Dnevni horoskop za 17.03.2016.

0

Ovan

OvanVaš partner mogao bi biti neraspoložen, šutljiv i povučen. Trebaće mu ohrabrenje da se pokrene s mjesta i nešto uradi. Pokušajte razgovorom saznati što ga muči, ali nemojte navaljivati ako mu nije do toga. Mogli biste doći u posjed tajnih informacija. Ne uzimajte ih zdravo za gotovo prije nego provjerite njihovu vjerodostojnost.

 

Bik

BikS lakoćom ćete se prilagođavati promjenama. Spremni ste samostalno donijeti bitne odluke i izboriti se za ljubavnu i profesionalnu slobodu. Pozitivna zbivanja pridonijeće porastu optimizma i samopouzdanja. Činiće vam se da sve možete, što nije daleko od istine. Ako ste u dužoj vezi, planiraćete datum vjenčanja.

 

Blizanci

BlizanciBudite oprezni na planu međuljudskih odnosa, bilo da je riječ o kolegama ili nadređenima. Ne ulazite u rasprave, čak i ako čujete nešto što će vas uvrijediti. Dan nije povoljan za istjerivanje pravde ili traženja svojih prava – vaše riječi mogle bi biti pogrešno shvaćene. Mlađi član rodbine trebaće vaš savjet, nemojte mu ga uskratiti.

 

Rak

RakVjerovaćete u uspjeh i neće vam biti teško uložiti mnogo energije. Odlično su vam aspektirani trgovina, marketing i ekonomija, kao i odnosi sa strancima. Provodićete mnogo vremena s partnerom i uživati u njegovom društvu. Povoljni razvoj ljubavne situacije moguć je naročito ako održavate vezu s nekim iz inostranstva.

 

Lav

LavOčekuje vas uzbudljiv, ali i naporan dan. Imaćete dovoljno vremena za druženje s prijateljima pa ćete s njima voditi zanimljive razgovore i otkrivati nove teme. Neko će vam predložiti izlazak ili htjeti produbiti poznanstvo s vama, ali ćete oklijevati, jer osoba možda nije vaš tip. Mogli biste riješiti ključan finansijski problem.

 

Djevica

DjevicaOčekuje vas mnogo gužve pa i stresnih situacija. Preklopiće vam se poslovni i privatni dogovori pa ćete se naći u zbrci. Ako imate problema u razumijevanu s partnerom, ne stavljajte pred njega nemoguće prohtjeve. Pustite da spontano progovori o onom što ga muči. Djevice osjetljive na vremenske promjene mogle bi imati glavobolju.

 

Vaga

VagaBližnji će biti zaokupljeni svojim problemima pa neće primjećivati da se vi mučite svojim brigama. Imaćete osjećaj da nemate s kim podijeliti probleme ili da je teret kućnih poslova na vašim leđima. Ako imate majstore u kući, nadzirite njihov rad, jer bi vas mogli prilično iznervirati svojim neodgovornim ponašanjem.

 

Škorpija

ŠkorpijaIako ćete mnogo raditi, osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti biće jači od umora. Oni koji se bave umjetničkim profesijama biće posebno nadahnuti i stvarati prekrasna djela. Imaćete veoma dobre i kvalitetne odnose s okolinom. Dirnuće vas uviđajnost kolega ili spontanost kojom će vam prijatelj izaći u susret.

 

Strijelac

StrijelacBićete puni pozitivne energije. S lakoćom ćete stupati u kontakt s ljudima koje ne poznajete pa nije isključeno da otvorite put novom prijateljstvu. Mlađi će biti željni znanja pa bi mogli upisati kurs stranog jezika. Telefon ili računar mogli bi vam stvarati probleme – obratite se stručnoj osobi ako je u pitanju veći kvar.

 

Jarac

JaracPoći će vam za rukom da riješite ono što vas je zbunjavalo ili kočilo na putu do ljubavnog zadovoljstva. Zauzeti će kovati planove o budućnosti i razmatrati pitanje kupovine nekretnina. Drugi će vas pitati za mišljenje i spremno prihvatati vaše savjete. Neko vam nudi pomoć u rješavanju problema privatne ili finansijske prirode.

 

Vodolija

VodolijaPokušajte da nađete vremena za odmor ili bar kraći predah kada je vaš posao u pitanju. Ne morate baš sve obaveze da završite u jednom danu. Neke pripreme vam oduzimaju prilično vremena, ali neka vam one budu prioritet i ono u šta ćete uložiti najviše energije. Naravno, potrudite se da ne zapostavite vaš društveni život, ali posvetite mu se nakon poslovnih obaveza.

 

Ribe

RibeVaš način komunikacije nailaziće na nerazumijevanje. Ako budete umjereniji, nećete imati problema osvojiti bilo koga. Bićete otvoreni prema novim iskustvima, spremniji na saradnju i promjenu mišljenja. Raspolagaćete zavidnom količinom energije. Posvetite se sportu i aktivnostima koje iziskuju spretne ruke i fizički napor.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info