iz doma iz poslovnih razloga, što će iziskivati bolju organizaciju kućnog života.

 

Blizanci

BlizanciUzbudljivi planetarni uticaji podstaknuće vas na originalne akcije i sklapanje novih poznanstava. Zanimljive vijesti stići će e­-mailom ili porukom. Mjesečev uticaj na vaše polje ljubavi i kreativnosti pojačaće čulni doživljaj zbivanja. Umjetnici će biti nadahnuti, a zaljubljeni puni ljubavne energije, romantike i strasti.

 

Rak

RakNišta ne prepuštajte slučajnostima, jer svaki problem koji pokušate zanemariti postaće veći i teže rješiv. Naći ćete se u neugodnim situacijama za čije će rješavanje biti potreban veliki napor i domišljatost. Situacija na finansijskom planu je osrednja pa ćete morati više štediti ili bolje raspolagati svojim prihodima.

 

Lav

LavPrepoznavanje vlastitih grešaka od neprocjenjive je koristi za svakoga pa čak i za vas. Zato, obratite pažnju na stvari koje su vas unazadile u nekoliko posljednjih mjeseci i uspjećete pronaći ono što vas muči.

 

Djevica

DjevicaVaš šarm i ljubaznost biće zaslužni za uspjeh u poslovnim i društvenim kontaktima. S partnerom ćete raditi na finansijskim projektima i intenzivirati društveni život pa ćete često skupa izlaziti. Mogli biste se upustiti u troškove, možda kupiti računarsku opremu ili novi telefon.

 

Vaga

VagaSamopouzdanje će vam biti istaknuto, a svjesni ste i šarma kojim zračite pa ćete se spretno snalaziti u svim životnim područjima. Zaljubljeni će ući u zrelije razdoblje svoje veze. Strast će se prizemljiti, a životna iskušenja natjerati da pokažete svoje pravo lice. Vaša iskrenost i otvorenost još više će privući partnera.

 

Škorpija

ŠkorpijaLjubavna zbivanja donose vam ispunjenje, ali vam se sada to tako ne čini. Emocionalne zavrzlame ne rješavajte u stanju konfuznih misli ili zaokupljenosti poslom, jer će vam umor ometati objektivnost. Posvetite se svakom području posebno. Odgovaraće vam rad u samoći. Više ćete se baviti svojim duhovnim životom.

 

Strijelac

StrijelacKako vam dan ne donosi veće i značajnije promjene, slobodno vrijeme ćete najradije provoditi s prijateljima. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu. Godiće vam neformalni razgovori, izlasci i društvo u kojem se možete opustiti. Partner će možda imati drugačije potrebe od vaših pa će vas poželjeti samo za sebe.

 

Jarac

JaracNeodlučni ste i umjesto da vaš stav bude nepokolebljiv, ići ćete linijom manjeg otpora. Očekivaćete da se neke neizvjesne situacije raspletu same od sebe. Mijenjaćete raspoloženje, odluke i mišljenja. I najmanja partnerova kritika izazvaće u vama negodovanje pa će partner s vama teško ostvariti komunikaciju.

 

Vodolija

VodolijaNovi ljudi ući će u vaš život posredstvom druženja, zahvaljujući angažmanu prijatelja ili rodbine. Poziv na večeru ili porodični skup mogao bi uroditi novim simpatijama. Zanimljivi susreti mogući su i u vašoj neposrednoj blizini, odnosno na mjestima gdje se najviše krećete.

 

Ribe

RibePripazite na kreditne kartice i gotovinu. Ukoliko idete u kupovinu, mogli biste potrošiti više od predviđenog pa se poslije pokajati. Dan je povoljan za one koji sređuju papire za kredit ili ulažu novac u neke projekte. Intuicija će vam biti odlična, što će vam pomoći ako radite s ljudima. Imaćete strpljenja i za one s teškim karakterima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info