Dnevni horoskop za 21.02.2016.

0

Ovan

OvanBićete puni pokretačke energije i ljubazno primati goste pa biste popodne mogli provesti u dobroj zabavi. Bez obzira na brojne kućne i porodične obaveze, pronađite vremena za ljubav. Ako u vašoj vezi postoje neka neriješena pitanja, otvoreno popričajte o njima – dan je odličan za pomirenja i obnavljanje izgubljenog povjerenja.

 

Bik

BikBićete zamišljeni i otežano ćete prepoznavati želje i očekivanja ukućana. Povlačićete se u svoj svijet, izbjegavajući razgovor s partnerom o tome šta vas muči. Međutim, u večernjim satima ipak ćete se smekšati pa ćete se otvoriti i izreći ono što smatrate problemom. Partner će se truditi da vas razumije.

 

Blizanci

BlizanciMogli biste prisustvovati veselom događaju koji će vas okupiti u širem porodičnom krugu. Bićete dobro raspoloženi i s partnerom provoditi svaki slobodan trenutak. Dan je povoljan za početak dijete, ljubavne veze i rješavanje privatnih problema. Odluke koje ćete donijeti pozitivno će uticati na vašu blisku budućnost.

 

Rak

RakNezadovoljstvo i netrpeljivost provlačiće se kroz emotivne odnose. Vaša očekivanja, kada su u pitanju drugi ljudi, biće prevelika. Skrivaćete svoje tajne i želje te biti željni promjene, a opet neodlučni kad je riječ o akciji. Nerviraće vas osoba koja očekuje od vas brzi odgovor ili odluku na koju niste spremni.

 

Lav

LavDan će vam biti ispunjen raznovrsnim događajima i nećete imati vremena za dokolicu. Bićete aktivni, ali ćete pronaći i vrijeme za romantiku. Zahvaljujući domišljatosti i dobroj organizaciji, uspješno ćete uskladiti poslovni i privatni život, a naći ćete vremena i za hobi. Neko iz inostranstva najavljuje vam svoj skori dolazak.

 

Djevica

DjevicaDruželjubivi ste, spontani i s lakoćom osvajate simpatije okoline. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, svi problemi i sporovi biće izglađeni barem na neko vrijeme. Ljubavne želje sve su vam bliže ostvarenju. Slobodnima se pružaju nove prilike ili mogućnost obnavljanja stare veze.

 

Vaga

VagaMalo toga ćete moći isplanirati pa će neočekivane okolnosti unositi nemir u vaš život. Gosti bi vam mogli otkazati posjetu ili će dogovor za izlazak i druženje biti otkazan. Mogli biste zahladiti odnos sa starijom osobom s kojom ste rodbinski povezani – teško ćete se kontrolisati u njenoj blizini, a najviše će vas razočarati njena uskogrudnost.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan će vam proteći radno. Možda ćete očekivati goste pa ćete nastojati da porodični ručak prođe u što veselijem tonu, u čemu ćete uspjeti. Dosta vremena provešćete u njezi lica i tijela. Ako vas očekuje susret sa simpatijom, biće oduševljena vašim izgledom.

 

Strijelac

StrijelacPoželjećete više slobode i zabavnih sadržaja pa ćete pomalo bojkotovati kućne poslove. Mlađi će s prijateljima dogovoriti susret u gradu pa bi dobra zabava u društvu mogla potrajati do kasnih sati. Vaš način razmišljanja i prijedlozi donijeće vam simpatije okoline. Neko privlačan pokušavaće privući vašu pažnju.

 

Jarac

JaracIzlasci i druženje s prijateljima odstraniće brige iz vaše glave. Iako će vas veseliti druženje s porodicom, pazite da se ne zaletite i ne kažete nešto što će pokvariti raspoloženje rođaka ili ih naljutiti. Ako ste u vezi, partner će vas optužiti da radije provodite vrijeme s prijateljima nego s njim. Pokušajte mu malo udovoljiti.

 

Vodolija

VodolijaOptimizmom ćete osvajati simpatije okoline pa će se ljudi ugodno osjećati u vašoj blizini. Nećete odoljeti pozivu za izlazak koji bi vas mogao zbližiti s osobom koja vam se sviđa. Samo vas korak dijeli do intimne sreće, naročito ako pokažete malo više inicijative. Ako ste za volanom, vozite što opreznije.

 

Ribe

RibeŽelje i potrebe će se iskristalizovati, a njihovim ispunjenjem i vi postajete srećniji i zadovoljniji. Nakon brojnih obaveza osjećaćete veću potrebu za odmorom. Poželjećete da se dobro naspavate i uživate u slobodnim aktivnostima. Slobodni će se izvrsno zabavljati, a pri tome i sklapati nova poznanstva.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info