Dnevni horoskop za 08.02.2016.

0

Ovan

OvanOkolina će vas iznenaditi svojom susretljivošću. Mnogi će vam se naći na usluzi, pomagati i davati savjete. Pružiće vam se prilika da svoje talente prikažete u boljem svjetlu nego do sada. Iza vaših ideja staće osobe koje će vam pružiti novčanu podršku. Dan je povoljan i za romantične aktivnosti pa provedite više vremena s partnerom.

 

Bik

BikŠto god budete radili, drugi će vas zapaziti i steći o vama povoljan utisak. Imaćete osjećaj da ste među pravim ljudima i da se krećete u dobrom pravcu. Potvrdu svoje ljubavi dobićete na način koji ste dugo priželjkivali pa više nećete sumnjati u osjećanja druge strane. Nečija šaljiva SMS poruka mogla bi vas od srca nasmijati.

 

Blizanci

BlizanciNe dopustite da vas uvrijedi nečija dobronamjerna kritika ili nepromišljena izjava. Bićete osjetljivi i snažno reagovati na podražaje iz okoline. Razmislite kako ćete se najbolje opustiti i odmoriti. Izbjegavajte boravak u zatvorenim prostorijama – boravite više vremena na svježem vazduhu.

 

Rak

RakPartner će vam nametati užurbani dnevni ritam. Obavljaćete neke poslove ili obaveze u njegovo ime, što će vas ljutiti. Nećete se moći dogovoriti ni oko sitnica. Svako će potezati na svoju stranu i prigovarati, ali niko neće nuditi konstruktivno rješenje. Ipak, nesuglasice ćete brzo izgladiti i to još večeras.

 

Lav

LavBićete vođeni osjećanjima u svemu što budete radili. Ljubav će biti važna tema i inspiracija, bilo da ste zaljubljeni, odnosno u vezi ili ne. Otkrićete tajnu uživanja u malim stvarima, radovati se sitnicama i prepuštati se trenutku. Bićete realni i objektivni, nećete graditi kule u vazduhu i zanositi se vezom koja se ne može ostvariti.

 

Djevica

DjevicaOd jutra ćete biti dobro raspoloženi. Osjetićete da vam se vraća optimizam i da stvari nisu tako mračne kako se vama još do juče činilo. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, svi problemi i sporovi biće izglađeni barem na neko vrijeme. Prijatelji ili rođaci koji žive u inostranstvu mogli bi vam doći u posjetu.

 

Vaga

VagaAko u vašoj vezi, odnosno braku ne cvjetaju ruže, mogući su značajni iskoraci ili barem pokušaji promjena. Na tapetu će se naći ozbiljne teme, uključujući i raskid odnosa. Ne donosite odluke naprečac pa čak i da je riječ o ljubavnom trokutu. Planetarna podrška pomaže da nađete izlaz iz krize, iako vam se tako ne čini.

 

Škorpija

ŠkorpijaNa vama svojstven blag i diskretan način bićete oni koji će u rukama držati konce ljubavnog i porodičnog života. Partner će biti izložen pojačanim pritiscima, posebno onim finansijske prirode. Znaćete ga opustiti i objasniti da su njegovi strahovi i sumnje pretjerani te da su odraz subjektivnog doživljaja, a ne stvarnog stanja stvari.

 

Strijelac

StrijelacDan je odličan za renoviranje stana i kupovinu namještaja, a naročito umjetničkih slika i skupih predmeta. Kućni poslovi i obaveze oduzimaće vam mnogo vremena, u čemu će vam pomagati i partner, odnosno ukućani i članovi rodbine. Bračne veze osvježiće odlazak u bioskop, smijeh i zabava.

 

Jarac

JaracAko ste slobodni, samoća vam neće predstavljati teret. Slobodne trenutke ispunićete zanimljivim sadržajima. Mnogo ćete se družiti i primati goste ili se posvećivati hobijima. Razmišljaćete o upisivanju na kurs umjetničkog ili kreativnog predznaka, a ako ste nekad svirali neki instrument, ponovno ćete ga uzeti u ruke.

 

Vodolija

VodolijaOsjećate pad energije i raspoloženja zbog postupaka jedne, vama veoma drage osobe. Moguće je da danas, zapravo, spoznajete njeno pravo lice. Umjesto da razmišljate o tome da ste vi negdje pogriješili, fokusirajte se na stvari koje vas uveseljavaju. U krajnjem slučaju, nikome nije potrebno lažno prijateljstvo.

 

Ribe

RibePlanete vam podižu energiju. Napokon su drugi spremni saslušati vas i poslati vam povratnu informaciju. Pravi je trenutak da pokrenete razgovor o osjetljivim temama i iznesete svoje prijedloge. Bliske osobe prepoznaće i više cijeniti vaš trud. Društveni život oslobodiće vas unutrašnje napetosti pa je izlazak više nego preporučljiv.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info