Dnevni horoskop za 24.03.2016.

0

Ovan

OvanZabrinuti ste zbog nekih događaja na poslu i niste sigurni kako biste trebali reagovati. Prije nego bilo šta preduzmete, savjetujte se s prijateljima u koje imate povjerenja. Moguće je da ste preuveličali važnost nekih situacija i da nema pravog razloga za paniku. Pazite šta jedete i pijete, jer vam je želudac osjetljiv.

 

Bik

BikU razdoblju ste pogodnih finansijskih prilika. Druženje, zabave i neobavezni razgovori rezultovaće zanimljivim mogućnostima. Novac, ljubav i kreativnost ići će ruku pod ruku. Moguća je plodna saradnja s osobom s kojom ste u ljubavnoj vezi ili prema kojoj gajite posebne simpatije. Zbog neudobne obuće mučiće vas bolna stopala.

 

Blizanci

BlizanciIzvjesna su romantična zbivanja, razgovori i nježni zagrljaji. Ne propuštajte prilike za izlaske i druženje. Neko će se zaljubiti u vas ili se diviti vašim postignućima. Na prekid loše veze mogao bi vas ohrabriti neko privlačan. Ta osoba će vas obasipati pažnjom i pokazati vam šta je prava ljubav.

 

Rak

RakBudite veoma oprezni u iznošenju svog mišljenja, pogotovo u većoj grupi ljudi. Neki od vaših prijatelja imaju različite ideje o nekim stvarima od vas pa biste lako mogli upasti u zamku i reći nešto što će ih povrijediti.

 

Lav

LavU poslovnim kontaktima bićete preduzetni, snalažljivi i šarmantni, a to će biti samo neke od vaših osobina koje će vas nezaustavljivo voditi prema uspjehu. Komunikacija s partnerom biće spontana i rezultovaće konstruktivnim idejama i prijedlozima. Bićete skladan par u čijem društvu dobra zabava je zagarantovana.

 

Djevica

DjevicaUlagaćete u obrazovanje, knjige, informatičku opremu, ali i u dom. Ako nudite svoje usluge, znanje ili proizvode, vodite računa o njihovoj stvarnoj vrijednosti. Znaćete izgovoriti pravu riječ i tako usmjeriti razgovor u željenom smjeru. Shvatićete da ste u ozbiljnoj vezi. Druga strana staviće vam do znanja da dugoročno računa na vas.

 

Vaga

VagaPosvetite se upravo onome od čega bježite i s čim se ne usuđujete suočiti. Razgovarajte s članom porodice ili roditeljem o nasljedstvu i podjeli porodične imovine. Naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem i uvjerićete se da nijedan problem nije nerješiv. Ako gajite simpatije prema saradniku, iskoristite trenutak i pristupite mu.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeko ili nešto moglo bi zaokupiti vašu pažnju, a isto tako vas i ohladiti te usmjeriti u sasvim suprotnom pravcu. Nećete imati ništa protiv sitnih laži koje ćete upotrjebljavati da biste stigli do cilja, naročito ako su u pitanju emocije. Budite oprezni, jer bi vam se sve moglo vratiti poput bumeranga.

 

Strijelac

StrijelacUprkos porastu zaduženja i poslova, osjećaćete se izvrsno na radnom mjestu. Radna klima biće ugodna. Kolege će navraćati kod vas na razgovor, kafu i druženje. Na pomolu su i proslave, bilo da je riječ o rođendanu, vjenčanjima, unapređenju ili odlasku u penziju. Prijatelj će vam povjeriti tajnu koja će vas jako iznenaditi.

 

Jarac

JaracVaš partner neće biti najbolje raspoložen pa ga nemojte prisiljavati na razgovor. Učinkovitost vaših poslova zavisiće od drugih. Moraćete odgovoriti na mnogo pitanja i razgovarati s osmijehom i onda kada biste najradije nekom u lice rekli da vam ide na živce. Ako idete nekome u posjetu, ne idite praznih ruku.

 

Vodolija

VodolijaUprkos mogućim zastojima ili odgodama, ne gubite nadu. Upornošću ćete sigurno stići do cilja i riješiti se bremena finansijskih briga. Ako ste tek ušli u vezu, začudiće vas partnerova spremnost da čuje i razumije ono što kažete. Razgovaraćete o svemu, podsticati jedno drugo i dobro se upoznati.

 

Ribe

RibePrijatelji i rodbina pomažu vam na finansijskom planu. Do novca i zarade dolazićete uz pomoć drugih, odnosno putem saradnje. Povećaće se i zarada bračnog partnera, a dio novca uložićete u dom. Samci, ono što je počelo kao zanimljivo poznanstvo moglo bi prerasti u nešto značajno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info