Dnevni horoskop za 17.02.2016.

0

Ovan

OvanNećete uspijevati zadržati svoje mišljenje za sebe. Pripazite ipak šta govorite pred nadređenima, jer biste lako mogli biti pozvani na neugodan razgovor u četiri oka. Potrebe članova porodice stavićete ispred svojih. Biće vam najbitnije njima udovoljiti, ali s vremenom biste se ipak mogli osjećati nezadovoljno.

 

Bik

BikKrasiće vas preduzetnost pa ćete obaveze obavljati brzo i spretno. Neki saradnici pokušaće vam narušiti ugled i uvući vas u intrige, ali ćete im se uspješno oduprijeti. Mala doza agresivnosti koju pokreće Mars u škorpiji učiniće vas zanimljivima suprotnom polu pa će vas neko osvajati komplimentima.

 

Blizanci

BlizanciOmiljenost među prijateljima i kolegama pridonijeće vašem dobrom raspoloženju. Intuicija će vas odlično služiti pa ćete znati kada i kako krenuti u akciju. Ako ste imali nesporazum s partnerom, znaćete šta trebate reći ili učiniti da situaciju razjasnite, a da se partner ne nađe uvrijeđen ili ljut.

 

Rak

RakBićete razdražljivi i nestrpljivi. Izbjegavajte rasprave, čak i ako se budete osjećali izazvani da na njih odgovorite. Mogla bi se pojačati napetost s partnerom, a uzrok će biti vaša šutljivost i nespremnost za razgovor. Ako čujete trač o nekome ko vam je drag i blizak, možda je najbolje da sve zadržite za sebe.

 

Lav

LavAko budete spremni na suaradnju, otvoriće vam se niz novih mogućnosti. Ukoliko očekujete poziv iz inostranstva, a koji se tiče posla ili obrazovanja, dočekaćete ga spremni. Bićete privlačni suprotnom polu, a to će vas odvesti u uzbudljivu ljubavnu avanturu. Međutim, nećete biti u potpunosti zadovoljni. Nedostajaće vam osjećaj sigurnosti.

 

Djevica

DjevicaStres će vas “čekati” na svakom koraku. Neće vam poći za rukom da pronađete zajednički jezik s partnerom. Oboje ćete burno reagovati na izgovorene riječi i smatrati da ono drugo nije u pravu. Ne budite neprijateljski raspoloženi prema nekome ko vam je nesimpatičan, a nikad vam nije ništa loše uradio.

 

Vaga

VagaNi u najvećoj gužvi ili strci nećete gubiti prisebnost pa stres na vama neće ostavljati traga. Svi oni čija zanimanja zahtijevaju uvjerljivost i rječitost danas će biti naročito uspješni. Slobodni bi mogli primiti poruku od simpatije iz drugog grada ili će poznanstvo na facebooku iz dobrog prijateljstva prerasti u ljubavno.

 

Škorpija

ŠkorpijaRiješićete problem vezan za porez, račune ili dugovanja. Mogli biste dobiti isplatu odštete ili brakorazvodnu parnicu privesti kraju. Prihvatite poziv na izlazak i kafu s prijateljima, čak i ako vam se nikud ne ide. Potrebno vam je da se malo udaljite od uobičajenih, rutinskih situacija koje vas čine nervoznima i bezvoljnima.

 

Strijelac

StrijelacHrabro i direktno ćete iznositi svoje stavove ne strahujući od posljedica ili nečije ljutnje. Nećete ništa prećutati pa će se mnogi koji su vam se zamjerili naći na udaru vaših kritika. Odnos s partnerom pogoršava se zbog uplitanja drugih u vaš brak ili vezu ali takvima ćete znati pokazati gdje im je pravo mjesto.

 

Jarac

JaracUpotrijebite maštu kako biste trenutke provedene s partnerom ispunili zabavom i akcijom. Imate preduslove za ljubavnu sreću, ali u ključnim ste stvarima previše neodlučni. Zaželjećete se odmora i mirnog života, ali nećete imati vremena za predah. Vodite računa o ishrani i nemojte piti previše kafe.

 

Vodolija

VodolijaNe nasjedajte na priče o uspjehu preko noći, a pogotovo ako se od vas danas traži da uložite teško stečeni novac u neke sumnjive projekte. Nesporazumi u komunikaciji, potreba da se laži iznesu na vidjelo samo su mali dio onoga s čim se danas susrećete. Okrenite se dragim ljudima koji od vas ne očekuju materijalnu korist. Obavezno se konsultujte i pitajte za tuđe mišljenje.

 

Ribe

RibeObaveze i potrebe bližnjih postaće vam teret. Potrebno vam je više samoće i da se pomjerite od burne svakodnevnice. Pronađite nešto što vas veseli. Mislite i na svoje potrebe, a ne samo na tuđe. Ljubavne spone biće čvrste i snažne, ali će biti i napetosti na koju ćete previše burno reagovati. Opustite se i ne tražite savršenstvo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info