Dnevni horoskop za 29.02.2016.

0

Ovan

OvanAko ste se u zadnje vrijeme zdravstveno lošije osjećali, danas će se sve okrenuti u vašu korist. Vaše emocionalno stanje ima najjači uticaj na vaše zdravlje. Ukoliko se pobrinete za emocije, pobrinićete se i za tijelo. Samo naprijed, nećete imati problema u tome.

 

Bik

BikDanas ćete imati puno posla, ali vam neće teško pasti. Uspjećete nadoknaditi neke stvari od ranije. Budete li previše sjedili samo ćete ugasiti veliku količinu pozitivne energije koja je oko vas pa ćete se osjećati nervozno. Ključ dana je u aktivnosti pa krenite!

 

Blizanci

BlizanciDanas ćete moći čvršće nego ranije stajati iza svog mišljenja pa vas niko neće moći “smutiti” svojim idejama. Mnogi će htjeti da utiču na vaše odluke, ali ukoliko budete čvrsti u svom stavu, biće onako kako ste vi htjeli. Sve se razvija vama u korist pa slobodno pratite svoje srce.

 

Rak

RakDanas ćete osjećati potrebu za pokretanjem. Sve što radite u zadnje vrijeme previše je mirno i vezano uz sjedenje i ležanje što se ne može dobro odražavati na vaše zdravlje. Izađite na svjež vazduh i malo se protegnite u nekoj fizičkoj aktivnosti. Uživaćete sigurno!

 

Lav

LavDanas imate ogromnu količinu energije koju možete podijeliti na svoje aktivnosti. Završite sve poslove, obavite čišćenje i preuređivanje, ako želite. Uživaćete u svim poslovima, a što budu aktivniji i vaš užitak biće veći. Mirni poslovi činiće vas nervoznima.

 

Djevica

DjevicaMožda ćete provesti dosta vremena sa prijateljem koji dijeli slična interesovanja sa vama. To vam može oboma pomoći i zbližiti vas. Možda ćete dobiti neku dobru vijest koja se tiče vašeg trenutnog cilja. Popričajte sa prijateljem o tome i vidite kako možete da izvučete najviše iz novonastale situacije.

 

Vaga

VagaPapirologija koja se tiče finansija, da li ličnih ili vašeg šefa, zahtevaće danas vašu punu pažnju i veći dio dana. To ne mora da znači da je u pitanju nešto loše. Naprotiv, to samo znači da pažljivim planiranjem i vođenjem budžeta možete da izvučete najviše iz nastale situacije.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas ćete možda željeti da svoje slobodno vrijeme provedete sami, razmišljajući o svemu i svačemu. Interesantne teme koje će vas privući će zahtijevati od vas dublje proučavanje. Zapišite sve što ste naučili danas, jer će to znanje doprinijeti vašem ličnom rastu i sigurno ćete ga koristiti kasnije.

 

Strijelac

StrijelacDanas ćete biti okrenuti ka mnogo dubljim temama. Možda vas interesuje nauka, psihologija ili metafizika. Vjerovatno ćete otkriti neke nove činjenice ili ideje koje će vas okupirati satima. Naravno, provešćete dosta vremena sami u svom istraživanju. Možda bi bilo dobro da zapišete sve što ste otkrili kako bi poslije mogli ponovo sve da prođete.

 

Jarac

JaracDanas će vaša intuicija biti na vrhuncu, što će vam omogućiti da budete više u kontaktu sa okolinom i osjećanjima drugih. Kao rezultat toga vaša komunikacija će biti jasna i otvorena. Vjerovatno ćete se još više zbližiti sa dragim osobama, pogotovo sa vašim partnerom. Nemojte očekivati da sve bude pozitivno. Neko drugi ima svoje probleme, dajte im do znanja da ih razumijete.

 

Vodolija

VodolijaDanas ste izuzetno skoncetrisani i fokusirani na zadatak koji je pred vama. Rezultat toga je da se osjećate posebno spremni za sve što vam se nađe na putu. Iznenadni uvid u neku situaciju donijeće vam poštovanje nekog ko vam je bitan u životu. Vaša intuicija vas odlično služi danas, iskoristite je najbolje što možete.

 

Ribe

RibeDanas će se pokazati vaša aktivna strana. Bićete dobro skoncentrirani na više strana odjednom. Ovo je dan u kojem možete postići puno toga pa se nemojte ustručavati da se pokrenete od ranog jutra. Na kraju ćete posebno uživati u svojim postignućima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info