Dnevni horoskop za 19.03.2016.

0

Ovan

OvanObuzeće vas nalet optimizma pa ćete podizati raspoloženje onima koji se osjećaju tužno i neraspoloženo. Nova ljubavna zbivanja moguća su tokom boravka u drugom gradu. Komunikacija u brakovima će se poboljšati. Posvađani partneri pokušaće se pomiriti i pronaći rješenje za probleme koji ih muče.

 

Bik

BikNećete imati strpljenja s ukućanima pa biste svašta mogli izgovoriti, što će izazvati njihovu ljutnju. Da biste izbjegli dalje rasprave, znaćete da se trebate izviniti. Nećete se moći pohvaliti fizičkom kondicijom. Izležavanje na kauču i dugo ispijanje kafe biće vam milije od fizičkog napora.

 

Blizanci

BlizanciSlobodno vrijeme najradije ćete provoditi s prijateljima. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu. Godiće vam neformalni razgovori, izlasci i društvo u kojem se možete opustiti. Partner će htjeti da vas ima samo za sebe pa vam može prigovoriti da se osjeća zapostavljeno. Ako krećete na put, uživaćete u vožnji, muzici i razgledavanju krajolika.

 

Rak

RakProšla negativna iskustva polako će blijediti u vašem sjećanju. Bićete rado viđeni i pozivani u društvo. Telefon će vam često zvoniti pa ćete voditi ugodne razgovore. Neko od prijatelja povjeriće vam da je u finansijskim problemima pa ćete mu pomoći malom pozajmicom.

 

Lav

LavPutovanja, društveni sadržaji i promjena mjesta boravka približiće vas ispunjenju emotivnih snova. Za tek sklopljene veze, bićete sigurni da je to ono pravo, dok će se oni u dugim vezama i dalje osjećati privlačnima u partnerovim očima. Samci će upoznati osobu koja će probuditi njihovu strast.

 

Djevica

DjevicaNostalgično prisjećanje na prošlost i trenuci usamljenosti obilježiće dan. Skrivaćete svoja prava osjećanja, nastojeći ugoditi bližnjima, ali ne i sebi. Mogli biste biti uvučeni u nečiju spletku ili otkriti nečiju tajnu koja će promijeniti vaše mišljenje o dotičnoj osobi. Razočaraćete se u određene pojedince kojima ste vjerovali.

 

Vaga

VagaNe zapostavljajte društveni život, jer vam može donijeti korisnih poznanstava, a nekima i priliku za flert. Poželjno je da u ljubavnom životu pokažete više inicijative – izjasnite se o svojim osjećanjima, jer partner neće čekati zauvijek. Vaša potraga za društvom u večernjim satima biće vrlo uspješna.

 

Škorpija

ŠkorpijaPartner će vam zamjeriti zbog nedostatka nježnosti, ali nemojte reagovati previše burno, jer ste i sami svjesni da u njegovim riječima ima istine. Budite pažljivi prema njemu, čak i ako za to niste previše raspoloženi. Provedite dan u odmaranju. Izbjegnite fizička naprezanja, ali i ljude s kojima nemate mnogo dodirnih tema za razgovore.

 

Strijelac

StrijelacPlanete najavljuju promjene na porodičnom i stambenom planu. Mogli biste obaviti uspješnu kupoprodaju nekretnine, iznajmiti sobu podstanarima ili pokrenuti građevinske radove. Neki će se osamostaliti ili napustiti roditeljski dom. Slobodne trenutke iskoristićete za druženje s rodbinom, izlet, uređenje vrta ili vikendice.

 

Jarac

JaracBićete traženi i pozivani na razne društvene događaje. Izvrsno ćete se slagati s ljudima, naročito s mlađima od sebe. Vaše mišljenje će se uvažavati, a vodićete i glavnu riječ prilikom porodičnog okupljanja. Drugi će se osjećati ugodno s vama. S mnogo kreativnog duha dovešćete u red svoj stan ili kuću.

 

Vodolija

VodolijaTvrdoglavim i nepopustljivim ponašanjem naljutićete partnera i produbiti nerazumijevanje. Biće vam najlakše okriviti drugu stranu, a za svoje greške ćete biti slijepi. Ako ste sami i neko vam se sviđa, nemojte se suzdržavati od ljubavnih akcija. Sve što preduzmete po tom pitanju imaće smisla.

 

Ribe

RibeS lakoćom ćete prodirati u misli i osjećanja sagovornika i donositi ispravne odluke. Neko vama blizak ima ljubavnu dilemu koju neće znati riješiti bez vašeg objektivnog uvida i procjene. Privlačiće vas aktivnosti koje podižu adrenalin, ali vaša fizička kondicija zahtijevaće malo više mirovanja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info