Dnevni horoskop za 16.01.2016.

0

Ovan

OvanVedri i nasmijani nećete nikome dopustiti da vas oneraspoloži. Pred samcima je uzbudljiv dan pun susreta i poziva na izlazak. Zračićete šarmom i privlačnošću koja će druge podsticati da vam se približe i pokušaju se s vama upoznati. Obratite pažnju na zdravlje, a posebno na one dijelove tijela koja su vam i inače osjetljivi.

 

Bik

BikBez konkretnog razloga osjećaćete se tužno i usamljeno. Zadovoljstvo ćete tražiti u hrani i slatkišima. Mogli biste se družiti sa osobama koje vam neće odgovarati po godinama, životnim nazorima i profesionalnom opredjeljenju. Odmaknite se od takvog društva, jer niste dužni da se prilagođavate onima koji vam ne odgovaraju.

 

Blizanci

BlizanciSlobodne trenutke najradije ćete provoditi u druženju s partnerom. Zajednički odlazak u bioskop ili na romantičnu večeru omogućiće vam da ponovo uspostavite bliskost. U odličnoj ste fizičkoj formi koju bi bilo šteta ne iskoristiti za iscrpno vježbanje, čišćenje podrumskih prostorija ili za noćni provod u diskoteci.

 

Rak

RakBićete osjetljivi pa vam neće trebati ozbiljniji povod za započinjanje svađa. Vašem partneru neće biti lako s vama izaći na kraj, jer ćete biti skloni kritikovanju i sitnim provokacijama na njegov račun. Otkazaćete sve dogovore za izlazak te ćete se radije opuštati ispred televizora, gledajući program po vašoj volji.

 

Lav

LavNove osobe, a time i potencijalne simpatije, upoznavaćete putem kursa ili seminara koje odnedavno pohađate. Neki će pasti na šarm mlađe osobe koja će ih oduševiti vedrinom i životnim entuzijazmom. Ako imate bitan ispit, prionite na učenje, jer ćete danas biti dobro koncentrisani i odlično ćete pamtiti.

 

Djevica

DjevicaOdsutni ste mislima pa će vam biti teško da se skoncentišete na obaveze. Improvizovaćete i nastojati samo površno odraditi neke kućanske poslove. Podstaknuti finansijskim problemima, nastojaćete pronaći najbolji način za što brže izvlačenje iz krize. Do potrebnog novca mogli biste doći iznajmljivanjem ili prodajom zemljišta.

 

Vaga

VagaVašu nervozu na svojoj koži najbolje će osjetiti ukućani. Započinjaćete svađe bez posebnog povoda, a nećete prezati ni od uvreda kojima ćete nekog rastužiti i razočarati. Samoća neće dobro uticati na vas pa vam se savjetuje da se okružite prijateljima čije će vas društvo, bez sumnje, oraspoložiti.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan je odličan za sve vrste kozmetičkih zahvata i uljepšavanja. Promjena frizure ili nabavka novog komada nakita biće sjajan način za podizanje samopouzdanja. Trošićete novac na nepouzdane preparate za mršavljenje, ali bez redovne fizičke aktivnosti nemojte očekivati zadovoljavajuće rezultate.

 

Strijelac

StrijelacZaljubljivi ste i romantični pa ćete se prepustit flertu. Ako se zaputite u noćni provod, steći ćete zanimljiva poznanstva te isprobati svoje zavodniče vještine. Osoba koja vam se sviđa mogla bi zbog toga biti ljubomorna, što će je i podstaknuti da vam se približi i pokaže da je zanimate. Nije isključen poziv na prvi ljubavni sastanak.

 

Jarac

JaracOsjećaćete se usamljeno i depresivno. Razmišljaćete o egzistencijalnim temama i mnogo razmišljati o greškama iz prošlosti. Iako biste se najradije prepustili odmaranju, nagomilane kućanske obaveze zahtijevaće da im se što prije posvetite. Nemojte previše računati na pomoć ukućana koji će biti u nekim svojim problemima.

 

Vodolija

VodolijaAko imate mogućnosti, otputujte za vikend prijateljima u drugi grad. Promjena sredine neće samo pozitivo uticati na vaše raspoloženje nego vam pružiti priliku da upoznate nove ljude. SMS poruke biće učestale – prijatelji će vas pozivati na izlazak, a i partner simpatično zavoditi romantičnim porukama.

 

Ribe

RibePosvetićete se sebi i svojim potrebama. Nećete mnogo mariti ako vas bližnji optuže da niste od velike pomoći, nego ćete bez grižnje savjesti uzeti zasluženi odmor. Povećani troškovi očekuju vas ako organizujete neku proslavu ili ako budete dio nje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info