Dnevni horoskop za 14.03.2016.

0

Ovan

OvanSteći ćete veće povjerenje šefova pa će vaši prijedlozi biti prihvaćeni. Ljubavne i prijateljske veze pokazaće se bitnima u postizanju ciljeva. Uživaćete nečiju podršku ili dobiti mudar savjet. Optimističnije ćete gledati na svoju situaciju, a ljude koji su vas prije nervirali jednostavno ćete ignorisati.

 

Bik

BikMoguće su razmirice u odnosu s ukućanima ili partnerom. Zamjeriće vam zbog čestih izbivanja iz kuće ili nepoštovanja nekih dogovora. U poslu ćete biti traženi i gotovo nezamjenjivi. Bićete velikodušni i puni razumijevanja za potrebe drugih pa ćete nekome finansijski pomoći ili mu dati veoma dobar savjet.

 

Blizanci

BlizanciUspješno ćete izaći na kraj s obavezama i imati dobre kontakte s ljudima. Osobe iz poslovne i privatne sredine posvetiće vam više pažnje, što će vas dodatno motivisati. Slobodno vrijeme ispunićete čitanjem omiljene literature. Godiće vam trenuci koje možete posvetiti ličnim interesima – organizujte vrijeme tako da toga bude još više.

 

Rak

RakU odličnom ste poslovnom razdoblju. Snalažljivi ste pa vam se planovi se ostvaruju, a odnosi s kolegama su dobri. Moguće su dobre finansijske vijesti ili bolja zarada. Ako imate bračnih problema, sve će se riješiti na najbolji način. Trudićete se da pokažete privrženost partneru, a u odnosu s djecom imaćete više strpljenja. Ako nije nužno, nemojte se iscrpljivati prekovremenim radom.

 

Lav

LavDanas se nalazite u malo mirnijoj situaciji nego inače, ali još uvijek osjećate posljedice burnih događanja proteklih dana. Srećom, znate šta vam se događa pa ste spremniji reagovati kad se burna osjećanja ponove. Spremni ste da pokažete svoju kompetentnost na svim poljima. Sve dok budete skromni i umjereni u svojim reakcijama, stvari će se odvijati kako vi želite.

 

Djevica

DjevicaInače ste vrlo fokusirani na posao koji obavljate, ali danas vam je malo teže spustiti svoje snove na zemlju i uhvatiti se posla. Umorni ste od činjenice da ste upravo vi uvijek praktični i želite pustiti svojoj mašti na volju. Srećom, sve što danas zamislite mogli biste i ostvariti pa se nemojte okrivljivati zbog onoga što osjećate. Kreativnost ne znači odricanje od visokih standarda koje imate već upravo suprotno.

 

Vaga

VagaBez obzira na posao koji vam oduzima dosta vremena, vaše misli su usmjerene na zabavu. Mjesec je u vašoj Kući igre te vam donosi pregršt misli o mogućim načinima zabave, a nježna Venera vam pri tome još više otežava ozbiljnost. Nema ništa loše u uživanju, ali prije toga obavite svoje dužnosti.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjećate kako vam energija i sposobnosti rastu, ali budite oprezni kako i gdje ih koristite. Lako je zamijeniti ljutnju i snagu, a ako su vaši postupci motivisani negativnim osjećanjima, nećete ni sami moći razlučiti šta tačno želite. Povežite se više sa svojim unutrašnjim “ja” i napunite baterije pozitivnom energijom. Posvetite se široj slici svega što vas okružuje i doći ćete do izražaja taman koliko želite.

 

Strijelac

StrijelacInspirisani ste mnogim idejama pa vam je lako zadiviti prijatelje i kolege. Međutim, sprovođenje istih moglo bi vam biti malo teže. Ideje su prvi korak, ali njihovo ostvarenje je najvažniji. Budite realni koliko god možete i nemojte previše pametovati drugima, jer bi vam se moglo obiti o glavu.

 

Jarac

JaracMogli biste danas imati izvještačen stav prema svojim obavezama, ali niste baš toliko apatični kako izgledate. Samo morate uskladiti svoju ambiciju sa svojom željom da vas svi vole. Prijatelji vas ohrabruju i daju vam podršku koju trebate pa budite iskreni čak i kad vam nešto ne ide od ruke. Samopouzdanje koje danas steknete biće vam dugoročno korisno.

 

Vodolija

VodolijaDanas ste u stanju da odlično izbalansirate svoj poriv za produktivnošću s kreativnošću koja vas i dalje drži. Planete vam šalju i upozorenje da ne postanete umišljeni zbog svojih sposobnosti. Nalazite se na klizavom terenu i teško vam je jasno vidjeti šta je pred vama. Prijatelji su tu pa ih pitajte za savjet, jer će oni situaciju procijeniti lakše od vas.

 

Ribe

RibeIako vam je u većini slučajeva intuicija najbolji vodič kroz život, danas pripazite u čemu je slušate. Na početku će vam se činiti da vam je sve jasno, ali ubrzo bi se situacija mogla promijeniti pa biste se mogli razočarati u sebe. Nemojte se nepotrebno obeshrabriti, samo danas napravite duplu provjeru prije nego krenete u ostvarivanje svojih ideja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info