Dnevni horoskop za 09.04.2016.

0

Ovan

OvanPrihodi i rashodi biće tema razgovora s ukućanima. Razmišljaćete o preuređivanju stana, kreditu ili kupovini namještaja. Ipak, zaključićete da je bolje sačekati neka bolja vremena. Budite smjeli i samopouzdani kada je emotivni život u pitanju. Nemojte dopustiti da vas strah od budućnosti spriječi da ostvarite svoju ljubavnu sreću.

 

Bik

BikMnogo ćete raditi po kući, spremati ili premiještati namještaj i takvi poslovi će vam goditi. Nećete razmišljati o problemima nego uživati u malim stvarima. Ukoliko niste raspoloženi za susret s nekim ljudima, odgodite dogovore. Zbog toga se niko od njih neće naljutiti, a vi ćete barem naći trenutke za sebe.

 

Blizanci

BlizanciIako ćete u ljubavi znati što želite, nedostatak hrabrosti spriječiće vas da učinite prvi korak. Možda je i bolje malo pričekati dok i sami ne uvidite šta i kada nešto preduzeti. Teško ćete se suzdržati kada vas neko iz porodice ukori ili pozove na red. Osjećaćete se nepravedno napadnutima pa ćete uzvratiti prilično žestoko.

 

Rak

RakMoći ćete postići sve što želite, ali samo ako ne rasipate energiju na gomilu nepotrebnih stvari. Domišljatost će omogućiti pronalaženje rješenja kojima ćete se rasteretiti nekih obaveza ili poslova. Ukoliko dospijete u neugodnu situaciju, izvući će vas vaša snalažljivost i brzi jezik. Intimni život prožet je skladom. Shvatićete da vas partner podržava.

 

Lav

LavIako ćete rado izlaziti, pronađite vremena i za porodicu. Izgladite nesporazume sa ukućanima. Mogli biste osjećati napetost i biti razdražljivi. Fizička privlačnost biće jedan od načina pomoću kojih ćete postići više unutrašnje smirenosti. U ljubavi nemojte biti neodlučni. Uzmite stvari u svoje ruke, pozovite simpatiju na kafu i bolje se upoznajte.

 

Djevica

DjevicaKoristićete razne situacije i prilike kako biste zadovoljili svoj avanturistički duh. Više ćete se kretati i uživati u nesvakidašnjim situacijama. Svoje odlično raspoloženje prenosićete na druge. Znaćete uživati u danu i iz njega izvući najbolje. Šarm vam pomaže da se izvučete iz neugodnih situacija, ukljujući i prepirku s roditeljima ili partnerom.

 

Vaga

VagaZaokupiće vas novčana zbivanja. Možda se s ukućanima odlučite za kupovinu većih stvari. Ako ste u novčanoj stisci, prijatelj će vam izaći ususret i ponuditi pomoć. U ljubavi ćete doći do novih spoznaja. Put do emotivne sreće biće trnovit, ali i ostvariv. Bitno je da budete uporni u osvajanju osobe koja vam se sviđa.

 

Škorpija

ŠkorpijaPartneru ćete pronalaziti mane, ali ni on više neće tolerisati neke vaše propuste. Pripremite se na rasprave, posebno ako ne priznajete svoje greške i ne pristajete na ustupke. Komunikacija s bližnjima biće otežana, naročito s djecom, prijateljima i rođacima. Opustite se uz omiljeno štivo, film ili lagane fizičke aktivnosti.

 

Strijelac

StrijelacZahvaljujući spretnosti i snalažljivosti, uspješno ćete se izvući iz nezgodnih situacija. Na ljubavnom planu moguća su iznenađenja, neočekivani partnerovi potezi ili nečiji zakašnjeli odgovor na vaš poziv. Bićete puni optimizma i potrebe da svoj život promijenite nabolje. Ako ste pušač, odlučićete da smanjite pušenje pa možda čak i da prestanete pušiti, a više računa povešćete i o ishrani.

 

Jarac

JaracPlanete osnažuju vašu potrebu za ljubavlju i aktivnijim uključivanjem u društveni život. Samoća i nerad biće posljednje što ćete odabrati. Prihvataćete pozive na kafu i rado se pojavljivati na raznim društvenim događanjima. Predaćete se flertu i uživati u buđenju novih osjećanja s nekim vrlo privlačnim.

 

Vodolija

VodolijaOno što će se odvijati u vašem domu biće manje zabavno od prilika koje vas očekuju na drugim mjestima. Porodične obaveze previše će vas opterećivati. Vama će biti do društva i zabave. Ako vam je partner osoba težeg karaktera, imaćete dosta teškoća da ga natjerate na opušteno druženje s prijateljima.

 

Ribe

RibeAko se susrećete s rodbinom, suzdržite se od kritika ma koliko da ste u pravu. Pravo je vrijeme da podstaknete promjene koje će vam osvježiti ljubavni život. Ako ste u braku, preuzmite inicijativu i provedite dan po svom ukusu. Priuštite najmlađima dovoljno zabave i raznovrsnosti, razmislite da ih upišete u kreativnu radionicu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info