Dnevni horoskop za 27.02.2016.

0

Ovan

OvanNeki od vas imaće mnogo posla oko selidbe, a zbog preuređenja doma mogli biste se finansijski istrošiti. Planetarni uticaji unijeće mnogo nemira u vaše i partnerovo srce. Pripremite se na nesporazume, tračeve te uplitanje nekih ljudi u vaš odnos. Ipak, znaćete se postaviti gotovo u svakoj problematičnoj situaciji.

 

Bik

BikNe dopustite da vas drugi natjeraju da radite nešto što ne želite i što nije u skladu s vašim uvjerenjima. Nađete li se usred rasprave s rodbinom, ne ustručavajte se da izrazite mišljenje. Oni koji su u potrazi za ljubavlju ne bi trebali subotu provesti sami, jer su prilike za zanimljivo poznanstvo velike. Uživaćete u zabavnim zbivanjima.

 

Blizanci

BlizanciDan je kao stvoren za učvršćivanje emocionalnih veza. Ako ste u braku pa je došlo do zasićenja, nećete pogriješiti ukoliko zaigrate na kartu romantike i strasti. Svojim humorom i vedrim raspoloženjem djelovaćete podsticajno na okolinu pa dobra večernja zabava neće izostati. Gode vam tuđi pogledi pa bi vaša vjernost mogla biti na iskušenju.

 

Rak

RakMoraćete više uložiti u zajednički život i prilagoditi se zahtjevima porodice ili osoba s kojima živite. Planirane obaveze obavljaćete s pola snage, zavideći onima koji se mogu odmarati. Ako ste u stabilnoj vezi, partner će vam zamjeriti na vremenu koje posvećujete prijateljima, poslu ili hobijima.

 

Lav

LavBićete u boljoj psihofizičkoj formi i zadovoljni utiskom koji ostavljate na druge. Uživaćete u trenucima provedenim s partnerom. Još bolje ćete se slagati ako pokažet više volje da ga saslušate. Ipak, nemojte dopustiti da samo on priča, a vi slušate – dajte partneru do znanja da i vi imate mnogo toga za reći.

 

Djevica

DjevicaBudite što aktivniji. Šetnjom, trčanjem ili vožnjom bicikla izbacite višak energije. Bolje ćete se osjećati ako dan provedete van kuće ili ako se odlučite za provod s prijateljima. Pomaci u emotivnom životu donose slobodnima prilike koje obećavaju, više nego što vam se čini. Ako ste posvađani sa simpatijom, dan je dobar za pokušaj pomirenja.

 

Vaga

VagaBilo bi uputno da ne donosite velike odluke ili obećanja koja niste u mogućnosti održati. Mjesec je u vašem znaku pa vam umanjuje objektivnost i moć procjene. U emotivnom životu bićete zahtjevni i željni partnerove pažnje. Tražićete dokaze ljubavi i željeti se uvjeriti u njenu snagu. Samce će privući nepredvidiva osoba.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko se osjećate iscrpljeno i bezvoljno odgodite večernje izlaske, jer nećete ni sebi, a ni drugima, biti zabavno društvo. Partner će vam prigovarati zbog promjena raspoloženja, a vi ćete ga optužiti da vas ne voli dovoljno ili mu spočitavati grijehe iz prošlosti. Srećom, neraspoloženje je prolazno pa ćete već sutra biti objektivniji.

 

Strijelac

StrijelacDruženje s prijateljima biće najbolji lijek protiv povremenih naleta neraspoloženja. Začudićete se lakoći kojom ste u stanju ljudima objasniti svoja životna gledišta, ali i raščistiti njihove dileme. Uživaćete u naklonosti okoline i podršci osoba koje volite, a događaji se razvijaju u vašu korist, naročito na ljubavnom planu.

 

Jarac

JaracNeće vam polaziti za rukom da usuglasite stavove s ukućanima. Istupaćete s prijedlozima s kojima se bližnji neće slagati. Bićete željni promjena i uzbuđenja, ali sami ćete se teško pokrenuti u nešto novo. Planovi za izlazak mogli bi pasti u vodu. Ako ste u vezi ili braku, partner bi vam mogao zamjeriti na neodgovornosti.

 

Vodolija

VodolijaPozitivne energije imaćete napretek pa će svakodnevni problemi pasti u drugi plan, a vi u dobrom raspoloženju provesti dan. Pomno ćete se uređivati za večernji izlazak, a pred nekima je i veče koje će obilježiti ulazak u novu ljubavnu vezu.

 

Ribe

RibeTeško ćete kontrolisati emocije i činićete sve kako biste pridobili simpatijinu pažnju. Nemojte pretjerati, barem dok ne budete sigurni kakve su vam šanse kod druge strane. Novac iziskuje pomnije planiranje. Ne trošite iznad mogućnosti, jer to može biti povod porodičnih svađa. Partner vam s razlogom mnogo toga prigovara.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info