Dnevni horoskop za 01.02.2016.

0

Ovan

OvanBrzina i odlučnost djelovanja biće ključni za ostvarivanje ciljeva, posebno ljubavnih. Stavite do znanja simpatiji da ste spremni učiniti ono što traži od vas. Primićete mnogo poruka, telefon će vam često zvoniti, a mogući su i uzbudljivi susreti. Pripremite se na povećane troškove vezane za vozilo, bliske rođake ili računar.

 

Bik

BikNigdje nećete naći mira pa ni kod kuće koja bi trebala biti oaza privatnosti. Neko vama blizak iznerviraće vas svojim konzervativnim i nepokolebljivim načelima. Odustanite od dalje rasprave, posebno ako i sami uviđate da druga strana i dalje tjera po svome. Druženje s djecom podstaknuće plimu pozitivnih emocija.

 

Blizanci

BlizanciZdravstveni problemi biće izraženiji nego inače, što će vas zabrinuti. Ne gubite vrijeme raspitujući se kod nestručnih osoba o svojim simptomima – naručite se za pregled. Pripremite se na pojačani intenzitet dešavanja i promjena u kući ili porodici, što će vam oduzimati koncentraciju potrebnu za posao ili učenje.

 

Rak

RakSve je više strasti u brakovima i vezama. Ni samci neće ostati uskraćeni uzbudljivih prilika pa dan može biti prekretnica i otvoriti put ka novoj vezi. U poslu se dobro snalazite, svakom hoćete pomoći pa vas mnogi cijene upravo zbog te osobine. Veselim bojama odjeće istaknite svoje dobro raspoloženje i optimizam.

 

Lav

LavRadna atmosfera biće napeta. U žustrim raspravama pašće i koja neugodna riječ, a mogli biste čuti nešto što će vas zaboljeti i što nećete lako oprostiti. Međutim, već sutradan pašće riječi izvinjenja i pomirenja. Mogli biste se naći u situaciji da preuzmete na sebe nečija zaduženja zbog putovanja ili bolesti člana porodice.

 

Djevica

DjevicaIskazaćete zavidnu spretnost u zadacima koji podrazumijevaju prepisku i sposobnosti pregovaranja. Telefonski razgovori ili sklapanje poznanstava putem interneta unijeće elemenat zabave u svakodnevnicu. Verbalni flertovi, sam čin upoznavanja i prilaženja osobi koja vam se sviđa, biće vam najvažniji dio ljubavne priče.

 

Vaga

VagaImaćete sreće u novčanim ulaganjima i poslovanju s bankama. Društveni život biće raznovrstan, a nova poznanstva pridonijeće poslovnoj uspješnosti i informisanosti. Naći ćete se u pravo vrijeme na pravom mjestu, pa nije isključena nova poslovna ponuda. Bližnji će vam iskazivati mnogo pažnje i nježnosti.

 

Škorpija

ŠkorpijaIako će poslovi biti zahtjevni i iziskivati pojačani napor, bićete učinkoviti. Mjesec u znaku pojačaće vašu intuiciju, ali istovremeno i preosjetljivost. Zato ne čudi što ćete biti ranjivi i preosjetljivi pa vas i nečija bezazlena kritika može uvrijediti. Čućete ili sresti osobu koju niste vidjeli godinama ili otkriti jednu tajnu.

 

Strijelac

StrijelacPartner će zahtijevati da se više žrtvujete za ljubavnu vezu, zbog čega ćete imati osjećaj da su vaše potrebe zakinute. Međutim, možda partner samo želi da se izjasnite, kako bi bio siguran može li na vas računati u budućnosti. Pazite samo da razgovor ne krene u pofrešnom pravcu i da se ne dotaknete previše škakljivih pitanja.

 

Jarac

JaracRiješite se obaveza koje stalno odlažete. Svi s kojima dođete u kontakt biće izuzetno susretljivi, čak će vam i pomoći ako nešto ne razumijete. Razgovarajte sa šefom o situacijama koje vas tište, izaći će vam ususret. U ljubavi otvorenije pokažite osjećanja, kako bi partner bio siguran da je ljubav obostrana.

 

Vodolija

VodolijaNemojte tražiti probleme tamo gdje ih nema. Mogli biste učestvovati u raspravi koja nema veze s vama. Nemojte se uplitati u tuđe probleme. Ljubavna veza bi mogla, zbog slabije komunikacije, dobiti novi pravac. Vi ćete govoriti jedno, a vaš partner čuće nešto drugo. Sve češće ćete zadovoljstvo tražiti izvan vašeg odnosa.

 

Ribe

RibeImaćete odličnu koncentraciju, što će vam biti od pomoći pri snalaženju u poslovnoj gužvi. Naći ćete se na usluzi mnogima i nikakva vam odricanja neće teško pasti. Prihvatite partnerove pozive na zabavu, nemojte se zatvarati u kuću i bježati od ljudi. U protivnom, druga strana će sama krenuti u večernje provode pa ćete biti ljubomorni.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info