Dnevni horoskop za 11.02.2016.

0

Ovan

OvanSuzdržite se od burnih reakcija, ma koliko vam neke stvari išle na živce. Pokažete li više razumijevanja za ukućane i oni će vam uzvratiti ljubaznošću. Na poslu ste vrijedni i radišni, ali postavljate sebi previsoke kriterije. Stanite malo i odmorite, jer radeći pod stresom nećete mnogo napraviti.

 

Bik

BikBez problema ćete se nositi s najzahtjevnijim obavezama. Zahvaljujući snalažljivosti mogli biste sklopiti korisna poznanstva ili dobre poslove. Međutim, neka posao ne bude centar vašeg svijeta. Ugodite svojim čulima, posvetite se partneru naročito ako ga more brige. Vaši savjeti podići će mu moral.

 

Blizanci

BlizanciZaboravni ste i dekoncentrisani pa biste neke stvari mogli zametnuti i dugo ih tražiti. Izbjegavajte rizične finansijske akcije. Poštujte slovo zakona, kako ne biste upali u nevolje. Upletanje rodbine u vaš život biće nepodnošljivo pa vam ne preostaje drugo nego im na lijep način objasnite da se ne miješaju.

 

Rak

RakPoslovi ili neke druge obaveze odvlačiće vas od partnera. Mogao bi vam prigovoriti da ste premalo s porodicom. Izdvojite vrijeme samo za vas dvoje, ako već ne preko sedmice, onda barem vikendom. Koliko god osjećali zasićenje obavezama i životnom težinom, ipak imate dovoljno snage i odgovornosti da se s njima suočite.

 

Lav

LavUkoliko niste riješili odnos s bivšim partnerom, nije preporučljiv ulazak u novu vezu, jer bi moglo biti problema. Napeti odnosi s kolegama iziskivaće više diplomatskog takta. Nemojte biti uporni na rješenjima koja ne zadovoljavaju većinu. Radije sarađujte i prihvatite različita mišljenja, jer se može dogoditi da vam promiče nešto što drugi vide.

 

Djevica

DjevicaSpremni ste prihvatiti bračne odgovornosti koje su vam još donedavno teško padale. Kovaćete planove s partnerom, a oni koji su u vezi mogli bi ozbiljno razmatrati mogućnost zajedničkog života. Ukoliko osjećate umor ili zasićenje poslom koji radite, pronađite svoju oazu mira baveći se hobijem: čitanjem, plesom, sportom.

 

Vaga

VagaKoliko god se trudili ugoditi partneru, imaćete utisak da vam ne uzvraća jednako. Možda druga strana toga nije ni svjesna pa je dobro da joj to kažete. Ako razmišljate o upuštanju u privatni posao, nemojte žuriti s odlukama. Ostavite sebi dovoljno vremena da proanalizirate koliko vam se isplati novčano ulaganje.

 

Škorpija

ŠkorpijaImaćete odličnu koncentraciju i pamćenje. Briljiraćete u pregovorima, polaganju ispita ili na razgovoru za posao. Svojim razmišljanjima i idejama odskakaćete od ostalih, što će kod nekih podstaknuti zavist. Mogli biste dobiti zanimljivu SMS poruku od osobe koja vas potajno simpatiše, a to vam daje do znanja vrlo diskretno.

 

Strijelac

StrijelacNezadovoljni ste finansijskom situacijom. Svjesni ste da ste dopustili sebi neke nepotrebne troškove u trenucima slabosti. Sada vam ne preostaje drugo nego uvesti mjere štednje. Ne dopustite da partnerova dobronamjerna kritika pokvari dugogodišnji odnos. Možda vam je samo htio otvoriti oči vezano uz jedan problem.

 

Jarac

JaracPlanete ističu vaše vrline, ali i osjetljivost. Lako bi vas mogle uvrijediti nečije riječi na koje se u nekim drugim okolnosti ne biste ni osvrnuli. Samcima nije isključen susret zbog kojeg će zaboraviti dane samoće. Poslovi se odvijaju uz mnogo zastoja, ali ne dajte se demotivisati. Ono što se događa ionako je izvan vaše kontrole.

 

Vodolija

VodolijaNe možete imati “i jare i pare”, tako da ako vam je dosta svega i osjećate se kao najveća lijenština na svijetu, danas je dan kada to možete i biti. Ipak, u tom slučaju zaboravite na sve drugo i jednostavno se isključite od ostalog svijeta.

 

Ribe

RibeNemojte biti pasivni. U odličnom ste razdoblju u kojem nema većih prepreka. Ljubavne veze zasnivaće se na seksualnoj privlačnosti, ali i intelektualnom skladu. Odnos napreduje vrlo brzo – mogli biste se uplašiti ako dođe do granice kada bi se druga strana mogla izjasniti da želi zajednički život s vama. Nećete još biti spremi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info