Dnevni horoskop za 31.03.2016.

0

Ovan

OvanNemir koji osjećate mogao bi se pojačati i biti uzrok vaših naglih postupaka. Opterećeni ste obavezama, pritiskom unutar porodice ili nečijom neiskrenošću. Pripremite se za dan pred vama, a pri tome vodite računa o ravnoteži između posla i privatnog života. Pazite se sitnijih povreda tokom rada s oštrim predmetima.

 

Bik

BikBićete željni zabave, druženja ili bilo kakve druge promjene. Udovoljite toj potrebi i otvorite se prema novim iskustvima, makar to bio novi hobi ili sport. Koncentracija vam je odlična pa će vam usvajanje znanja ići lakše, što će biti od velike pomoći ako se spremate za ispite. Intenzivno ćete s nekim komunicirati, možda sa simpatijom iz inostranstva.

 

Blizanci

BlizanciIscrpljivaćete se obavezama na više strana ili kontaktima s napornim osobama. Slobodni će biti na meti udvarača, a i zauzeti bi se mogli naći u iskušenju. Ako primijetite da je partner nervozan, razgovor usmjerite u neutralne vode kako biste izbjegli svađu. Obavićete jedan posao u ime prijateljstva ili nesebično pružiti pomoć osobi u nevolji.

 

Rak

RakBićete prilično osjetljivi i snažno ćete reagovati na podražaje iz okoline. Mogla bi vas povrijediti nečija dobronamjerna kritika ili nepromišljena izjava. Bližnji će biti puni prohtjeva, a partner zadubljen u svoje misli pa ćete se osjećati neshvaćeno. Dopustite svojim prijateljima da vas zabave i izbave iz učmalosti.

 

Lav

LavBritkog ste uma i zapažanja pa ćete dati dobar savjet svima s kojima dođete u dodir. Imaćete više vremena i volje baviti se stvarima i ljudima koje volite. Planovi vezani za adaptaciju doma ili kupoprodaju nekretnine iziskuju saradnju s bližnjima. Nemojte sve odlučivati sami i raditi na svoju ruku – posavjetujte se s ukućanima.

 

Djevica

DjevicaPrepustićete se ugođaju uobičajenih dnevnih aktivnosti, a vaše dobro raspoloženje biće zarazno. Sve što ćete danas raditi ići će vam od ruke. Situacijom na ljubavnom planu bićete zadovoljni. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu osobe s kojom će najvjerovatnije zasnovati vezu.

 

Vaga

VagaMa koliko se trudili pronaći svoj kutak i trenutak mira, bližnji vam to neće dopustiti. Brinućete oko boležljivog ukućanina ili problematičnog tinejdžera. Dodatno će vas opteretiti saznanje da su neki ljudi na koje ste računali, zbog svojih obaveza, vama otkazali pomoć. U planove za sutrašnji dan uključite omiljene aktivnosti koje će vas podstaknuti na druženje i izlaske.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete cijeli dan u pokretu i nikakvi vas poslovi neće moći umoriti. Posvetićete se čišćenju kuće, obaviti kupovinu i biti zadovoljni učinjenim. Bićete druželjubivi i otvoreni prema nepoznatim ljudima pa nije isključeno da u neformalnoj situaciji upoznate i nekog ko će vam se jako svidjeti.

 

Strijelac

StrijelacU vama će tinjati nemir, uželjećete se uzbuđenja, novih iskustava i poznanstava. Samci, vaša simpatija za sada nije u stanju udovoljiti vašim prohtjevima i od vas očekuje strpljenje – uradite tako! Mogli biste od roditelja primiti poklon ili finansijsku pomoć. Mlađi pripadnici znaka biće buntovni. Ne prisiljavajte ih da rade ono što ne žele.

 

Jarac

JaracNećete podnositi mirovanje pa ćete se odlično zabaviti ako prošetate gradom ili u odabranom društvu krenete u noćni život. Samci ne bi smjeli propustiti izlaske. Zbog Mjeseca u znaku bićete privlačni suprotnom polu pa nije isključeno da vam se neko počne udvarati.

 

Vodolija

VodolijaOsjećaćete nezadovoljstvo, a i klonićete se većeg društva i druženja. Možda ste zasićeni međuljudskim odnosima ili ste se razočarali u neke pojedince. Prepustićete se svijetu mašte, snova i iluzijama koje će dati lični pečat zbivanjima. Mogli biste otkriti nečiju dobro čuvanu tajnu i iznenaditi se.

 

Ribe

RibePred vama je dan zabave i zanimljivih razgovora, a moguće i neplaniranog odlaska na put. Nalazićete prave riječi i mnoge ćete neraspoložene i tužne osobe utješiti. Bićete u centru pažnje na proslavama ili zabavama i primati komplimente na račun svog izgleda. Nedavno poznanstvo moglo bi prerasti u vezu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info