Dnevni horoskop za 02.04.2016.

0

Ovan

OvanAko primijetite da je partner zamišljen, ne dovodite u pitanje njegova osjećanja prema vama. Ne stvarajte probleme tamo gdje ih nema. Trebaće vam dosta samokontrole da izbjegnete svađe i da ne reagujete na uobičajene provokacije. Priuštite više vremena za sebe, omiljene hobije i poslove kojima se planirate uskoro pozabaviti.

 

Bik

BikProvedite dan u veselom društvu i na različitim mjestima, jer će vas to ispuniti pozitivnom energijom. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Iskoristite konstruktivno svoju kreativnu energiju, zapisujte ideje, posegnite za slikarskim priborom, instrumentom ili sami napravite neki ukrasni predmet.

 

Blizanci

BlizanciMogući su nesporazumi s partnerom oko novca ili prijatelja. Prigovaraćete mu da previše troši ili se neodgovorno ponaša. Ukoliko se pokuša odbraniti od vaših optužbi, spremno ćete mu uzvratiti protuargumentima. Bićete privrženi braći ili sestrama te ćete zajedno rješavati neke sporove iz prošlosti.

 

Rak

RakAko osjetite nervozu, objasnite bližnjima kako se osjećate pa vas neće opterećivati suvišnim pitanjima i dodatnim obavezama. U ljubavi ćete biti sumnjičavi i skloni ljubomori. Nemojte dopustiti da partner to primijeti, posebno ako je vaša veza tek odnedavno počela. Njegujte kvalitet slobodnog vremena, posvetite se hobijima.

 

Lav

LavMalo je vjerovatno da ćete dan provesti u mirnom ugođaju. Vrijeme će proticati ubrzano, a na dnevnom redu naći će se planovi za uređenje stambenog prostora. Veče posvetite partneru i ukućanima. Izlazak udvoje podsjetiće vas na dane romantike. Obavite obećanu posjetu rodbini ili roditeljima i iznenadite ih prigodnim poklonom.

 

Djevica

DjevicaOrganizujte dan onako kako vama odgovara, bilo da je to dugo jutarnje spavanje ili planiranje večernjeg izlaska. Zaboravite na brige i obaveze, priuštite sebi neku malu radost. Nemojte dopustiti da bliske osobe utiču na vaše raspoloženje ili da vas pogrešno savjetuju, čak i u najboljoj namjeri. Samcima predstoji poznanstvo.

 

Vaga

VagaNezadovoljstvo i stres mogu se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje pa više računa povedite o sebi. Ne dajte da vas drugi previše iscrpljuju svojim problemima. Neke društvene obaveze prisiljavaće vas da radite ono što inače ne biste, da se pojavljujete na mjestima koja ne volite i razgovarate s osobama koje vam idu na živce.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrionite na poslove koji iziskuju vještinu, spretne ruke, posebna znanja i kreativnost. Što zadaci budu složeniji, vaše će zadovoljstvo i užitak biti veći. U nekim odlukama povodićete se intuitivno i drugima djelovati neshvatljivo, ali samo ćete vi znati da ste u pravu. Mogla bi vam se javiti osoba čiji poziv očekujete s nestrpljenjem.

 

Strijelac

StrijelacOdmorite se i pronađite vremena za sebe. Pozabavite se omiljenim aktivnostima koje ste zapustili. Ako osjetite da vas partner zanemaruje, nemojte dramatizovati. Vaša emotivna situacija činiće vam se bezizlaznom, ali ako porazgovarate s prijateljem, njegova objektivna procjena vaše situacije pomoći će da shvatite kako za sve ima rješenja.

 

Jarac

JaracAko danas ostvarite poznanstvo, na pomolu je nova ljubavna veza. Bračni odnosi prolaze kroz razdoblje raščišćavanja problema pa će i svađe nerijetko biti i konstruktivne. Uživaćete u razgovoru s osobom koja će vas osvojiti svojim izgledom, znanjem i inteligencijom. Ono što ćete čuti podstaknuće vas na razmišljanje.

 

Vodolija

VodolijaBićete skloni promjenama raspoloženja koje partner neće lako podnositi. Pogrešno će ih tumačiti, misleći da izbjegavate njegovu blizinu. Dokažite mu da to nije tako. Samci će biti otvoreni za sklapanje novih poznanstava. Ipak, još uvijek vam se jedna osoba vrzma po glavi i zbog nje niste spremni za nešto novo.

 

Ribe

RibePostaćete aktivniji i društveniji, što će vas odvesti u zanimljivo društvo i omogućiti proširenje kruga poznanika. Nečiji kompliment daće vam do znanja da vas prijatelji cijene. Bilo da je riječ o rješavanju problema, napetim porodičnim odnosima ili dilemama koje muče prijatelja, poći će vam za rukom da opustite sagovornika i pomognete mu da pronađe rješenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info