Dnevni horoskop za 22.03.2016.

0

Ovan

OvanŽeljećete nešto novo pa nije isključeno da ćete se uputiti kod frizera i promijeniti izgled novom bojom kose. Prijatelji i bližnji vas u prvi trenutak neće moći prepoznati, ali će se svi slagati da vam odlično stoji. Zaposlene očekuje naporan dan. Ipak, ako ste zaljubljeni u nekog s kim radite, sve će vam obaveze lakše pasti.

 

Bik

BikIsticaćete se organizacijskim sposobnostima i kreativnošću. Bježaćete od rutinskih obaveza ili novim pristupom u poslu izazvati nečije protivljenje. Osjećaćete da ste u razmišljanjima ispred drugih te da ste zbog toga i neshvaćeni. Posvađanim ljubavnim parovima ovaj dan je dobra prilika za pomirenje.

 

Blizanci

BlizanciNe dopustite da vas neistomišljenici izbace iz takta. Nemojte po svaku cijenu nametati svoj stav, dok dobro ne razmislite koliko je onaj koji vam proturječi u pravu. Poslovne ili društvene obaveze odvlačiće vas od ukućana, a oni vam to neće oprostiti. Pokušajte napraviti ravnotežu kako bi obje strane bile zadovoljene.

 

Rak

RakMalo će vam ostajati vremena za ljubavni i porodični život, ali ti trenuci biće maksimalno ispunjeni. Neki među vama zbližiće se s osobom koja živi udaljeno od vas. Dogovaraćete se o skorom susretu. Bliskog člana porodice moraćete novčano pomagati i izvlačiti ga iz krize u kojoj se nalazi.

 

Lav

LavNe možete se oporaviti od finansijskih troškova pa zbog toga raste i napetost u porodici. Budite jedno vrijeme štedljiviji pa će se sve opet vratiti na staro. Društveni život dobiće novi zamah. Ispostaviće se da je ponuda za večernji izlazak, koju ćete prihvatiti s oklijevanjem, pun pogodak. Bićete puni lijepih utisaka.

 

Djevica

DjevicaTežićete druženju i novim poznanstvima. Biće vam potrebna pažnja drugih, njihovo mišljenje ili savjet. Dobro ćete se snalaziti u grupnom radu i pronaći rješenje nekom poslovnom problemu. Ako ste u novoj vezi, riječi neće biti potrebne. Nježni zagrljaji i govor ljubavi biće sasvim dovoljni da se osjećate srećno.

 

Vaga

VagaPod raznim izgovorima ćete izbjeći kućne obaveze i više izbivati iz doma. Stari problemi isplivaće na površinu, a moguće je i neslaganje sa starijim ukućaninom. Poslovna komunikacija iziskuje više opreza. Mogli biste nekoga okrenuti protiv sebe neumjesnom izjavom. Izvinjenjem, što prije, popravite loš utisak koji ste ostavili.

 

Škorpija

ŠkorpijaDruženje s prijateljima ispuniće vam dan pa neće ostati vremena za obavljanje planiranih obaveza. Međutim, zbog toga vas ni najmanje neće gristi savjest. Dobijaćete komplimente od drugih ljudi, ali i pohvale nadređenih zbog spretno odrađenog zadatka. Planovi vezani za kupoprodaju nekretnina dobiće konkretnije ruho.

 

Strijelac

StrijelacNe raspravljajte se s kolegama i poslodavcima. Nije vam u interesu da stvarate napetost ili se nekom zamjerite. I prema partneru ćete biti nestrpljivi. Nemojte ga požurivati, posebno ako treba donijeti odluku koja se tiče vas dvoje.

 

Jarac

JaracSlobodnima preporučujemo izlaske – budite viđeni, jer ste u danu u kojem planete ističu vaš šarm i zavodljivost. Ako je vaš odnos sa simpatijom površan i bez prave dubine, vrijeme je da učinite korak više. Insistirajte na susretima. Ukoliko krećete u zahtjevnija ulaganja, stručni savjet i pomoć uštediće vam vrijeme, energiju i novac.

 

Vodolija

VodolijaDan je povoljan za rješavanje pitanja vezanih za novac. Prikupite informacije o zajmovima, raspitajte se o najpovoljnijim uslovima štednje. Neko privlačan slaće vam jasne znakove da mu se sviđate. Predložite izlazak. Malo hrabrosti i izazovnosti nije na odmet.

 

Ribe

RibeU ljubavnom životu sve više ćete se povlačiti, a u poslovnom biti sve aktivnijima. Mogli biste se zaplesti u ljubavni trokut ili ćete sanjariti o nekome ko vam je, bar za sada, nedostižan. Bićete u centru pažnje gdje god se nađete. Upravo zbog toga večeras izađite s prijateljima – na pomolu je novo, zanimljivo poznanstvo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info