Dnevni horoskop za 03.04.2016.

0

Ovan

OvanNećete se složiti s partnerom oko večernjeg izlaska. Možda je i dobro da se malo razdvojite, da vidite kako vam je kad ste jedno bez drugog. Ako vas očekuje rodbinsko okupljanje, rođendan ili neka druga proslava, pokušajte se uklopiti, jer će vam u protivnom cijelo veče propasti. Ne započinjite razgovore o osjetljivim temama.

 

Bik

BikNe gajite nerealna očekivanja, kada je u pitanju partner. Biće zaokupljen svojim problemima pa zbog toga i nesklon razmišljanju o vašim potrebama. Nemojte mu to zamjeriti, naročito ako se inače tako ne ponaša. Izbjegnite druženje s onima koji vas nerviraju ili su vam dosadni. Ako želite dobar provod, postupajte u skladu sa svojim željama.

 

Blizanci

BlizanciKucnuo je trenutak za početak ljubavne veze, nove kontakte, druženje, izlete i putovanja. Više ćete se zanimati za vanjske događaje, izlaziti i posjećivati prijatelje. Vaša nježnost i šarm privući će osobu suprotnog pola koja će vam se približiti i početi udvarati. Bićete spremni za novu vezu, čak i ako prijatelji ili roditelji ne podržavaju vaš izbor.

 

Rak

RakPartner bi vas nečim mogao razočarati, a uzrok svađe mogu biti finansije. Ipak, budite realni, jer su takve situacije neizbježne u svakom odnosu. Jedino što ne smijete dopustiti je da se o problemima ne razgovara. Mogli biste se izuzetno dobro provesti ako samo malo popustite željama partnera ili prijatelja.

 

Lav

LavBićete u svom svijetu i skloni preispitivanju. Mnogo toga vas čini nezadovoljnima. Usmjerite se na ono što vam je najvažnije i to najprije riješite. Ako ste zaljubljeni, veče provedite tako što ćete partneru pokazati koliko vam znači. Ako želite nekog upoznati, izađite u društvo i obucite nešto što će vas istaknuti iz mase.

 

Djevica

DjevicaIzvjesne su nesuglasice sa starijim članom porodice koji će vas zamarati svojim ponašanjem. Odmaknite se i radije se prihvatite posla – to će vam pomoći da ne mislite na probleme. Bilo bi dobro da u svakodnevnicu uvedete vježbanje i zdrave prehrambene navike. Započnite dan šetnjom ili vozite statički bicikl.

 

Vaga

VagaVećinu slobodnog vremena provešćete s prijateljima na kafi ili u šetnji gradom. Postaćete bliskiji s partnerovim roditeljima ili intenzivirati kontakte s rođacima. Zaljubljeni će s čežnjom iščekivati telefonski poziv i pažljivo se spremati za izlazak. Možda baš večeras prvim poljupcem simbolično označite početak nove veze.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko ste u posljednje vrijeme previše izbivali iz kuće ili ste je na bilo koji način zapostavili, trenutak je da joj se više posvetite. Neka vam ljubav i porodica budu u prvom planu, ali ipak ne zapostavljajte ni društveni život. Izađite s partnerom, dogovarajte izlaske s više ljudi ili pozovite prijatelje sebi.

 

Strijelac

StrijelacAko sve oko vas poziva na akciju, neće vam preostati drugo nego da se i sami uključite u zbivanja. Partner će pronaći pravo rješenje za vašu ćudljivost i to ponajviše svojom nježnošću i pažnjom. Najbolje ćete se osjećati na putovanju kroz nepoznate krajeve, istražujući nove krajolike i družeći se s veselim i vedrim ljudima.

 

Jarac

JaracAko osjećate kako vam ništa ne polazi za rukom, nemojte posustati -­ u razdoblju ste u kojem možete mnogo. Ne razmišljajte stalno o poslu, nepotrebno ćete se iznervirati. Klonite se nejasnih situacija i prevrtljivih ljudi. Oni koji večeras negdje izlaze, mogli bi upoznati osobu sličnih razmišljanja pa će brzo dogovoriti idući susret.

 

Vodolija

VodolijaZaželjećete se promjena, iznenađenja i uzbuđenja. Ljutićete se na prijatelje zbog manjka entuzijazma i pustolovnog duha. Na kraju ćete baš vi biti inicijator promjene, ludog provoda i zabave. Ukoliko se večeras vidite s osobom koja vam se sviđa, učinićete sve da je zabavite i nasmijete, ali pazite da pri tome ne pretjerate s obećanjima.

 

Ribe

RibeBližnjima će biti teže komunicirati s vama ili vas uvjeriti u ispravnost nekih odluka. Čuvajte se spletki i ne dopustite da vas neko uvuče u razgovor koji vam ne odgovara. Ne gubite nadu u budućnost ljubavnog odnosa, koliko god da sad ne vidite izlaz iz krize. Ne petljajte s bivšim partnerom koji je jednom već izigrao vaše povjerenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info