Dnevni horoskop za 25.01.2016.

0

Ovan

OvanOdricaćete se za svoje bližnje i ništa vam neće biti teško učiniti za njih. Pomoći ćete djeci u učenju, a roditeljima novčano ili u kućnim poslovima. U društvu ćete briljirati humorom, a ozbiljne teme začiniti simpatičnom ironijom, što će djelovati opuštajuće na sve oko vas. U večernjim satima čuvajte se prevelikog troška.

 

Bik

BikBićete osjetljivi pa će i sitan stres biti dovoljan da pojača vaš osjećaj nezadovoljstva. Prihvatite da je to jednostavno jedan od onih lošijih dana koji se mogu bilo kome dogoditi. Već sutra bićete u znatno boljem raspoloženju. Nećete pogriješiti ako obavite samo najnužnije poslove, a sve ostalo vrijeme posvetite odmoru.

 

Blizanci

BlizanciUkoliko preuzmete inicijativu, dovršićete započete poslove u vrlo kratkom roku. Raspolagaćete zavidnom količinom energije pa ćete nadoknaditi sve zaostatke. Ako ste prekinuli vezu, prijatelj upućen u vašu intimnu problematiku upozoriće vas da ste postupili naglo. Poslušajte njegov savjet – biće u pravu!

 

Rak

RakNastojte spoznati prave porodične vrijednosti i ne zanemarivati drage osobe zbog onih koji vam ne bi trebali biti na prvom mjestu. Posvetite se pitanjima novca i plaćanja računa, jer vas neko požuruje da platite dug. Potrudite se oraspoložiti partnera i odagnati njegove strahove toplim riječima podrške.

 

Lav

LavOsjetićete nalet kreativnosti pa ćete poželjeti da se bavite već pomalo zaboravljenim hobijem. Dan je povoljan za početak nečeg novog, nove ljubavi, prijateljstva, poslovnog projekta. Odmah na početku nastupite s mnogo povjerenja i razumijevanja, bez samohvale. Samci bi mogli biti pozvani na nečiji rođendan i dobro se zabaviti.

 

Djevica

DjevicaNe sređujte dokumente, ugovore i dozvole, jer gotovo ništa neće ići po planu. Odvažno ćete ostajati pri svojim naumima, a ekscentričnim ponašanjem priuštiti brojna iznenađenja sebi i okolini. Na poslu biste mogli stati u nečiju odbranu i na kraju izvući deblji kraj. Izbjegavajte bilo kakva umna nadmetanja.

 

Vaga

VagaPogledi koje ćete izmjenjivati s osobom koja vam se sviđa, unijeće mnogo uzbuđenja. Započnite razgovor. Nemojte dopustiti da sve ostane nedovršeno, naročito ako i sami željno iščekujete susret. U poslu ćete uživati podršku kolega i nadređenih. Znaćete kome možete iskazati povjerenje i vodićete glavnu riječ u pregovorima.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete subjektivni i skloni pogrešnom tumačenju nekih situacija i tuđih riječi. Klonite se krajnosti. Nemojte pridavati zbivanjima nezasluženi značaj i ne doživljavajte previše lično kritike koje će vam neko uputiti. Ako ste u braku ili dugoj vezi pred vama je razgovor koji će odagnati dileme oko vaše zajedničke budućnosti.

 

Strijelac

StrijelacSpremno ćete se suočiti s izazovima u poslovnom okruženju. Neko će shvatiti da vas ne može zavarati lijepim riječima. Primićete radosnu vijest koja će se odnositi na vaš ljubavni život, a slobodni će imati poseban razlog za veselje. Dan može označiti početak nove ljubavne veze ili barem povećati nade vezane za osobu koja vam se sviđa.

 

Jarac

JaracIzgovorene riječi ili nepoštovanje dogovora u porodici biće razlog za prepirku. Nemojte zaboraviti na obaveze koje predstavljaju vašu odgovornost. U poslu ćete morati dati sve od sebe, ukoliko želite da izbjegnete nečiju kritiku. I u ljubavi ćete biti izloženi povećanim očekivanjima partnera pa ćete osjećati sve veću izloženost stresu.

 

Vodolija

VodolijaPovucite se u pozadinu i posvetite se pripremama za predstojeće aktivnosti ili dovršavanju započetih poslova. Ne podliježite pritiscima, jer će oni pogubno djelovati na vašu kreativnost. Ljubavna zbivanja iziskuju veću kontrolu ukoliko ne želite dovesti u pitanje postojeću vezu. Privlačiće vas neodoljivo zov zabranjenog voća.

 

Ribe

RibeU jutarnjim satima poželjno je da budete preduzetni i komunikativni, ali tokom popodneva radije se posvetite porodici i bliskim ljudima. Partner će vam predložiti nešto što će vas razveseliti. Možda će se raditi o rješenju stambene situacije ili selidbi. Neke očekuje novčani dobitak ili uplaćeni honorar.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info