Dnevni horoskop za 26.02.2016.

0

Ovan

OvanPojačana je sklonost ishitrenim reakcijama i pretjerivanju. Teže ćete dolaziti do potrebnih podataka, bilo zbog neprecizno postavljenih pitanja ili zbog nedovoljno strpljenja. Neće vam poći za rukom da održite obećanje da ćete se više posvetiti porodici. Zov društva i prijatelja nadjačaće želju za druženjem s najbližima.

 

Bik

BikMogli biste se susresti s novim uslovima poslovanja ili biti premješteni u novu radnu sredinu. Nailazićete na probleme u poslovnim odnosima i karijeri. Nadređeni vas neće razumjeti, a umjesto očekivanih pohvala, dobićete kritike. Ljubavna zbivanja potpuno će vas obuzeti. Postupaćete u skladu s intuicijom i osjećanjima, a tako će biti i najbolje.

 

Blizanci

BlizanciŽeljni ste druženja i raznovrsne zabave. Očekuje vas novo poznanstvo ili obnavljanje zapostavljenih prijateljskih odnosa. Skrivaćete svoje emocije prema nekome u koga ste zaljubljeni, ali bi vas druga strana mogla ohrabriti očitim znakovima pažnje i naklonosti. Nije isključeno da se baš danas nađete u njenom zagrljaju.

 

Rak

RakPoslovne obaveze će vas umarati i iscrpljivati. Već od jutra bićete mrzovoljni, a možda i neispavani. Životni problemi činiće vam se veći nego što jesu. Zbog ljutnje i frustriranosti razmišljaćete o otkazu. Kolega će vam pomoći da privremeno izgladite situaciju i objektivnije sagledate situaciju.

 

Lav

LavMnogo ćete otkrivati o sebi i spremno prihvatati ideje koje će podsticati proces lične promjene. Ne oklijevajte da riješite ljubavne probleme, posebno ako je u pitanju običan nesporazum. Slobodni će pobuditi uočljiv interes kod suprotnog pola pa nisu isključena nova poznanstva. Veče podredite romantici i zbližavanju s partnerom.

 

Djevica

DjevicaImaćete dovoljno energije da se uhvaatite ukoštac sa svim izazovima. Mogli biste obnoviti prekinutu vezu, uspostaviti komunikaciju s osobom koja vam se sviđa ili naprosto shvatiti gdje ste griješili. Mnoge će razveseliti povoljne materijalne okolnosti ili dotok novaca na račun. Posvetite više pažnje voljenima.

 

Vaga

VagaS lakoćom ćete učiti i sticati novo znanje. Bićete uspješni u aktivnostima koje traže spretnost ruku, poznavanje zanata i umjesnost u komunikaciji. Uspjeh će postići i oni koji se bave umjetnošću, posebno muzikom i plesom. Veče vam donosi jedno novo poznanstvo pa bi bilo odlično da izađete sa prijateljima.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete zatvoreni i neraspoloženi pa partneru neće biti lako shvatiti šta mislite ili osjećate. Tek u večernjim satima vratiće vam se dobro raspoloženje pa ćete partneru nadoknaditi manjak nježnosti i pažnje. Neko bi vas mogao okriviti zbog nečega što niste uradili ili ćete shvatiti da vam je neko nenaklonjen bez razloga.

 

Strijelac

StrijelacPočećete uspješno rješavati stare probleme shvatajući da imate sve više prostora za manevar. Vezani i u braku biće nježniji i topliji pa će uljepšati zajednički život s partnerom. Uprkos zdravstvenom poboljšanju, sitne tegobe potrajaće i dalje. One su dijelom i uzrok vašeg načina života, prvenstveno pretjerivanja u radu.

 

Jarac

JaracPred vama su obaveze koje donose povećanu odgovornost. Promjene u životima vaših najbližih odraziće se i na vaš životni ritam. Mogli biste se nečeg odricati ili žrtvovati da bi njima bilo bolje. Svoje želje i potrebe ćete potisnuti i zbog toga osjećati jačanje unutrašnjeg nezadovoljstva. Nemojte sami nositi sav teret na leđima.

 

Vodolija

VodolijaBritkim izjavama i smislom za humor osvajaćete ljude oko sebe. Bićete lijepo primljeni gdje god da se pojavite. Samce će razveseliti ljubavna prilika, a zaljubljene partnerova izjava koja otvara nadu u ljepšu budućnost. Podmirićete troškove ili dugovanja, a u tome bi vam mogla pomoći osoba na koju niste računali.

 

Ribe

RibeNećete biti raspoloženi za druženje i razgovore. Bližnji će primijetiti u kakvom ste raspoloženju pa će vas pustiti na miru. U večernjim satima vratiće vam se dobro raspoloženje pa nemojte pridavati prevelik značaj tmurnim mislima. Mogli biste dobiti dobre vijesti vezane za odobrenje kredita ili rješavanje problematike nasljedstva.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info