Dnevni horoskop za 13.03.2016.

0

Ovan

OvanTrebaće vam društvo kojeg će vam pomoći da se osjećate snažno. Kod drugih ćete najviše cijeniti inteligenciju i svestrano razmišljanje, jer vam jedino s takvima neće biti dosadno. Privrženiji porodici radije će provoditi vrijeme s ukućanima i baviti se kućanskim poslovima. Vaš smisao za humor ublažiće jednu, potencijalno napetu, situaciju.

 

Bik

BikNećete podnositi mirovanje pa bi vas duže spavanje, umjesto da vas odmori, moglo učiniti još umornijima. Zato nećete pogriješiti ako dan provedete u fizičkim aktivnostima, bilo da je to čišćenje, šetnja ili vježbanje. Zbog Mjeseca u znaku bićete privlačni pa je moguće poznanstvo, ako se nađete u društvu.

 

Blizanci

BlizanciNedostatak koncentracije i bezvoljnost biće prolazni, ali dovoljni da vam se svi problemi učine većima nego što jesu. Dan provedite u omiljenim aktivnostima. Učinite sve da održite dobro raspoloženje, a s ukućanima ili partnerom izbjegavajte teme koje bi se mogle pretvoriti u nepotrebne rasprave.

 

Rak

RakDobar Mjesečev uticaj čini vas privlačnima i više usmjerava prema ljubavnu životu. Dan je povoljan za obnavljanje starih veza, učvršćivanje postojećih ili ulazak u nove. Uspješno ćete obaviti pregršt sitnih obaveza i podmiriti neka obećanja. Želite li doći u posjed određenih informacija, ponudite susret osobi koja je upućena u problematiku.

 

Lav

LavŠto više se odmarajte i izbjegavajte blizinu onih ljudi koji pričaju o svojim problemima, a ne znaju druge saslušati. Ukoliko ne uspijete izbjeći nečiju lošu energiju, ostatak dana provedite što je više moguće sami, kako biste sredili neke utiske i odmorili se. Ako se neko ljuti na vas, imajte u vidu da će vrijeme učiniti svoje.

 

Djevica

DjevicaRaspoloženi ste za akciju, a mlađi za ples i izlaske. Stalno ćete biti u pokretu i drugi će vas teško pratiti. Neko od vaših prijatelja mogao bi vam ponuditi putovanje ili odlazak na vikendicu. Tokom večeri moguć je fatalan susret koji bi mogao prerasti u nešto ozbiljnije. Zračićete šarmom i samouvjerenošću.

 

Vaga

VagaPrenatrpani ste raznolikim obavezama koje će vam ispuniti dan. Lako bi se moglo dogoditi da se ne uspijete ni odmoriti. Romantični su vam izgledi dobri, ali osluhnite šta vam druga osoba poručuje i prilagodite svoje postupke njenim potrebama. Postupajte u skladu s onim što kažete i dokažite da ste dosljedni.

 

Škorpija

ŠkorpijaPovedite računa o tome šta pričate i kome. Izbjegavajte situacije u kojima su mogući sukobi s bliskim osobama, pogotovo s onima koje imaju većeg uticaja na vaš život. Dobri prijatelji biće vam od pomoći, ali neki pojedinci će pokušati od vas izvući korist. Zbog toga biste se mogli osjećati razočarano.

 

Strijelac

StrijelacDan ćete ispuniti radnim sadržajima. Spremanjem stana ili nekim drugim kućnim aktivnostima pokušaćete odagnati nalet potištenosti. Na emotivnom planu nedostaje vam pokretačke energije i žara. Partner vam prigovara da ga zanemarujete, ali i vi sami imate osjećaj da od njega doživljavate isto.

 

Jarac

JaracEnergija i izdržljivost besprijekorno će vas služiti. Posvetićete se svojim hobijima ili omiljenom sportu. Bićete dio neke zabave ili ćete doživjeti neobični susret. U večernjim satima moguć je poziv na proslavu rođendana ili muzički događaj. Svakako se odazovite.

 

Vodolija

VodolijaSuzdržite se od spontanih reakcija, jer bi vas ukućani mogli pogrešno shvatiti. Sve ono što ste potiskivali jedni pred drugima, moglo bi eruptirati poput vulkana. Ljubavne spone će oslabiti. Partnerovo ponašanje uvjeriće vas da su razlike među vama velike, ali ne i nesavladive. Učinite nešto po tom pitanju. Budite popustljiviji!

 

Ribe

RibeDan će biti ispunjen ugodnom komunikacijom u društvu bliskih prijatelja. Opuštaće vas njihovo prisustvo pa ćete zaboraviti na probleme. Slobodnim se smiješi nova ljubavna priča. Zauzeti bi mogli s partnerom dogovoriti skorašnje putovanje. Mogli biste dobiti poseban izraz pažnje. Budite posebno oprezni u saobraćaju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info