Dnevni horoskop za 06.02.2016.

0

Ovan

OvanBićete skloni troškovima koje trenutno ne možete priuštiti. Bračni partner predstavljaće značajnu stavku vaših rashoda. Bilo da je u pitanju poklon za godišnjicu braka, rođendan ili finansijska pomoć koja mu je nužna u poslu, dodatni troškovi odraziće se na stanje na vašem računu.

 

Bik

BikImaćete dovoljno snage i energije da konačno razriješite neke odnose i situacije. Tek kada to učinite, moći ćete slobodno i neopterećeno krenuti dalje. Zahvaljujući veselom i maštovitom partneru, dan će vam biti ljepši. U njegovom društvu dobra zabava je zagarantovana, a neće vam nedostajati ni uzbuđenja u spavaćoj sobi.

 

Blizanci

BlizanciNe dopustite da vas uvrijedi nečija dobronamjerna kritika ili nepromišljena izjava. Bićete osjetljivi i snažno reagovati na podražaje iz okoline. Razmislite kako ćete se najbolje opustiti i odmoriti. Izbjegavajte boravak u zatvorenim prostorijama!

 

Rak

RakPartner će vam nametati užurbani dnevni ritam. Obavljaćete neke poslove ili obaveze u njegovo ime, što će vas ljutiti. Nećete se moći dogovoriti ni oko sitnica. Svako će potezati na svoju stranu i prigovarati, ali niko neće nuditi konstruktivno rješenje. Ipak, nesuglasice ćete brzo izgladiti i to još večeras.

 

Lav

LavBićete vođeni osjećanjima u svemu što budete radili. Ljubav će biti važna tema i inspiracija, bilo da ste zaljubljeni, odnosno u vezi ili ne. Otkrićete tajnu uživanja u malim stvarima, radovati se sitnicama i prepuštati se trenutku. Bićete realni i objektivni, nećete graditi kule u zraku i zanositi se vezom koja se ne može ostvariti.

 

Djevica

DjevicaOd jutra ćete biti dobro raspoloženi. Osjetićete da vam se vraća optimizam i da stvari nisu tako mračne kako se vama još do juče učinilo. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, svi problemi i sporovi biće izglađeni barem na neko vrijeme. Prijatelji ili rođaci koji žive u inostranstvu mogli bi vam doći u posjetu.

 

Vaga

VagaAko u vašoj vezi, odnosno braku ne cvjetaju ruže, mogući su značajni iskoraci ili barem pokušaji promjena. Na tapetu će se naći ozbiljne teme, uključujući i raskid odnosa. Ne donosite odluke naprečac, makar se radilo i o ljubavnom trokutu. Planetarna podrška pomaže da nađete izlaz iz krize, iako vam se tako ne čini.

 

Škorpija

ŠkorpijaNa vama svojstven blag i diskretan način bićete oni koji će u rukama držati konce ljubavnog i porodičnog života. Partner će biti izložen pojačanim pritiscima, naročito onim finansijske prirode. Znaćete ga opustiti i objasniti da su njegovi strahovi i sumnje pretjerani te da su odraz subjektivnog doživljaja, a ne stvarnog stanja stvari.

 

Strijelac

StrijelacDan je odličan za renoviranje stana i kupovinu namještaja, a naročito umjetničkih slika i skupih predmeta. Kućni poslovi i obaveze oduzimaće vam mnogo vremena, u čemu će vam pomagati i partner, odnosno ukućani i članovi rodbine. Bračne veze osvježiće odlazak u kino te smijeh i zabava.

 

Jarac

JaracAko ste slobodni, samoća vam neće predstavljati teret. Slobodne trenutke ispunićete zanimljivim sadržajima. Mnogo ćete se družiti i primati goste ili se posvećivati hobijima. Razmišljaćete o upisivanju na kurs umjetničkog ili kreativnog predznaka, a ako ste nekad svirali neki instrument, ponovo ćete ga uzeti u ruke.

 

Vodolija

VodolijaPomirićete se s nekim ljudima koji su prema vama bili zlonamjerni. Ipak, nemojte im se početi previše povjeravati – ­zadržite dozu opreza i dalje. Približavanje toplijih dana podstaknće vas da se zamislite nad svojim tijelom i počnete redovnije vježbati. Uspjeh će najviše zavisiti o tome koliko ćete u tome biti istrajni.

 

Ribe

RibePlanete vam podižu energiju. Napokon su drugi spremni saslušati vas i poslati vam povratnu informaciju. Pravi je trenutak da pokrenete razgovor o osjetljivim temama i iznesete svoje prijedloge. Bliske osobe prepoznaće i više cijeniti vaš trud. Društveni život oslobodiće vas unutrašnje napetosti pa je izlazak više nego preporučljiv.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info