Dnevni horoskop za 12.04.2016.

0

Ovan

OvanS lakoćom ćete uspostavljati kontakte. Bez razmišljanja ćete davati drugima do znanja šta želite i otvoreno razgovarati o svemu. Bićete osjetljivi prema tuđim problemima pa će vas pogađati novinski članci tužnog sadržaja. U ljubavi ćete ostvariti nešto što ste potajno priželjkivali. Simpatija će vam uzvratiti osjećanja.

 

Bik

BikOčekuje vas pojačana intelektualna aktivnost. Često ćete razgovarati na telefon. Mogli biste se odlučiti na kupovinu na rate, otvoriti novi račun u banci ili potrošiti previše novca. Možda vas unutrašnje nezadovoljstvo tjera da kupovinom stvorite ugodan osjećaj. Na ljubavnom planu postižete uspjeh – nekog ćete osvojiti.

 

Blizanci

BlizanciOstavljaćete snažan utisak na ljude do čijeg mišljenja vam je stalo. Dobićete kompliment ili priznanje koji će vam mnogo značiti. Ukoliko planirate adaptaciju stana, prije nego se upustite u radove zatražite savjet stručnjaka. Dan je povoljan za razmišljanje o ljubavnim željama, ali i za iskren razgovor s partnerom o temama koje ste prije prešućivali.

 

Rak

RakBićete razapeti na više strana. Moraćete istovremeno voditi brigu o porodici, djeci i na vrijeme obavljati poslovne zadatke. Ipak, emocionalna dešavanja ići će vam na ruku. Bićete puni optimizma i shvatiti da na tom planu vrijeme radi u vašu korist.

 

Lav

LavIskoristite povoljne planetarne uticaje. U ljubavnom životu bićete puni inspiracije. Oni koji su u vezi mogli bi partneru predložiti zajednički život. Slučajan susret ili telefonski poziv unijeće u vaš život pozitivne novosti. Uvjerićete se da vas se stari prijatelj rado sjeća.

 

Djevica

DjevicaPokušaćete svoje ljubavne želje ostvariti preko noći, što će se pokazati pogrešnom taktikom. Ukoliko krenete polako, uvidjećete da se situacija razvija u vašu koristi. Razgovarajte, komunicirajte s partnerom, ne držite oemocije u sebi. Ako imate radove u kući, pažljivo nadzirite rad majstora.

 

Vaga

VagaKoncentracija će vam biti odlična pa s pamćenjem neće biti problema. Neki će pronaći posao ili krenuti u privatno preduzetništvo. Pružiće vam se povoljna prilika za kupovinu automobila ili namještaja. S novcem ćete, uopšteno, vrlo vješto rukovati.

 

Škorpija

ŠkorpijaFizički napori veoma će vas iscrpljivati pa se više odmarajte i izbjegavajte nošenje teških stvari. Slobodnima će trebati prilično energije da bi se odlučili na promjene. Ne dopustite da vas bivši partner opet zaslijepi obećanjima koja nije ispunio ni onda kada je trebalo. Ako planirate kupiti stan ili zemljište, doći ćete u posjed vrijednih informacija.

 

Strijelac

StrijelacMogli biste se naći na udaru nečije neutemeljene kritike ili će neko očekivati od vas odanost. Neće vam odgovarati neraščišćena poslovna situacija. Otežana će biti i komunikacija pa bi moglo doći do nesporazuma s kolegama. Vodite računa da svojim nemarom i neodgovornošću ne upropastite ljubavni odnos koji ima dobre izglede.

 

Jarac

JaracViše ćete razmišljati o ljubavi ili tražiti priliku za zabavu. Zanimaće vas društvena događanja, rado ćete se odazvati pozivu za izlazak ili sami nekoga pozvati na kafu. Ako se danas vraćate s puta, budite strpljivi i oprezni. Izbjegavajte brzu vožnju i preticanje. Nije isključeno da će šef tražiti da produžite radno vrijeme.

 

Vodolija

VodolijaZabavljaćete prisutne, bilo da je riječ o poslu ili društvu. Znaćete uputiti pravu riječ i snalaziti se u različitim temama. Lakše ćete osvajati druge i uživati u obostranim simpatijama. Razveselićete partnera ljubavnom izjavom, znakom pažnje ili manjim poklonom, a neki među vama bi to isto i sami mogli doživjeti od partnera.

 

Ribe

RibeNeaktivan način života biće izvor razdražljivosti pa je vrijeme da se pokrenete i uradite nešto za sebe. Ne gubite vrijeme na beskonačne analize i kopanje po prošlosti. Iskoristite svaki trenutak i sve što vam se pruža.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info